בעע אני צריכה תמיכה :(

גבריאל56

New member
בעע אני צריכה תמיכה :(

אולי ההודעה שלי תשמע די דרמטית לאחרות אבל זה באמת דרמטי בשבילי.. בעקבות כולסטרול גבוה ללא שום סיבה נראית לעין, הגניקולוג שלי הורה לי להפסיק עם הגלולות לחודשיים, לעשות בדיקת דם לכולסטרול, לראות שהוא אכן ירד ואז לקחת שוב פעם את הגלולות ושוב פעם לעשות בדיקות דם, לראות שהכולסטרול אכן עלה ולהפסיק לחלוטין עם הגלולות וכנראה לעבור לטבעת (המירנה או איך שקוראים לה)... אני ממש מפחדת מההפסקה של החודשיים. אני בסך הכל בת 19, בקושי סיימתי את גיל ההתבגרות ואני מפחדת פחד מוות להתחצ'קן ומכל השינויים ההורמונלים האלה. מצד שני אני לא בדיוק שמחה לקחת את הגלולות ולהכניס לגוף שלי הורמונים סינטטיים.. אני רק צריכה שמישהו ירגיע אותי :(

לנושנוש

New member
אני יכולה לישלוח חיבוק ../images/Emo24.gif

לא ניראה לי שצריכות להיות בעיות חצ'קונים כאלה גדולות מזה...בריאות שלך יותר חשובה. בכלל ממליצה לך למצוא נטורופת ולטפל אצלו בגלל הכולסטרול. אולי הורים שלך יכולים לעזור בזה ויש אפילו דרך קופת חולים רפוא משלימה. קחי באיזי.

בהצלחה../images/Emo20.gif

רק תיקון קטן - הטבעת היא ה נובה-רינג (נוברינג) ולא מירנה. מירנה הוא התקן תוך רחמי. אם זו המלצתו הייתי בודקת עוד טיפה לפני שהייתי בוחרת להשתמש בהתקן בגיל 19. נשמע לי מוקדם מאוד להתקן.

גבריאל56

New member
מה שהוא הראה לי

זו טבעת שנראתה לי מאד גדולה, שקופה ומסיליקון. למה המירנה לא מומלצת בגילי? והטבעת כן יכולה להיות בסדר? והעוד שאלה- מה עם המדבקה? הרי לא צריך לעכל אותה כמו גלולה, אז אולי זה יכול להיות בסדר?

מה שהוא הראה לך היא הנוברינג

מירנה זה התקן תוך רחמי והוא פחות מומלץ למי שטרם ילדה. היתרון של הנוברינג - הפרשת ההורמונים שלה נעשית בנרתיק, אין צורך לזכור לקחת מדי יום. אחד לשלושה שבועות מוציאים ואחרי שבוע שמים אחת חדשה. בשבוע הזה את מקבלת וסת. אפשר להוציא אותה לשלוש שעות ביממה, אבל הנסיון שלי מראה שהיא לא מפריעה לבנזוג.

גבריאל56

New member
גלולות למניעת הריון

מסוג יסמין.. אני הייתי לוקחת שתי חפיסות ברצף ורק אז עושה הפסקה אז אני מתחילה לחשוב שאולי זה קשור לכולסטרול?...

הרגעה

יקירה, הכל בסדר. הכל יהיה בסדר, הכל ימשיך להיות בסדר..... בעיות רפואיות מתעוררות כל הזמן, כי הגוף שלנו מתמודד עם אתגרים של מזג אויר, סטרס, עבודוה, מתחים, העדר שעות שינה, תזונה לקויה וכולי. צריך לקחת יותר בקלות את הניסיון למצוא איזון. לפעמים התהליך הוא פשוט יותר, לפעמים הוא ממושך, אבל בסוף יגיע הדבר שיעזור לך ויהיה הכי טוב עבורך. יש האומרים כי הטבעת (נובורינג) נמוכה יותר מבחינת הורמונים ותופעת לוואי. בעיני מאוד אישי. אבל שווה לנסות ולא לעשות הרבה החלפות כי הן משגעות את הגוף.

למעלה