=((((((( בעעעעע=\

Darkenes sky

New member
=((((((( בעעעעע=\

כאילו... אני אמורה לתחזק את הפורום הזה או משהו? מה יש?!?!?!?!?!?!?!? אם אני לא פותחת בנושא אז אפחד אחר לא פותח? כאילו..אני יודעת שאני חכמה (סתם סתם...) אבל רציני.. להתעורר!!!! Wake up~!!!! ו....1....2....123! אני אביא את אבו שוקרי שיטריד אותכם מינית!!!!!!! יאללה חאפלה!!! קדימה נו!!! רוצים נושא? סחטיין... הפעם זה על חשבון הבית...בפעם הבאה זה עליכם! נושא נושא נושא... אממ אמממ.. הנקודות האלו שמופיעות לפעמים בתמונות...שאומרים שהן כדורי רוחות... זה רוחות או סתם כדורי אבק שהתנגשו בקרני אור מהפלאש של המצלמה? מה אתם חושבים?

Darkenes sky

New member
=\

בעעע=\ מחשב מטומטם.. מראה לי את ההודעות שלכם בהצתה מאוחרת.. אז כנראה שכן יש חיים בפורום!! =))) הא הא הא...!!

Darkenes sky

New member
בעעע=\

ממש לא שאלה טיפשית.. זו שאלה שממש ממש קשורה לנושא.. ישנן תמונות (בדר"כ אלו התמונות של האמריקאים..) שליד איש או חפץ או אנלא יודעת מה מופיעים כמה כדורי אור כאלו... ישנם אנשים שאומרים שאלו רוחות!!!!!!!!!!!!! ישנם אנשים שאומרים שזה רק גרגרי אבק שנתפסו עם הפלאש של המצלמה... לפעמים בבתים הגדולים ומאוד ישנים או בטירות...מופיעים כדורי אור שעוברים מהר....כדורים כמו אלה שמופיעים במצלמה.. עכשיו...אם זה כך במקרה כשזה קורה מול מישהו..זה לא יכול להיות גרגיר אבק!!! מה אתם חושבים?!?!?! חושבת שאלה טיפשית..בעיות שלך...לא אכריח אותך לאהוב אותה יום קסום וחופשה נעימה

Darkenes sky

New member
אמממ...

איך את בדיוק רוצה שאני לא אעלב? אומרת שמה שאני שואלת היא שאלה טיפשית? אז כמו שאמר חכמינו עמיר פרץ..(אני חושבת שזה הוא שאמר) אין שאלה טיפשית יש תשובות טיפשיות..וזו התשובה שאת נתת לי!!! ד"א...אל תדאגי...לא נעלבתי..אני לא נעלבת מהפיגור של ההודעה שלך..בשיא הרצינות...אני לא צינית.. זה בסדר..תמשיכי לדאוג לאינטרסים שלך.. אז...יאללה ביי!

Darkenes sky

New member
....

מישהו אמר שאני פותחת מלחמה? רק אמרתי מה אני חושבת לגבי מה שאמרת לי..וזה מה שאני חושבת..!

ב א ר ו ש

New member
אחלה..

רק רציתי להבהיר את העניין (משפט זה לא נאמר בציניות
)

StaffordshirE

New member
קשה לך להסתפק בסימן שאלה/קריאה

אחד? קבלי עצה, הצורת כתיבה שלך מוציאה אותך מפגרת.

איזו שאלה חכמה, והתשובות ממש...

לא קשורות, ומתחמקות, ועוד מרב שלא מבינים ולא יודעים איך לענות,,, בשיא חוצפתם מנסים להוציא את השואלת"כמפגרת"...???????? אני מכירה את "התשובות" האינפאנטיליות ,והמתחמקות האלה של אנשים שיש להם בהבנת הניקרא 0, במקום להיתעמק בשאלה ולהתמודד איתה מעדיפים לסגור ענין בלהעליב את השואל, כאילו הוא פסיכי, ולא מבין כלום , "ובכלל מה הוא מעיז לשאול שאלה חככמה כזאת"..... טוב, השאלה חכמה, ומתאימה בהחלט, והנה התשובה, שאלתי את השאלה הזאת פעמיים בסינאס שהשתתפתי בו, והרוח של אותו אדם, אמרה לי בוודאות"בתמונה שאת מופיעה עם אמא יש אור באמצע ,זה אני הייתי שם", ועוד הרוח אמרה שכל פעם שיש אור כזה זאת רוח של מישהו קרוב, שרוצה להיות אף היא בתמונה.

Darkenes sky

New member
חחחחחחחחחחחחח

אין....מתה עלייך!! אבל.. לא שמה עליהם!!!!!!!!!!!!!!!! שיגידו מה שבא להם!!!!!!! מפגרת או לא... אז...נכון!!!! שיש לי אייקיו יחיד, בודד ,אפור, קטן ,נודד ומסכן.. אז...אולי...נכון שיש לי מנת משכל של נעל!!! אז נכוווון!!!! שאני לא צאצא של ניוטון!!! אז נכוווון!!!!!!!!!!!! לפחות לי אין במה להתבייש!! לכם יש! בושה! בושה על הזלוז ועל הפאקינג התייחסות שלכם כלפיי~ אבל...מה לעשות.. זה לא מזיז לי ת'אישונים בעיניים! הדעות שלכם לא מעניינות לי ת'כליה השמאלית, הימנית ומה שבאמצע...ואתם לא מעניינים אותי בשיט!!! אז תמשיכו להגיד שאני מפגרת....תמשיכו עד שתתפוצצו.. זה מוציא רק אותכם טיפשים! אם יש לכם משהו נגדי...תגידו את זה במסנג'ר....אבל.. אני לא אענה לכם..כמה כיף! אז יום קסום וחרא של חופשה! תודה...וביי!!

Darkenes sky

New member
ההודעה שלך מוציאה אותך אידיוט!

אז אני מפגרת ואתה אידיוט.. בוא נקים קבוצת תמיכה.. לאידיוטים וסתומים בלבד! מה אתה אומר? יהיה נחמד!!!

Darkenes sky

New member
אה כן..

עצות...תתן לחברים שלך.. אני לא חברה שלך, לא ידידה שלך, לא קרובה וגם לא מישהי שמחפשת עצות מפגרות כשלך! שמע חרא קטן... אם אתה לא יודע להציע הצעות..(ואתה לא יודע) אל תנסה ואל תציע!! אתה היחידי שיוצא מזה אידיוט! ואם אתה ממש ממש חייב...תשמור אותן לעצמך או לפחות אל תתן אותן לי! כי כשזה מגיע אליי..זה ממש מיותר...אל תבזבז את האייקיוים הבודדים שנותרו לך על לחפש לי עצות...כי זה לא עוזר..אני לא שמה עליהן, והשימוש היחידי שאני אוכל לעשות בהן זה לנגב לשרגא את הירוקים! ודרך אגב..מה שכתבת לי.. "קבלי עצה, הצורת כתיבה שלך מוציאה אותך מפגרת" זה לא עצה יא גאון, חכם, איינשטיין קטן שלי... זאת הדעה המפגרת שלך עליי.. יש הבדל בין עצה לבין מה שאתה חושב...עכשיו מי יצא פה מפגר? אבל בכל מקרה.. חושב לא חושב...עצה לא עצה.. אתה לא מעניין אותי ותקבל את העובדה!! אנא השאר הודעה אחרי הציפצוף, תודה! ביייייייייפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!!

Darkenes sky

New member
ואתה ממשיך להוציא את עצמך מטומטם

חסר כל השכלה, עם מנת משכל של מלפפון שלא מקבל את העובדה... שישנם אנשים שהוא לא מעניין! אה כן...עכשיו אני נזכרת (ירדתי להודעות הקודמות) אתה זה שירד על חברה שלי...עכשיו נזכרתי!ועשה בעיות ממקודם! אה כןןןןןן....זה אתה... תרגיע ת'צמך ומהר! אם מסתכלים על זה.. אתה יוצא פה נגד כולם...זה מראה עד כמה אתה משועמם חסר חיים..שבמקום לנסות ולענות לשאלה שלי או לא להגיב בכלל...אתה מחלחל ריב.. אז...תמצא לך חיים~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והנה לך עוד כמה סימני שאלה שיוציאו אותי מפגרת.. ?????????????????????????????????????????????????????? לא טוב לך עם סגנון הכתיבה שלך? מסכן! אני לא אשפר אותו בשבילך.. אני גם לא אמות אם זה לא מוצא חן בעינייך הוד מלכותו! אז תעשה טובה לאנושות כולה!!! ליקום!!! לכל שרגאל'ה קטן שנקנה בחנויות.. שב בשקט כמו טאטאל'ה נחמד ואל תגיב למה שאני כותבת פה! כי ההודעות שלך לא שוות יחס..ואין לי מושג למה אני מגיבה אליהן.. ההודעות שלי מוציאות אותי מפגרת או לא.. בעיות שלי..לא שלך.. אני נשמעת ילדה קטנה...בעיות שלי ולא שלך!

אחותי המקסימה , את לא מפגרת.נקודה.

מי שיעליב אותך יש לו עסק איתי... תשמחי, ותהני אל תעני כזה ארוך , ואל תתעני ..........סתם LET THEM FUKKKKKKKKK, ותתמשיכי להיות כמו ש'את נשיקות.

למעלה