בעעע תעזרו לי

daramit

New member
בעעע תעזרו לי

אני מתכנן לטוס למזרח הרחוק באוגוסט למשך חודש בערך עכשיו אני רוצה לעשות טרקים והבנתי שנפאל זה לא טוב מבחינת מזג אויר. איזה מקום אתם ממליצים בתאריכים האלה לעשות טרקים טובים ?! תודה מראש!

kogawa

New member
לזרוק אינדיק ואחר-כך לסמן עיגולים

ראשית מזג האויר בנפאל מתאים לטרקים, רק מעונן. שנית, לאחר כל כך הרבה שאלות לגבי טיסות נפאל-תאילנד אם אתה רוצה לטרק אז למה דווקא שם בעונה פחות טובה? זוהי העונה הקלסית לטרקים בקירגיסטן, בארמניה, בקצ'קאר, ועונה אידאלית לטיול ליפן, קוראה, מונגוליה, קניה, ומאמין שברובם לא היית? - כולם נפלאים. לעומת החום והגשם של תאילנד, והעננות של נפאל, כולם עדיפים לטיול.

kogawa

New member
המלצה מעניינת ומקורית

מעניין היה לעשות סקר ובו השאלה: איך תגדיר את טיולך בצפון תאילנד: 1 טילתי אבל לא יצאתי לטרק 2 טיילתי ועשיתי "טרק" ג'יפים (צרוף מילים מוזר משהו..) 3 עשיתי טרק רגלי של יותר מיום עם שינה בכפר/בשטח מאמין שההמלצה לטרק בצפון תאילנד תתגלה כמעניינת ומקורית.. אגב, משני טרקים של 4-5 ימים בצפון תאילנד ואחד במזרח תאילנד, אני מאד ממליץ אבל לא באוגוסט.

garini

New member
תשובה על הסקר

התשובה היא 2. זה היה בשבועיים הראשונים של הטיול הראשון (והיחיד עד כה) שעשיתי ולכן אני סולח לעצמי על הטעות קריטית הזאת, פייר - היה זוועה והייתי מעדיף לטייל ברגל.

לידיעתך : טרק = ברגל עם תרמיל

על הגב. בג'יפ זה סתם טיול ג'יפים או לחיךופים אם היו גם חיות טבע אז ספארי אבל טרק זה לא.

garini

New member
תודה

נחמד שאנשים מפנקים אותי לפעמים בפיסות חכמה אקראיות. גם קראתי את השירשור שדן בנושא הזה בדיוק והתרשמתי שאין הסכמה מוחלטת על הנושא.

smndrol

New member
איפה במזרח תאילנד?

סופסוף שומע על ישראלי שהגיע לשם לא רק כדאי לעבור ללאוס... אני עשיתי "רק" טיולי יום אבל בנסיעה ברכבת מזרחה מאיותיה היא עוברת ביער ממש יפה ואני מצטער שלא עצרתי שם. במקום זה המשכתי לערים וכפרים אחרים יותר מזרחה..

kogawa

New member
שמעת על חבל איסאן?

מקורט מזרחה עד למא-קונג, ערים קאמריות עתיקות כמו פימאי ויערות כמו שמורת קאויי, ועוד מקומות עליהם אני כותב כרגע בטריפי. גם הטרק לאורך המא-קונג מצ'אנג-קונג לצ'אנג-סן הוא במזרח, וארבעת הימים שביליתי לאורכו הם מהטרקים המרתקים יותר שעשיתי. זה שהישראלים מחלקים את תאילנד לצפון,מרכז,איים אינו אומר שבזה ראו את תאילנד. אבל הישראלים כנראה מעדיפים לטייל בשדרות מסע, ובידיהם מדריכים מקיפים כמו שכתב כאן אבירם FLOID33 ומשאירים את תאילנד המקסימה למי שבאמת רוצה לצאת מהקאו-סן לראות אותנטיות.

smndrol

New member
מכיר גם מכיר

מאיותיה המשכתי מזרחה ככה: נקון ראטצ'סימה, פאק טהונג צ'אי, פהימאי (הייתי בפוקס בדיוק שהיה הפסטיבל..),קון קן,נונג קאי והכפרים הקטנים שממערבה לו ועוד מקומות לכיוון מערב עד מרכז תאילנד.. בעצם עשיתי את החלק המערבי של צפ' מז' תאילנד (איסאן) גם בצ'יאנג קונג וצ'יאנג סאן הייתי אבל זה לא בצפ' מזר'... אחלה מקומות... נראה לי שאבדוק אותך בטריפי הזה...

למעלה