בעעעעע

בעעעעע

אני נאלצת להוציא כאן את זעמי ואת גועלי (מלשון מה שמגעיל אותי...) כי מי ישמע אותי אם לא החברים שלי(-; שונאאאאאאאאאת את הבעלי תשובה הדפקטיבים האלה שהם הרבה רעש וצילצולים ואמונה וישתבך שמו וכפרה ונשמה ומחילה ובאותה נשימה הדיבור שלהם ערסי ומגעיל ונגוע ודוחה והם נעמדים מולך בכזו עוצמה שאתה חושב שעוד רגע הוא יוציא עליך סכין או יפוצץ אותך במכות. בעעעעע שונאת אותם שונאת! (יאלה שרשור גזענות ולוכפת לי שתגידו שאני כזו/tapuzforum/images/Emo67.gif)

סוהיזו

New member
אלה שעומדים ליד התחנות המרכזיות?

לא נראה לי יש מי שכן אוהב אותם!

במיקרה פגשתי את החלאה בחצר ביתו,

אבל אנחנו בהחלט מדברים על אותו מין, כן, כן, הם גם רוקדים כמו דגים בל"ג בעומר. מוכר?

אגס 10

New member
צודקת במאה אחוז

רובם גם אנשי פשע ממש שיום אחד נגלה להם איזה אור ומאותו יום הם פושעים ורואי אורות...

ואי הזכרת לי...השבוע יצאתי לקניות

בסופר ובכניסה עמדה אחת חזבתית שהתרימה עם החוברות האלה של ברסלב נכנסתי והתעלמתי(דבר נדיר אצלנו שאין הרבה חרדים אז החרדים תורמים) עשיתי קניה גדולה(2עגלות-בין הזמנים...) ושיצאתי ההיא לטשה עינים על העגלה כאלו גזלתי אותה ומילמלה משו על אלה שלא תורמים וקונים הרבה. אז אני ברוב חוצפתי עושה לה: תעשי טובה תישמרי לי על העגלות עד שאחי יבוא? ונעלמתי והשארתי אותה מקללת לעצמה ושקעתי בשיחה מענינת עם מנהל הסניף.כמה שהיא התעצבנה...

yoni13077

New member
הם לקחו את החסרונות של כל הצדדים

ואם לגבי חרדים אפשר לדבר על רמות פשיעה נמוכות ביחס לאוכלוסיה הכללית או על עדינות וחינוך (שגם לזה כמובן יש הסתייגויות אבל אי אפשר לבטל את הדברים האלו לגמרי) אצל בעלי התשובה מהסוג שציינת אין את זה, הם פשוט הגיעו מהחלקים הירודים יותר בציבור החילוני ויום אחד פשוט החליטו להוסיף על עצמם עוד כמה מינוסים, את אלו שבציבור החרדי.

סוג ב

New member
את מתכוונת

לאותו אחד שגנב לי את המשאבת דלק מתחת לאף וכשהערתי לו שזה לא יפה, הוא ניפנף את המשאבה מול הפנים שלי, עד שהייתי בטוחה שעוד רגע, הוא דוחף לי את זה לעיין? <הוא לבש חולצה לבנה, ציצית שכולה תכלת, כיפה גדולה ופאות ארוכות ללא זקן>

קתרזיס

New member
רצוי שתסייגי את דברייך

זה נשמע ממש מזעזע כשאת אומרת ״הבעלי תשובה הדוחים האלו״ לא עדיף שתגידי ״חלק מבעלי התשובה״? הרי לא כולם אנשים חסרי מוסר שהחליטו לפשוע עם כיפה על הראש. חלקם באמת ובתמים רוצים לעשות את הדבר הנכון... ויש להם כוונות טובות.

רותם 36

New member
לשתיים ורבע

רק מילה אחת יש לי להגיד לך - בעעעעעעעעעעעעע ההכללות שלך דוחות אותי

למעלה