בעע גועל נפשש!!

princes15

New member
אעע??אוי מי גאד..

מה הקטע שלך?מה את רוצה?? אני באמת מרחמת עלייך...

princes15

New member
לסתום ילדה מעצבנת, ל-ס-ת-ו-ם

יש לך מחר ביקור אצל הפסיכולוג

Xsposed

New member
חחחחחחחחחחח

אהבתי

liavt

New member
בכלל לא מהפורום הזה

אין אומן שלא שר על זה? הצחקת אותי? יש המון אמנים שמסוגלים להחזיק קריירה מכובדת בלי לשיר על הדברים הללו. שוב - כל אחד וטעמו - אבל אין טעם להיות עיוור לעולם ולצאת בהצהרות לא נכונות.

גם אני מתחבר לשירים בגלל המילים...

אבל אני גם בעד פופ קליל ולא מחייב- אני לא מרגיש צורך להקשיב רק לשירים פילוסופיים, אלא גם לדברים מקפיצים וכיפיים. בחיים לא הייתי קונה את הדיסק, אבל אם באים להופיע בארץ- קודם כל ח"ח להם, צריך לתמוך ביוזמות כאלה, ואולי בעתיד יביאו זמר/זמרת/להקה אחרים שאני אוהב בזכות ההצלחה של המופעים האלו. דבר שני ,זאת הופעה עם אנרגיות מגניבות ואווירה שמחה, ואין לי שום דבר נגד הדברים האלה... אני בהחלט מבין מה שאת אומרת אבל אם יש הזדמנות חד פעמית כזאת להשתחרר לפני הבגרות בתנ"ך, סו בי איט

princes15

New member
בהצלחה בבגרות...

ברור שלא רק שירים פילוסופיים!!!גמאני שומעת שירים מקפיצים וכאלה...אבל לא עם מילים כאלה דוחות...אני בקושי יכולה לשמוע את זה ברדיו...אז לשיר את זה וללכת להופעה שלהם??בחיים לא...

תודה! ../images/Emo13.gif

בקשר לשיר הספציפי הזה אני חושב שהמילים הם הומוריסטיות... את יכולה לקרוא את הניתוח שלי לשיר כאן. וגם אם לא... כשהשירים הם שירי פופ קליטים ומקפיצים, אני כבר לא כל כך שם לב למילים... אני יודע איפה לחפש מסרים איכותיים באמת

princes15

New member
פשש סחתין עלייך

חחח איזה תרגום...כמה יחידות אנגלית אתה? ויפה שאתה יודע לחפש מסרים איכותיים..

חחחח תרגמתי סתם משעמום ../images/Emo3.gif

אני חמש יחידות... וכן, לחפש מסרים עמוקים בקקי זה אחד התחביבים שלי

princes15

New member
משעמום אבל תרגמת בכל זאת...

חח איזה תחביב מיוחד....בחיים לא שמעתי על כזה דבר חח.. מה ככה איך הייתה לך אז הבגרות באנגלית?

היה מעולה! ../images/Emo13.gif

כנראה שאני על 98... טעיתי באיזו שאלה אמריקאית... הטקסטים היו ממש משעמים אבל היה שווה לחכות בשביל לשמוע את השורה הנפלאה: "ועתה נשמיע כמה צלילים" בין ההקראות
איך לך?

princes15

New member
וואללה??חחח

גם לי!!לא רוצה להשוויץ אבל אני לא יודעת על טעות שהייתה לי...(אם בכלל..)חח :)

v e g a

New member
לא צריך לתרגם לעצמי,אני מבין. ואז

מה? המוזיקה שלהם מקפיצה,מגניבה,כיפית וקלילה. אז הם שרים קצת על סקס. ביג דיל. וחוץ מזה,אם באמת היית מקשיבה למילים של MY HUMPS,היית שומעת שזה מדבר(פחות או יותר) על כך שגברים יעשו הכל בשביל להיות עם בחורה שיש לה HUMPS(תתרגמי לבד,את 7 יחידות לא?) כמו להוציא מלא כסף וכו' וכו' ואם כבר גברים כאלו טיפשים,אז למה שהבחורה לא תנצל את העניין? אז שישירו שירים כאלו. עדיף על שירים דכאוניים על כמה החיים רעים ועל כך שאתה רוצה להתאבד.

v e g a

New member
וחוץ מזה

הם לא שרים רק על דברים כאלו-where is the love זה שיר פחות או יותר מחאה(אבל עדיין כיפי). אז פה ושם יש להם שירים על סקס,אבל יש להם גם שירים על נושאים אחרים לגמרי שהם לא,לדברייך, "מגעילים".

למעלה