טפוסים לי כל השרירים! אני לא יכולה להזיז את האצבעות..(אני כותבת בלי להזיז אותם) 2 הידיים שלי טפוסות! (ליד המרפק) ויש לי שריר בבטן שכל תזוזה שלי אני מרגישה כאילו מישהו תקע לי סכין בבטן
בפעם הראשונה שטיפסתי על קירות, יומיים אח"כ לא הצלחתי לזוז... אבל אחרי שהצלחתי, הלכתי לשם שוב ושוב.. אחרי הפעם הרביעית כבר לא הרגשתי שום דבר ביום שאחרי. אבל מאז ימי הטיפוס עברו שנתיים שבהם לא טיפסתי על קיר אחד אפילו... ואין לי חשק לעבור את הכל שוב...
האחים שלי טיפסו על הקירות במסדרון, כי זה היה מסדרון צר... לצערי אף פעם לא הצלחתי, וזה מלכלך את הקירות, אז טוב שלא. בכל מקרה הייתי מתה לנסות מתישו ממש לטפס על קירות כמו שצריך.
נכון יש את הפקקים האלה שעושים קליק כזה, כשמושכים אותה ואז כזה שותים, אתם יודעים... אז שיחקתי עם הפקק הזה עכשיו וחתכתי לעצמי את הלשון!! זה לא כואב אבל הטעם של הדם לא הכי מלבב...
כל מה שאת יודעת זה שאת צריכה דם, דם, דם... זה טעים לך רק כי את מקבלת סוף כל סוף את מה שאת צריכה... את לא יכולה לשבת בצד ולטעום את הדם בעזרת החושים האנושיים שלך.
ולא נראה לי שאני יאכל משהו היום... אלא עם כן אמא שלי או אבא שלי יביאו לי אוכל לחדר.... אבל אמא שלי באה הביתה רק ב5... אבא שלי ב8...וואח שלי אין סיכוי שהוא יביא לי אוכל.. אגב זה שהכל כואב לי לא אומר שאני לא הולכת לנסות שוב לטפס.... ביום חמישי כנראה אני שוב ילך לשם....
אגב התערבתי עם אח שלי שהוא לא יצליח לטפס אפילו ת´קיר הכי קל שם.. הוא אמר שהוא יצליח.. והוא נוסע איתנו ביום חמישי לשם.. ורב הסיכויים שאני מקבלת 30 שקל ממנו