בעעע עזרה

GurmaNigga

New member
בעעע עזרה../images/Emo10.gif

אף פעם לא ממש הגעתי לחלום צלול, אבל בזמנו כתבתי יומן חלומות קבוע, וניסיתי מספר לא מבוטל של ויילדים שהביאו אותי לכל מיני דברים, ויברציות, הרגשות, דימיונות, רוב הויילדים היו מעניינים והצליחו במידה מסוימת גם אם הרסתי את זה לבסוף כשכבר הייתי קרוב מאוד לחלום בגלל התרגשות.. אבל עכשיו כשהחלטתי לחזור, עשיתי ויילד ו.. נדמה לי שהיה לי שיתוק, ז"א הרגשתי משותק, כאילו האיברים כולם דבוקים, והכל חם.. לא בטוח שזה היה לגמרי שיתוק בגלל שלבסוף כשוויתרתי השתחררתי בלי שום בעיה, אבל נדמה לי שכן, אבל ככה שכבתי במשך 50 דקות, התרכזתי בדפיקות השעון, ניסיתי לתת למחשבות לזרום בכל זאת, אבל.. כלום, סה"כ שיתוק הולך ומתחזק קצת אולי, אבל אפילו לא ויברציות, לא פירפור עפעפיים, לא דימיונות מזורים, כלום. פשוט מחשבות שונות שאני יצרתי לעצמי, הקשבה לשעון ושיתוקון מתמשך, במשך 50 דקות עד שעה, עד שוויתרתי כבר. זה ממש מרגיז אותי כי לא לכזו תוצאה ציפיתי, אולי אנ יעושה משהו לא נכון? צריך קצת הדרכה

silverhawk

New member
ווילד זו שיטה די מסובכת

למרבית האנשים לוקח זמן מה עד שהם מצליחים בה (ויש כאלו שבכלל לא). משפט המפתח כאן הוא התמדה. לא ניתן להחליט על אי הצלחה על בסיס ניסיון אחד. מהתיאור הכללי שנתת נשמע שעשית הכל בסדר, אבל הוא לא מספיק מפורט. עבור על השאלות בקישור הבא, ואנא ענה עליהן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=56176142 ובלי קשר, האם 'קפצת למים העמוקים' ישירות לתוך הווילד? האם אתה זוכר חלומות בצורה טובה ושולט בבדיקות המציאות ובשיטות להגברת הצלילות?

GurmaNigga

New member
תשובות

לא הייתי אומר שקפצתי ישר למים העמוקים, כמו שאמרתי בעבר עשיתי עשרות ויילדים ואומנם לא הגעתי לחלום צלול ממשי אבל הצלחתי להגיע לתוצאות יפות, כל פעם הגעתי לשלב הפירפור עפעפיים ותמיד באו תחושובת, ויברציות ודימיונות מעניינים, אבל תמיד התרגשתי יותר מידי והרסתי לעצמי. אני זוכר חלומות לפעמים טוב לעפמים בכלל לא, זה מאוד תלוי, לפעמים אני זוכר 4-5 חלומות לפעמים אף לא אחד, למרות שאני מקפיד לחזור לע השיכנוע העצמי לפני השינה כל פעם. שולט בבדיקות מציאות? אם אתה מתככון האם אני עושה אותן בקביעו תאז כן אני משתדל לעשות כמה שיותר במשך היום ולגבישיטות להגברת צלילות אין לי מושג כי כאמור אף פעם לא הייתי בחלום צלול ממשי. התשובות על הלינק: באיזו שעה הלכתם לישון? 11-12 כמה שעות ישנתם לפני שהתעוררתם בפעם הראשונה? 4-5 כמה זמן הייתם ערים ומה עשיתם בזמן זה? עשר דקות - רבע שעה, והלכתי שתיתי, ישבתי וקצת עיינתי ביומן החלומות הלא כ"כ עמוס שלי. לאחר שחזרתם לישון - באיזו שיטה נקטתם על מנת לשמור על מודעות? הקשבתי לתיקתוק השעון כמה זמן התמדתם בשיטה זו? 40 - 50 דקות האם נרדמתם בלי ששמתם לב, או שמא וויתרתם בשלב כל שהוא ופשוט חזרתם לישון (במידה וכן - לאחר כמה זמן?)? וויתרתי וחזרתי לישון... לאחר 40-50 דקות כאמור מדוע לדעתכם נכשלתם בביצוע הווילד? לא יודע, זה מה שאני מנסה להבין, בעבר זה הלך לי טוב ועכשיו אני פשוט לא מצליח לעבור את שלב שיתוק השינה, אשמח גם אם מישהו יבהיר לי אם התהליך שאני עובר או תכלס שיתוק שינה, בגלל שאני מרגיש שיתוק מסוים וחום וויברציות בכל האיברים ובעיקר בידיים אבל אין לי שום קושי להיחלץ מזה במידה ואני מחליט כך.

Bluescale

New member
תנסה את המעלית

השיטה מפורטת בספרון שלי. וכן זה תחילת השיתוק אבל כל בנאדם יש לו רמת שליטה אחרת על הגוף וישנם כאלה המסוגלים לצאת מהמצב. בנוסף יכול להיות שאתה ערני מדי או מתרגש מדי. תנסה את המעלית שיטה מעולה

silverhawk

New member
אוקי

נראה שעשית הכל כמו שצריך, כך שאני לא יכול לתת לך איזה טיפ קסם, אבל אני חוזר ואומר - התמדה. נשמע שלא היית רחוק מהצלחה, כך שאני מציע שפשוט תמשיך לנסות - בסוף זה יבוא. נשמח לשמוע עדכונים.

GurmaNigga

New member
אוקיי נראה לי שהצלחתי

קודם כל אני זוכר ארבעה חלומות הלילה בצורה מעולה, אז זו כבר התקדמות. שנית לאחר שעשיתי את שיטת המעלית הצלחתי להיכנס לחלום צלול, מצאתי את עצמי יושב מול מסך קולנוע ענקי ובותמונות רצות, כל מיני תמונות אני אפילו לא זוכר מה שהיה בהן, ואאז הבנתי אני חולם וחשבתי "שיהיו תמונות על כדורסל" והתחילו לרוץ הרבה תמונות על כדורסל הרוב מהNBA ושחקנים שאני מכיר. לאחר כמה תמונות שמתי לב שאני צמא ונהייתי מבואס שצריך להתעורר כדי לשתות, ואז נזכרתי אני חולם! הכל אפשרי! ואמרתי לעצמי "אני פשו טאקח את כוס הקולה שנמצאת מימיני, הסתובבתי ימינה ויש קולה על שולחן =]]] התרגשתי בטירוף שזה עבד,לקחתי את הקולה שתיתי והיה לזה טעם בול אבל בול של קולה, אבל במהלך השתייה מרוב התרגשות שזה עבד התעוררתי , , היות ואני מנסה ויילד כל לילה אני מאמין שאעדכן עוד בקרוב
, שוב תודה פבל.

למעלה