בעעע!

Bored Guardian

New member
בעעע!

אחרי התקף נוסטלגיה פתאומי נזכרתי שיש לי בבית את המשחק של הבורג, והכל היה נחמד ויפה עד שהגעתי לקטע מסוים שאני לא מצליח לעבור כי המשחק לא מבין מה אני רוצה ממנו למרות שאני עושה מה שצריך (וביינתיים קיו צוחק עליי). אם יש פה מישהו שמכיר את המשחק וחושב שהוא יוכל לעזור אז שיעשה את זה. תודה מראש

Bored Guardian

New member
חחח צודק

אני בקטע בדיסק השלישי אחרי שעלינו על הקוביית בורג ואני צריך להכניס את הססמא שם (133422) אבל הוא אף פעם לא נותן לי לעבור את זה, אין לי מושג מה אני עושה שם לא נכון.. יש לך מושג מה הולך שם?

itstzar

New member
אתה אמור לתפוס עוד בורג "חי"

בכל מקרה, לא זוכר בדיוק את הפרוצדורה אבל מצאתי לך walkthrough למשחק דפדף למטה עד לקטי שנתקעת, נדמה לי שצריך לתפוס את החברה שלך לaway team ולהזריק לה עם ההיפר ספרי, האמת שאני נורא נהנתי כל הדרכים שQ יכול לצחוק עליך :) מקווה שעזרתי , בהצלחה...

Bored Guardian

New member
בעיקרון

הwalkthrough לא מחדש לי במיוחד, ידעתי את הרצף שאני צריך להקיש אבל לא משנה מה אני עושה שם אז הוא חוזר על אותו קטע שוב ושוב. האמת שגם אני אוהב את כל הקטע של קיו צוחק עליי אבל כשרק קניתי את המשחק חטפתי ממנו מספיק, עכשיו אני פשוט רוצה לגמור את זה כי אני חושב שרק פעם אחת הצלחתי לעבור את השלב שאני תקוע בו וזה גם במקרה, אני רוצה סופסוף לגמור את המשחק הזה. תודה בכל מקרה שניסית לעזור.

itstzar

New member
חיפשתי את הדיסקים, התקנתי שוב

ועד כמה שאני יודע, עברתי את הקטע הזה די בקלות כשעבדתי לפי הwalkthrough

itstzar

New member
באופן מפתיע ולחלוטין לא צפוי, השם

הוא borg star trek: borg

Bored Guardian

New member
STAR TREK BORG THE INTERACTIVE

MOVIE ואני לא יודע מה לא בסדר שם, עשיתי לפי הווקת'רו אבל זה פשוט לא עובד, אני לוחץ שם את הרצף של הכפתורים שאמרו לי ואז אני מוצא את עצמי מת.. רק פעם אחת הצלחתי לעבור את הקטע הזה וזה גם היה במקרה עד כמה שאני זוכר.. זה היה מזמן. אני מקווה שלפחות אתה נהנת מזה <סניף סניף>

itstzar

New member
מוזר, לי זה לא עשה בעיה מיוחדת

אחר יש קטע שצריך להפוך לבורג בכוונה, ומאוד מאוד נהניתי, איך אפשר לא להנות כשQ בסביבה, צוחק עליך :)

למעלה