בעעע אופנוע..

mcGooo

New member
בעעע אופנוע..

עוד שנה אני רוצה לעשות רישיון לאופנוע נגיד אני ייעשה רישיון לאופנוע וארצה ללכת לים אני יוכל איכשהו לקחת את הגלשן? זה מבאס אם לא :( אם לא אני לא ייעשה.. כי זה לא שווה :)

את בת 14, לא?

בגיל 15 את רוצה להוציא רשיון על אופנוע?? זה אפשרי?? ובקשר לגלשן... איך בדיוק תקחי אותו על אןפנוע? איפה יש לך שם מקום? חחחחחחח...

את רוצה להוציא רשיון בגיל 15...?

אני עכשיו בת 15 וחצי, עוד מעט 16... אני לא יכולה להוציא רשיון כי אני צעירה מידי...

mcGooo

New member
לאא אני בת 14 וחצי עוד שנה וחצי 16

ואז אני רוצה לעשות רישיון התחלתי לחסוך כבר ממש לא הולך לי עם כסף עד שאני חוסכת למשהו אז נשבר לי איזה משהו בסקייטבורד (לאגרים בעיקר) גם רציתי לקנות מכונית על שלט על דלק שזה עולה 3000 שקל בערך יש אפילו יותר וכבר פרשתי מהרעיון הצלחתי לחסוך ל 500 ואז נשבר לי הקרש חח ואת השאר בזבזתי על שטויות קיצר כסף זה קשה מאוד להשיג =\

on the wave

New member
אפשרי

אפשר לקנות את התיק הזה ששמים בו את הגלשן ושמים אותו על הגוף כמו איזה תיק צד עדיף לעשות את זה עם קטנוע כי יש יותר מקום לאחסון דברים מתחת למושב ועל יד הרגליים בכל אופן לא כדאי לדעתי אם מדובר במרחקים גדולים מדי ואם צריכה לעלות על כביש מהיר כדי להגיע לים אז תשכחי מהרעיון כי רוחות הצד שיגיעו מן המשאיות פשוט יעיפו אותך עם הגלשן מהקטנוע, אם המרחק הוא קצר והנסיעה היא עירונית אז אולי כדי אני נוסע לים לפעמים עם קטנוע וגלשן .

W u t a n g

New member
חלאססס עם הטמטום שלך

תעשי משהו עם עצמך ילדה.. העיקר שזה לא יהיה פה.

מה היא עשתה?

כולה שאלה שאלה! היא רוצה לדעת אם היא תוכל לקחת גלשן על אופנוע! זה פורום גלישה, לא? אם היא לא יכולה לשאול את זה כאן- אז היכן? ישר מתנפלים עליה ואומרים: "תינוקת בת 9..." אם אתם כאלה בוגרים... מה אתם עושים כאן- יושבים ומגיבים ל"ילדים"?

M o r k

New member
כנסי

אפשר להוציא רשיון על אופנוע רק מגיל 16 ... אני גם מתכוונת לעשות ואני ניגשת עוד מעט לתאוריה ולא חושבת שאפשר לקחת גלשן על אופנוע

jKiTTiE

New member
תקחו עגלה ותעשו ת'נגרר הזה...

וככה אפשר לקחת תגלשן חחחחחחחחחחחח =]

aniki man

New member
mcgooo עדיף לך לקנות רכב אחר

אבא שלי היה מביא לי את הגלשן מתיקון והוא כימעת היה אף עם הגלשן מהקטנוע זה מסוכם הגלשן תופס רוח ומתחיל להשתולל לך על הכתף ובכבישים מהירים אסור לנסוע עם 50 סמ"ק בכבישים מהירים ונוסעים על 50 סמ"ק עד גיל 20 אז תעשי את החשבון שלך ורק שתדעי את יכולה לקנות קטנוע משומש מ1500 עד 20000 אלף

Sshay 6

New member
אני חושב שאת יכולה לקחת את זה כמו..

את יכולה לקחת את זה כמו באופניים לא??

למעלה