בעע.. .הוויקאנד...

זה באמת לא היה בשביל לרדת עליה

סתם תהיתי אולי בעצם פיספסתי את זה כי אין לי מושג על מה הם מדברים.

kit k@t

New member
זה בסדר,

אני בספק אם להם יש מושג.... יש פשוט מאד קל לחשוב על משהו שלא חווית כמשהו טוב... קאט

מעולם לא שמעתי מישהו אומר

שהוא נהנה בגיל ההתבגרות. בכלל, אף פעם לא שמעתי מישהו מדבר על גיל ההתבגרות כתקופה טובה, או בכלל כתקופה. נעשיתי מבולבלת קצת.

Julia16

New member
קאט, תעשי טובה,

הזיוני שכל היחידים שנאמרים פה יוצאים מהפה הגדול שלך שלא מפסיק להטיח עלבונות באנשים ולזלזל בהם. אז למה שלא תעשי טובה לכולנו ופשוט תסתמי אותו כבר לפני שאנשים פה באמת ירצו להתאבד? את מוציאה לאנשים את החשק לכתוב פה. בקרוב אמילי תצטרך לחסום אותך בעוון הברחת אנשים מהפורום.

kit k@t

New member
פוסטמה...

אני מבריחה אנשים מהפורום כשאני אומרת להם שזה לא כזה נורא לעבור.... הממממ, נכון. בכלל ליבי, את יודעת מה? את צודקת!!!!!! רק בישראל אנשים נהנים. רק בישראל לבנות יש חברים. רק בישראל אפשר לדבר עם אנשים. גלידה (בערך כמו הפורומים) הוצמאה בכלל בארץ. ובני נוער בכל שאר העולם לא חווים את כל הדברים הנהדרים שבני נוער בישראל חויים. עכשיו אני אלך בשקט לפינה ואתהה מה היה החומר הקפוא, הוורוד והמוזר שאכלתי לפני יומיים... קאט

Julia16

New member
אוקיי, מה החוויות?

להיות עם חברות טובות ולדבר חופשי. לדבר על הכל בלי להסתיר ובלי להצטרך לחשוב פעמיים. בלי להעמיד פנים ולזייף חיוכים או צחוקים כל הזמן, ולדעת שהם תמיד יבינו אותך. לישון ביחד ולנהל שיחות נפש. ללכת לבתי קפה או סתם בילויים בקניון עם חברות ולהכיר בנים חמודים ולשבת ולדבר בכיף. לעשות דברים בבית ספר. לעבור גיבושים, מריבות, טיולים, קומזיצים, אהבות והתאהבויות ואת כל ההווי החברתי הישראלי. ללכת לים. לטייל על הטיילת ולקנות גלידה. לשבת אצל חברים עד מאוחר בלילה ולעשות צחוקים. להיפגש מתי שבא. לדעת שתמיד יהיו שם אנשים בשבילך. ואם הם יעלמו, תוכל להכיר אחרים. להרגיש בבית! להכיר את התרבות שאתה נמצא בה! לא להיות שונה! הבנתוש?

נעמצי

New member
ליבי-

ג'וינט קטן ואת מסודרת מבחינה חברתית. תנסי זה יפתח אותך, ואותם ויהיה שמייח

CosmikDebris

New member
למה לא גדול?

סמים!!!!! יאללה ליבי אל תתני להם להרוס אותך - סמים ואלכוהול זה רק של בני נוער מעפנים.

לא בדיוק

נראה לך שבגיל 18 את כבר לא יכולה ללכת לבתי קפה עם חברים, לעשות שופינג עם חברות, להכיר בנים, ללכת לים, לאכול גלידה (
), לשבת אצל חברים עד השעות הקטנות של הבוקר ולצחוק ואת כל שאר הדברים שהזכרת? את כל מה שכתבת גם אנשים בני 20+ עושים. אלה לא בדיוק חוויות גיל ההתבגרות, אלה סתם חוויות שאת עוד תעברי.

נעמצי

New member
וחוץ מזה שפה את חווה חוויות אחרות

גם לי זה פאקינג מעצבן חוסר הפתיחות היחסי פה, אבל אני מתנהגת כמוהם ובתכל'ס יש לי עם מי להסתובב. אני מיציתי את הדכאון ואת ה"חוסר חברים" כבר אחרי חצי שנה מה זה יתן לי להיות לגמרי לבד? אז עושים דברים אחרים יחד- כל אחד וההווי שלו. ובניוקאסל אין גלידה, בית קפה או קניון? כאילו- זה לא העולם השלישי.......

נעמצי

New member
ובנים יש גם? או שניוקאסל לבנות בלבד

ובנות חמודות צריך להכיר. יש בטוח. זה לא יכול להיות שבניוקאסליש את ריכוז הסוציומטים והאנטיפטים והדבילים על פני האדמה. לא לגמרי בכל אופן. בייב, צריך להתקדם!

Julia16

New member
לא, אין פה.

אין פה בתי קפה וגלידות וכל זה. אוקיי? זה לא אותו דבר. ובנות חמודות? פחחח. כל הבנות פה כלבות מגעילות ומזוייפות שאכפת להם רק מעצמם. הן לא מבינות את פשר המושג חברות. זה לא קשור דווקא לניוקאסל. זה פשוט המקום שאני נמצאת בו. אוף, אני לא מצליחה אפילו להסביר. לא משנה, פשוט תתעלמו מהדברים שלי וזהו. כבר הבנתי שלנסות להסביר לישראלי על אנגליה זה כמו לנסות להסביר לאנגלי על ישראל. זה פשוט לא הולך. אף אחד מהם לא מבין באמת ולא יבין עד שהוא לא יחווה ויעבור את מה שאני עוברת. רק אנשים באמת מיוחדים יבינו, ובפורום הזה יש מעטים כאלה (נו אופנס לאף אחד). אני לא אומרת, צריך להתיידד עם הסביבה ולנסות להיות כמהום והכל, וזה באמת מה שאני עושה. אבל מה זה נותן לי? זה מה שנותן לי הנאה? לא. הדברים שאני רוצה הם מעטים ובסיסיים. אבל איך שהוא, איפה שאני, פשוט אין לי סיכוי לקבל אותם. וזה בזסדר, כבר הפנמתי את העובדה הזאת. ובקשר לעישון.אני מצטערת, אבל זה כבר באמת שטויות. אז עם אני אעשן אז מה, יהיה לי חברים אמיתיים? מה הקשר בכלל. אז יהיה לי מכנה משותף עם אלה שמעשנים, וואו!

זה כבר חוזר על עצמו

ומתחיל להיות מוגזם. כולנו עברנו את מה שאת חיה רק שאנחנו עברנו את זה. את לא הישראלית היחידה שגרה באנגליה ותתפלאי לדעת שיש כאלה שדווקא כן נהנים. כולם מתגעגעים לארץ, כולם מתגעגעים לחברים, כולם מתגעגעים לאווירה אבל אי אפשר להפסיק את החיים רק בגלל שאת לא גרה איפה שאת רוצה. תאמיני לי הדבר שאני הכי רוצה זה לחזור לארץ ואני לא סובלת להיות פה, לא סובלת את הצרפתים, לא סובלת את המזג אוויר אבל אני לא אבזבז את הזמן שלי בלבכות על מה שאין לי כי אז גם אני אפסיד את חוויות הפוסט גיל ההתבגרות (
) ואני אומרת לך את זה רק בגלל שחבל לי שככה את מבזבזת את הזמן שלך בלרצות משהו שאין לך, ולחיות בעולם ה"מה אם הייתי גרה בישראל..." כי את לא יודעת מה היה לך בישראל. ותאמיי לי, יכול להיות לך הרבה יותר גרוע בארץ.

MissUnKnown

New member
הייי

אין לי משוג איזה חיים היו לך בישראל אבל אני יכולה להגיד לך מעצמי שכול מה שחשבתי שייה לי בישראל לא באמת קיים עוד אלה היה קיים. אני גרה בניו זילנד שהיא מדינה שמתנהגת בצורה אנגלוסקסית למדי. ויש פה המון בתי קפה.. כן הולכים לישון אצל אנשים ויש דבר כזה חברות אמיתית. אז נגיד שאין את זה באנגליה... זה עדיין לא מונע ממך ליצור קשרים, לפגוש אנשים ולדבר איתם. אני בשמך השנה הראשונה בניו זלינד בניתי לי מין חלום כזה, חלום על הביקור שלי בארץ ועל "החברים" שלי בכלל. אבל עכשיו שאני פה החלום הזה התנפץ, מה שחשבתי שהיה לי לא באמת היה לי אלה רק חשבתי שהיה לי. אם תלכי לשכבה שלך שהייתה לך ותפגשי אותם אולי רק חצי יזכרו אותך ושמינית ידברו איתך יותר מהיי ומה נשמע. וזה מוזר לראות אותם ממשיכים האלה בלעדייך. אחרי שראיתי אותם קלטתי שגם אני המשכתי האלה רובם עדיין אותו הדבר. את צריכה להמשיך האלה להודות בזה שחייה באנגליה ושככה זה כרגע, ואין מה לעשות. לגיד לך את האמת בקשר לעיניין של גיל ההתבגרות. פעם חשבתי שישראלים יותר בוגרים אבל עכשיו אני כבר לא כול כך בטוחה. חוץ מזה גיל ההתבגרות זה אותו הדבר בכול מקום. רק השפה שונה ומה שאת עושה עם עצמך.

CosmikDebris

New member
יש לי בריטית בכיתה

נחמדה, לא מגעילה, ולא ממש מזוייפת. אבל אולי זה רק בלונדון? ובקשר לעישון, רואים שבחיים לא עישנת ג'וינט :). תפסיקי לראות את כולם כדפוקים בלה בלה בלה. ותראי שהם נורא מבדרים. אבל בטירוף (וכמה שיותר עישנת אז הם יהיו יותר מבדרים!!) וזה הכל ממה שחברי הטוב סיפר לי.

מוזר שגם לי היו בריטים בכיתה

והם היו נחמדים. כנראה המעטים הנחמדים בורחים מאנגליה

למעלה