בעעעע חתונה

בעעעע חתונה

למה, למה עדיין עושים את זה? יש מישהו שבאמת נהנה ללחוץ ידים ולהחליף סמול טוק דביק עם אלף אנשים לא מוכרים? חזרתי עכשיו מהחתונה, של אחי הקטן, מזל טוב. מזל טוב אתה אחיו הקטן? הגדול? נו, בקרוב אצלך הא? .גולדסטאר. מזל טוב אתה אחיו? איפה אתה לומד? אהה נו, בקרוב אצלך .יין רוזה חצי יבש. מזל טוב נו, עדיין עושה סרטים? על מה אתה עובד עכשיוו? יפה יפה אוי תסלח לי, הנה יענק'ל... יענק'ל! דאם אחד הציע לי לשמור מצוות אפילו שאני לא מאמין, כי במקרה וזה אמת, אני לוקח עלי סיכון גדול מידי. הגדיל לעשות האיש והמשיל לי משל- אנשים הרי חובשים מסיכות גז ונכנסים לחדרים אטומים, נכון? אפילו שכנראה לא יקרה להם כלום, הם לא לוקחים את הסיכון! הוא חייך בניצחון ואני שאלתי - למה אתה לא בחדר אטום עכשיו? בוקר טוב. ודי לנישואין, ק"ו בבני אדם.

בקרוב אצלך

חחחחחחחחחחחח רגע בעצם מוישה הגיע, מוישה!!! מוישה!!! מזל טוב!!!! נו אז מה איתך היום?? מה יהיה?? דיי ניסית את השטוית שלהם עכשיו תחזור מחכים לך.... אחיך הקטן הלילה הוא יהיה גדול חחחחח

מתלבט13

New member
מזל טוב

בקרוב אצלך. בוודאי. אני דווקא נהנה מחתונות. אבל כנראה שלא הייתי נהנה להיות המוצג המוזיאוני "האח הכופר" השבבניק, עורך הסרטים בפרהסיה לתיאבון ממש. לפני כמה ימים פגשתי איזה ראש ישיבה של הישיבה הקטנה שלי. קטעים. אבל לפ]חות הרגשתי מי שאני ולא שיחקתי אותה העבד הנרצע והנכנע. כשבירך אותי "שאבנה בית נאמן בישראל" בירכתי אותו (באמת) שיזכה לראות הרבה נחת מכל יוצאי חלציו. אני מתכוונתי בתמימות, אבל משומה הרגשתי שזה אולי היה טיפה חצוף כזה. אויש אני נכנס ל"מוד" של שיעור ב' בישיבה קעטנה. אלוהים ישמור. אגב, החלטתי שיש אלוהים. בקשר למה זה אלוהים, חכו לשיעור פילוסופיה. בשמיים אין לו משרד. וכיון שאלוהים זה שם נרדף למזל, לבלתי ידוע ולמה שאנו לא שולטים עליו, אזי אפשר באופן רציונלי לחלוטין לחלק לאלוהים טוב ורע. (מזל רע ומזל טוב). יש גם הבדל פרקטי שאני עצל כעת מלכתוב (למרות שכנראה אמלא כאן עוד איזה שלוש עמודים במלל). גם עוד חלוקות של אלוהימים אפשריות,ף למרות שאלוהים אחד, זה ההגדרה כללית לכל מה שאיננו יודעים שולטים מזל. די. נופלח הרוס מהחתונה, ואני שופך עליו פילוסופיה חמה מהתנור. מסכן.

מתלבט13

New member
צריך להבין את הסיטואציה

הוא בן 70 נגיד, היה ראש ישיבה שלי והדיבור שלי איתו לא היה כנוע כראוי. זה הרגשה עדינה לא משהו שאני יכול להסביר בקלות או לחשוב בלוגיקה טכנית כאילו הוא מברך "שתבנה בית נאמן בישראל" מתוך עמדה עליונה משהו. סוג של רצון שאבנה בית נאמן ונורמלי
ואני מדבר אליו כשווה מול שווה. "שגם אתה יהיה לך נחת". מובן? איזה הרצאה למען הסבר את חוסר הנימוס הקיצוני שלי.... ותוך כדי אני ממשיך להרצות, באקט מעשי של חוסר נימוס אקטיבי מול הקוראים המסכנים.

מתלבט13

New member
מתי רואים לישבנך?

חוץ מהמסנ' והפורום רוצה לוודא שזה אתה ולא כפיל/ה/מונטאז'/נוכלות/התעייפתי

נגיד שהבנתי למה אתה חצוף

הדתיים יותר חצופים. הם מטרידים את אלוהים שלהם, כל יום חוזרים על אותה תפילה שהם חושבים שהוא יושב ומקשיב לה. אם הייתי אלוהים הייתי מתעצבנת, או לפחות משתעממת אימים. אתה ואני גם חצופים כלפי ההוא שלהם, אנחנו דורשים ממנו לכתוב רק אמת ליושבי כדה"א. ואם ביום שלישי לא בא לו?
דרך אגב: אתה גם חצוף שאתה חושב שאתה משעמם מישהו פה, מה אני יגיד? -סתם
dearbalack.

uty76

New member
מתחתנים כי:

יש רגעים שכיף לחלוק עם אנשים שאתה אוהב

uty76

New member
מדהים שמה שהכי טוב לך...

הוא גם הכי טוב לאחרים... תחסוך לך כמה וכמה דודות ממורמרות, שכנים "מחוייכים", והרבה הרבה מוזמנים שיוכלו לשבת בבית ולראות טלוויזיה...

מתלבט13

New member
וואחד חיסכון

תחסוך עוד יותר אם תגביל רק לאנשים שאתה אוהב והם אוהבים אותך

Le Fay

New member
../images/Emo6.gif

והאמת היא שעושים את זה בשביל המתנות. זו הסיבה היחידה.

למעלה