בעעעע דייייי

duduamar

New member
בעעעע דייייי

כל שבוע אותו סיפור. פשוט בזיון המכבי הזו. איזו התפרקות. לובליאנה הזו קבוצה בערך ברמה של עפולה/גלבוע, והיא פשוט עושה להם בית ספר!!! פינייייי אתה חסר.

duduamar

New member
ספאחיה הביתה../images/Emo88.gif

מאמן של קט-סל כיתה ג' יודע שתמיד צריך שהכדור האחרון יהיה שלך! תעשה עבירה! ניקח את הצד החיובי מההפסד הזה - מכבי תעוף יותר מהר והעונה המקוללת הזו תעוף לנו מהפנים...

duduamar

New member
אני עסוק מדי...

אם הייתי פנוי בכיף הייתי הולך לעזור להם

duduamar

New member
אני לא חושב...

מכבי תמיד היתה ותמיד תהיה אחת מהטופ של אירופה. אחרי 3 שנים מדהימות של שליטה מוחלטת, קורה שיש עונה פחות טובה... אני במקומם לא הייתי מחתים שום שחקן חדש כרגע, ופשוט מסיים את העונה הזו איכשהו, ובונה מחדש בעונה הבאה.

Cobe Anan

New member
זה מדהים..

איך כדורגל משפיע לאנשים על מצב הרוח כאילו שיש לו השפעה כלשהי על החיים של מישהו מחוץ למקצוע.. הערבים רוצים להרוג אותנו, הפוליטיקאים גונבים מאיתנו, המשטרה לא מגנה עלינו, מאות אלפים חיים מתחת לקו העוני, גם אלה שלא- חיים במאבק יומיומי, מערכת המשפט תקועה, החינוך כושל, האו``ם מעביר נגדנו החלטה אחרי החלטה, מערכת הבריאות קורסת, 3 הרוגים על הכבישים כל יומיים, מפלס הכינרת שוב ירד, הריבית עלתה, הנשיא עומד למשפט- אבל כל זה יהיה בסדר אם הקבוצה תנצח.. היי- אפילו לשחקנים לא כזה אכפת מהמשחק, בטח שלא מהאוהדים. מה? מה? שמישהו יסביר לי- מה הקטע? אוהבים לראות כדורגל? סבבה, סביר. אבל איך אפשר לקחת את זה ללב? זה פאקין משחק! אולי זה נחמד שהקבוצה שמייצגת אותנו מנצחת, אבל אם שגריר שמייצג אותנו בחו``ל יעשה עבודה כזאת טובה- לזה כבר תהיה השפעה קצת יותר משמעותית על החיים שלנו. נקודה למחשבה.

כדורסל, אבל בקטנה ../images/Emo8.gif

ושניהם מעבר למשחקים גם תחביבים, שיכולים להקיף בן אדם. אני לא יודע מהם תחביביך, אבל בטוח שגם מהם אתה יכול מאוד לשמוח, או אולי גם להתאכזב. ולפעמים, התחביב יכול להיות מפלט ל90 דקות <נניח בכדורגל> מצרות אחרות, זה לא שהם לא קיימות. תנסה לאמץ תחביב, זה כיף

Cobe Anan

New member
יש לי דווקא הרבה תחביבים.

והם די יקרים, אגב. אבל יש הבדל בין משהו שמשפיע עלי ישירות לבין משהו שלא משפיע על שום דבר. אם תוריד לרגע את האוהדים מהכדורסל/כדורגל, המשחק יתקיים, אבל לא תהיה לו, ובטח שלא לתוצאות שום חשיבות. תוריד אותי מהאופניים, ואני פשוט לא אהיה שם בשביל להרגיש את האדרנלין, אני לא אפתח כושר, אני לא אזכה לראות מקומות יפים- אני, ולא מישהו אחר במקומי. שוב, מעניין לראות משחק טוב, זה נחמד. אבל הקטע הזה של לקחת ללב, של להיות פנאט- איך אפשר? למה זה כל כך חשוב? איזו השפעה כבר יש לזה על החיים שלנו שאנחנו יכולים ללכת מכות ביציע, לקלל את השחקנים היריבים, ולאהוב אותם כמו אחים אם הם עוברים לקבוצה "שלנו"? תגיד מה שתגיד- אין בזה היגיון. (ואני בנאדם שרוכב על אופניים במקום לישון ולאכול. אם אפילו אני לא מוצא היגיון- אין היגיון.)

בדיוק כמו שאני לא מוצא היגיון

אפילו בלהרים גלגל באופניים, בטח לא בכל הטריקים האחרים. נראה לי שפשוט קשה לך לקבל דברים שאתה לא אוהב. להגיד על משהו שמרתק מיליונים מכל צבע גזע מין ומעמד כחסר היגיון זה קצת לא הגיוני.

Cobe Anan

New member
שוב,

מה שאתה לא מבין- זה לא משפיע לי על החיים. לא כמו הקופיף הזה שהתגרש פעמיים, בפעם הראשונה כי אשתו היתה אוהדת חיפה ובפעם השניה כי האישה היתה אוהדת בית שאן.. לא כמו המתפרעים ביציעים. אפילו לא כמו אלה שהולכים עם הראש באדמה כי מכבי הפסידה. ועוד מה- זה בכלל לא נתון להשפעתך, אז למה אתה נותן לזה להשפיע עליך? יודע מה? היתה לי חרא רכיבה היום. פשוט לא הלך. ואתמול צילמתי (עוד תחביב) כמה תמונות, שיצאו ברובן על הפנים. בקייאק לא נגעתי כבר חודש, ואני לא מדבר אפילו על כמה הידרדרה השליטה שלי בגיטרה, או כמה אני חלש בקיר טיפוס. אבל מה שעושה אותי שמח זה העיסוק עצמו, לא התוצאה. התוצאה יכולה להוסיף או לגרוע, אבל לא להפוך את התחביב למשהו שלילי. איפשהו, להעיף לאישתך סטירה ולגרש אותה מהבית ``כי היא רק אמרה בית שאן בבית שלי, הסתומה הזאת``, זה |טיפה`לה| שלילי. ואני יודע מה אתה הולך להגיד, אז תשכח מזה- אני לא רוכב כדי להיפצע, וגם תכל`ס, לא נפצעתי כל כך הרבה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז בשביל מה אתה רוכב?
האמת היא שיש משהו בדבריך....

אז הנה

אני אוהד כדורגל כשיש לי זמן, אני הולך לראות משחק, כשאין, אני לא הולך. אני משתדל כל יום חמישי לפנות לי את הערב כדי לשחק, כי זה אי אפשר למצוא פנאטים גם בתחום האופניים למשל? הכדורגל חשוף יותר, ולכן רואים הרבה את הקצוות. אבל הרוב הגדול לא חי את חייו לפי המגרש.

Cobe Anan

New member
טוב, אז זה כדורסל..

סיים שיט. בעצם, אפילו יותר- חצי מהשחקנים במשחק הזה הם בכלל זרים. מה הרעיון שחמישה אמריקאים, יוגוסלבי (והפעם זה לא ממשיך עם שני כמרים, ערבי, זונה, סוס, ברמן, בלונדינית, רופא גרוזיני, וחבורה של גמדים...) מייצגים את מדינת ישראל?

Shaycus

New member
זה לא הוגן מה שאת/ה עושה

אני אפילו לא אפתח את השם שלך לראות אם זה בן או בת אבל אני מסיק שזה בחורה.. כמו שלך יש את ההנאות שלך, לנו יש את ההנאות שלנו, אף אחד לא אומר משהו עליהם, אז למה להגיד משהו כזה על שלנו? הרי זכותו של בנאדם שהכדורגל יהיה דבר חשוב לו.. ספורט בכלליות.. זכותי לקום ב3 בבוקר לראות משחק שקרוב לליבי למרות שב7 אני קם לעבודה, זה מה שמביא לי הנאה בחיים.. זה מה שממתיק לי אותם..

duduamar

New member
../images/Emo127.gif

דווקא בגלל שהחיים במדינה הזו לא קלים אז טוב שיש את הרגעים האלו שאפשר להתנתק מכל הצרות ולהנות מהספורט... אני קמתי ב3:30 כדי לראות את שחר פאר למרות שהיה לי יום עמוס למחרת... אז מה? המשחק שהיא נתנה היה שווה כל דקה של שינה שהפסדתי :)

Cobe Anan

New member
יא חזיר שוביניסט!

אם תקרא את מה שכתבתי, תבין שאני בן. לא יפה להאשים אותי בנשיות רק בגלל שאני לא אוהב לראות אנשים אחרים נהנים! (כדורגל, תכניות בישול, החיים הטובים, סרטים כחולים...). אין לי בעיה עם זה שכדורגל עושה לך טוב. להיפך- זה חשוב שמשהו יעשה לך טוב בחיים. אבל הבעיה מתחילה כשזה עושה לך רע. קטעים כמו ``חזרנו מחיפה עם הפנים בין הידיים``, או גרוע מזה- ``העפתי לה שתי סטירות למטומטמת הזאת, מה היא מזכירה את בית שאן בבית שלי?`` לא עושים טוב לאף אחד. תראו את המשחק, תפצחו גרעינים, תהנו.. אבל אל תעשו מזה משהו שזה לא. אל תישבעו אמונים למכבי, כי גם נימני עבר לבית``ר. אל תבכו אם הנבחרת הפסידה, כי גם אם היא היתה מנצחת לא הייתם מקבלים אחוזים. קחו את זה בפרופורציה, אז יהיה בזה היגיון. רוצה דוגמה? רכבתי היום. עשיתי טעות- אני, ולא איגביני. זה הרס לי קטע שלם ברכיבה, את הקטע הכי טוב. לי, ולא לחיפה. אז פחות נהניתי, אבל בין זה לבין להיות באבל כל היום? הרי רכבתי-נהניתי!

Shaycus

New member
גבר גבר

חזיר שובינסט תקרא לחברים שלך, לא לי מה שאתה מדבר עליו הוא יוצא מן הכלל: לכל כלל - יש יוצא מן הכלל ה% שעליו אתה מדבר הוא כל כך מינורי שמגוחך לדבר עליו, תקרא את מה שרשמת ותחשוב קצת על כמות האנשים שבאמת חיים ככה ותווכח לדעת שהם מעטים מאוד.. ואני, בטח ובטח שלא אחד מהם.. אני אפילו לא הולך למשחקי כדורגל, סך הכל אוהב לראות את חיפה בטלוויזיה, ונהנה לקום ב4 בבוקר לראות את שחר פאר במשחק רבע גמר באוסטרליה הפתוחה, לא, אין לי מניות, ולא, אני לא ארוויח כסף אם היא תנצח אבל הסיפוק שווה את זה, והיו לי לימודים ב7 בבוקר והלכתי לישון די מאוחר באותו יום ועדיין - לא מתחרט ולו לא לשנייה

Cobe Anan

New member
אבל חברים שלי לא שוביניסטים! p-:

אניווי,כמו שכתבתי- אם זה עושה לכם טוב,אז יופי. פשוט עצוב לראות כמה זה עושה רע ללא מעט אנשים,וזה לא כזה אחוז קטן. עצוב לראות באיזה מתח אנשים מחכים לתוצאה,כאילו שזה מה שחשוב במשחק. אם אתה מרוצה מזה שראית את שחר פאר משחקת,זה סימן טוב-כי נהנית מהמשחק,ולא רק ציפית לתוצאה. אני לא מדבר על אנשים כמוך,אני מדבר על אלה שיושבים עכשיו שבעה על האליפות הזאת,ואתה תתפלא לגלות כמה אנשים כאלה יש כשמדובר במשחקים יותר פופולריים. למה לאמץ תחביב אם זה הורס לך את מצב הרוח,ובמיוחד כשהכישלון הוא לא שלך? זה באמת נראה לך הגיוני שאנשים חיים ככה? לא,לא עליך אני מדבר. אלה שלא מספיק להם שהיה משחק טוב אם אין אליפות,עליהם אני מדבר. אלה שיושבים ליד הרדיו,צועקים, קופצים,בוכים, שרים,שוכחים שיש עוד עולם מסביב. אלה שלא הולכים ללוויה ביום שיש משחק ``חשוב``. אלה שמתווכחים ``אנחנו נפתח לכם את התחת``/ ``לא, אנחנו נזיין לכם את הצורה``,כאילו שיש פה בכלל ``אנחנו``. עליהם אני מדבר.

flutter girl

New member
היי, מה יש לך נגד תוכניות בישול?

זה אחלה חומר לצפיה לפני השינה...

למעלה