בעעע
התייאשתי...

בעעע ../images/Emo4.gif התייאשתי...

היי חדשה בפורום :) אני בת 19 וחצי, חיילת, דומינית (כנראה) בארון.. בטח שואלים את עצמכם למה ה-"כנראה"... אז ככה... עד לפני חודשיים היה לי חבר... היינו ביחד 3 שנים... לפני חצי שנה + - הבנתי שאני נמשכת לנשים, כלומר זה תמיד היה שם אבל בתקופה האחרונה המשיכה הזו כבר הפכה למשהו שאני ממש רוצה לממש, ולאו דווקא מבחינה מינית, אלא ממש להיות במערכת יחסים עם בחורה... במהלך הקשר עם האקס לא רציתי לממש את זה בתור סטוץ אפילו שמבחינתו זה היה בסדר משתי סיבות, דבר ראשון זה נחשב בגידה לכל דבר ודבר שני אני לא רוצה סטוץ עם בחורה אלא משהו עם רגש... העניין הוא שאני לא מצליחה להכיר בנות כמוני, כלומר, כל לסבית שהכרתי באינטרנט וכאלה לא רוצה להכנס לקשר עם משהי לא מנוסה, ומי שכן זה רק בשביל סקס.. ואני גם לא מכירה בנות שהן לס או דו כדי לצאת למסיבות של גייז ולהכיר שם... מה עושים? כבר כמעט התייאשתי... זה לא כ"כ פשוט כמו שחשבתי חחח
המון המון תודה

חח אפחד לא אמר שלתפוס מישהי זה קל..

אני נמצאת במצב משו דומה לשלך, רק שלי לא היה חבר 3 שנים. היה לי משו עם מישו, ולא הכי התגרתי בעולם. קיצור, מה שאני מנסה להגיד... שיהיה בסדר
ואם בא לך שלחי מסר אישי עם מסינג'ר או משו P: אה כן, אני ליגל בת 17 וחצי גם דו.

../images/Emo24.gif

אין מה להתייאש..תפסיקי לחפש ותמצאי..או תמשיגי לחפש ותחמצאי..מה שבא לך.. אה,אני נעה,בת 17. ברוכה הבאה

למעלה