בעעעע!!!

האחמית

New member
יאא

הכנו להם לאתמול מעיין מבוך כזה עם חדרים עם משימות..וזה היה כל כך מושקע... ואני מניחה שאת צודקת...שאולי כדאי לעשות להם מעיין שיחה כזאת..

Aussie Girl

New member
נשמע לי כמו הצעה מצויינת!

באמת תנסי את זה. תדברי איתם באותו הסיגנון. שיבינו שפגעו בך ושהתנהגו בצורה לא טובה! ואז תראי מה יצא מזה. בהצלחה!

זה באמת מעצבן..

אם הייתי מקבלת שקל על כל פעם שקרה לי.. זה מעצבן חבל על הזמן, אני מזה מבינה אותך. אני בשירות- לאומי מלמדת בכיתות את הגילאים האלה ותמיד אנחנו משקיעות על הפעולות שאנחנו עושות להם. אבל איזה יום השקענו במיוחד, הכנו הצגה, הבאנו אביזרים, הכנו מלא משחקים ודברים חזותיים וגם צ'ופרים מושקעים ובסוף הגענו לכיתה והם התפרעו אז התעצבנו עליהם ושאלנו אותם כמה זמן לדעתם עבדנו על הפעולה הזאת אז הם זרקו כל מיני תשובות שעה,שעתיים והכי מעליב- 10 דקות... אז אמרנו להם שעבדנו עליה מהצהריים עד 11 בלילה והם ממש הופתעו ות'אמת זה עזר.. אח"כ הם היו קצת יותר בסדר. אז אני לא אומרת שככה זה גם אצלך כי זה קשה להעביר לא בכיתה, הילדים מוציאים את המרץ שלהם אבל גם אם לך זה נראה כאילו זה לא הצליח אם הם יזכרו אפילו חצי ממה שהעברתם להם. וימשיכו לבוא זה כבר משהו!! אל תתייאשי.. בסוף את תראי כמה פידבקים תקבלי מהם. אני איתך.. אגב, עוד לא פגשתי חניכים ששמים על המדריכים שלהם. זה קיים אחת למיליון. אז אל תיקחי את זה אישי!

תות15

New member
ממש לא מסכים איתך..

זה שעוד לא פגשת חניכים ששמים על המדריכים שלהם זה לא אומר שזה קיים אחד למיליון... אני מכיר הרבה מאוד חניכים ששמים על המדריכים שלהם..

אתה צודק!

לא התכוונתי שזה נדיר פשוט רציתי לעודד אותה שלא תיקח את זה אישי.. כבוד של החניכים למדריכים שלהם זה דבר שבא עם הזמן מהסיבה שחניכים מגיעים לפעולות ובניגוד לכיתה זה נראה להם מקום פחות סמכותי, בלי עונשים ומכתבים להורים ולכן הם מרשים לעצמם להתפרע. אבל עם הזמן כמו שאמרת בהודעות האחרות שלך הם לומדים את הכללים ולומדים להעריך את ההשקעה בהם ואת המדריכים שלהם. היא ומי שמדריכים איתם צריכים להראות לחניכים שזה לא יעבור בשקט. וכל עוד תהייה אלימות לא תהיה פעילות. כי לא מגיע להם. זה פרס זה לא עונש. לדעתי הרעיון שהציעו לה להביא אותם ולהגיד להם שהכינו להם פעולה מושקעת אבל בסוף לא יעשו לא יעבירו להם אותה בגלל ההתנהגות שלהם, זה רעיון מעולה. ואפשר גם לבקש עזרה מההורים.

תות15

New member
לדעתי..

אפשר לפתור את זה גם בלי לערב את ההורים. אם מערבים הורים זה אחרי שכבר ניסו הכל וכלום לא הולך. וצריך לדבר איתם בגובה העיניים, זה נורא חשוב.

ל י ס ו ש

New member
כמו שאמרו

ככה הגיל... אבל אל תידאגי כשהם יתבגרו.. הם יבינו איזה טעות.. בעע.. הם ילדים קטנים... [למרות שאני ב ז'...] אבל ביסודי הם רגילים לכל השטויות האלה...

למעלה