בעעעע...

jailhouse rock

New member
בעעעע...

נכשלתי טסט שני, היה לי את הטסטר הכי מניאק שקיים... אם מישהו מכיר את נתי הראל מהרצליה שירשום אצבע משולשת בהודעה שלו, הבנאדם שטן! עכשיו תבינו, הכשיל אותי המניאק על אי הסתכלות לצדדים, ועל זה שהראש שלי היה נינוח מדי על המשענת ראש, ממש ככה הוא כתב בהערות... עכשיו יצאתי מהטסט עם כאבי צוואר מרוב שהסתכלתי לצדדים! אינעל אבוהו! חוצמזה נגיד באמת פישלתי בגללי, הבנאדם כ"כ מגעיל שזה פשוט מוריד לך את הבטחון לרצפה ואז אתה עושה טעות 100 אחוז... כי אתה בא בהרגשה שלא משנה מה שתעשה - הוא יכשיל אותך... חוצמזה, כל אגורה כואבת לי בכיס :]

Antonio Montana

New member
מאפיות הטסטרים של הרצליה.

הטסטרים הקבועים בהרצליה ידועים לשמצה. יש גם את יצחק בוסידון, הרב בוחן המהולל, אליל הנהיגות בהגה, אבל הוא בסדר סה"כ. נתי הראל הוא דתי-מסורתי עם כרס לא קטנה, יש גם את שוורץ, שגם כן בוחן בהרצליה ובכפר-סבא ועל אופנועים גם כן. יש גם כן את הויג'ילאנט אלי כהן, אבל הוא מסתובב בכל הארץ אני חושב,יש את מר. מזרחי עם משקפי השמש שהוא דווקא בסדר. ויש כמובן את נקודת האור - יואב! הוא יעביר חירשת-אילמת, רק לראות אותו מרגיע אותך, יש לו שיער ארוך! יש עוד כוכבים בין שורת טסטרי הרצליה אבל אלה שהזכרתי ראויים להזכרה. גם כן, לא מזמן חבר שלי סיפר לי שהמורה נהיגה שלו אמר שאפשר להחליף את ה'ת' ב'צ' אצל נתי. :) אני מאחל לך את כל ההצלחה שאפשר בטסט הבא , וגם אם תיפול אצל נת(צ)י, אל תחשוב עליו, תן את מה שיש לך ותעבור. גם הוא מעביר, כולם מעבירים.

jailhouse rock

New member
בוסידון דווקא בסדר...

אבל יפה אמר המורה שלך... נפלתי על כריש לא קטן... לא העביר כבר איזה חודש מישהו לפי מה שהבנתי

Krishi

New member
אחי לא נורא...

בוא לפ"ת הטסטרים פה מעבירים חופשי... חחח בכל מקרה.. בהצלחה לך בטסט הבא

eyallz

New member
ממ..

באמת הטסטרים מאזור הרצליה יותר קפדנים ודורשים יותר? זה באמת ככה? אם כן..הלך עלי יש טסטר אחד שאני לא זוכר מי הוא,שאמרו לי שהוא מעביר בקלות כל אחד שנוהג סביר,מטסט שני ואילך. כאלה בוחנים אני רוצה!! אך,הייתי רוצה לעשות טסט לטסטר תחשבו על זה..מצפים ממך בטסט שתנהג כאילו שאתה כבר מזמן ללא השלט "נהג חדש",האם יש משהו בדברי? נראה כאילו הם שכחו שאתה עדיין ללא נסיון רב,ולכן יש את מה שנקרא נהג חדש..שצריך שיותר יתחשבו בו אבל הטסטרים?שהם יתחשבו בו? חחח בדיחה טובה

galzzz

New member
גם בנתניה

יש טסטרים שעדיף לא להתקרב טסט ראשון היה לי אחד בשם שחר חמוד מאוד ניסה להרגיע אותי לא הלך טסט שני שמו היה שלמה טסטר צבוע נחמד אבל מניאק טסט שלישי אלי ושמו המלא אליהו טסטר מתוק בראש שלו היה להעביר אותי וטסט רביעי אחד מניאק בלי חוש הומור אשכרה מקרר

למעלה