בעעעע

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
בעעעע

ררררררר אני לא רוצה לשאול אפילו מה קורה לכן לא רוצה להתחיל הכל מחדש כל השירשור הדוחה הזה עף עינתי, אני מצטערת שנפגעת שני, כאן לא מקללים את הבנות ההודעה שלך לעינת היתה כל כך לא במקום ... ויודעים מה... אבוי אם מישהי כאן מרגישה לא נוח לכתוב זה הבית שלכן...הפוורם שלכן... ואני מגבה אתכן בכל מילה אם יש בעיה עינתי...את יודעת שאני כאן לפתור אותה... ואני מצטערת באמת שזה הגיע למצב הזה מבחינתי, האש נגמרה ברגע זה... הודעות בנוסח מה שמחקתי קודם יימחקו מייד...

karen_karen

New member
סוף סוף אני מצדיקה כל מילה תגל

אבל אני בסה``כ כתבתי משהו מהלב ועינת היא זו שתקפה אין לי מושג למה! ובזאת תם הנושא מבחינתי. יום טוב לכולם {} שני

תרנגולת

New member
כן.. עינתי.

את הדברים האמיתיים לא כותבים בפורום. הבעיות שלך מצריכות טלפון ל: ``צוות ההנהלה``. 1 2 3 והופ!!! הנושא ``טופל``, והחיים יכולים לחזור לקדמותם.. ואז נשאר לשלוח איזה שיר פרחוני לפורום.. וכך הלאה.. עד הבעיה הבאה.. ואם קרה שהסתבכת בבעיה של מישהו אחר- לא לא לא!! זה לא אמור להדאיג אותך.. הבעיה בטיפול, וצריך לשמור על ש-ק-ט-!. יש משהו כזה מרפא בניהול.. או הופך.. איך המנהלות החולות יצאו בריאות, והבריאות.. קצת קצת חולות. זה מוזר.. אולי כשארצה לצאת מזה- אני פשוט אבקש את הניהול.. בכל מקרה. טוב שנמחקה ההודעה הזאת, והתגובה שלה, והתגובה שלה.. הכל טוב ויפה :) שמרו על ביתנו.

t@gel

New member
נו באמת

אני לא זוכרת שפתרתי כאן משהו הודעות בסיגנון מה שמחקתי ימשיכו להמחק תוגי ואין לזה שום קשר ל``טיפול ההנהלה``... בינתיים לא טיפלתי בדבר... אני גם לא אטפל, כי אני לא רוצה להתערב ואם אני מבטיחה שאני אפתור משהו... זה אומר שאני אמחק הודעות פוגעות... ועוד משהו תוגי... לא ברור לי בכלל מהיכן הציניות הזו... וכן... נשמור על בתינו, על ביתנו ועל כל מה שבא באמצע... ועוד משהו...יום נעים...

תרנגולת

New member
אני יודעת מותק..

טוב שמחקת את ההודעה. ``טיפול ההנהלה`` זו הסיבה שאף אחד לא מבין מה קורה ומאיפה הוקרצו ההודעות האלה. וזה לא נכון מה שאת אומרת. אבל תמשיכי לחשוב ככה מאמי. לי ברור.. הציניות חומד.. זאת אני. אני צינית ומגעילה.. זאת אני האמיתית.. צינית וגועלית. יום נעים גם לך :) אני אוהבת אותך.

סתם לידיעתך....

``טיפול ההנהלה`` לא היה ולא ניברא. אנחנו בקושי בקשר בכלל עם תגל. עוד דבר...גם אני עומדת לצאת מ``מאחורי הקלעים``. גם אני צינית ומגעילה כנראה... ערב טוב גם לך.

תרנגולת

New member
סליחה מאיה..

אני דפוקה.. טיפול ההנהלה נברא והיה מאז שהתחילו לשחק כאן בשטויות. אז הוא לא תמיד אצל תגל.

למעלה