בעעעעעע

Variety

New member
בעעעעעע

אוף, איזה באסה! אני בתק´ של מבחנים עכשיו. מחר יש לי בתנ"ך על איזה 40 וכמה פרקים! אני כרגע בהפסקה קטנה של כ10 דקות. ביומיים האחרונים פשוט ישנתי המון. ישנתי כל-כך הרבה שהיות בבוקר קמתי לבד - באיזה 4- 5 בבוקר!!!! משהו נדיר. לרוב אפילו רעש של מטוס לא יעיר אותי. ניסיתי ווילד, שכבתי, בלי לספור, פשוט ניסיתי לא לחשוב על כלום. אחרי כמה זמן שמעתי כזה פצפוץ באוזן (לא יודע איך להגדיר את זה). אבל לא הצלחתי להכנס לחלום. הייתי צריך לנסות MILD. כל פעם שהתעוררתי (היו לי התעוררויות קטנות כאלה), הייתי צריך להגיד שיהיה חלום צלול וכו... זה בטוח היה עוזר. חבל שלא ניסיתי את זה... לא נורא, מה שנקרא: Better luck next time בעברית צחה. היום נראה לי שאני לא אנסה ווילד בגלל המבחן. טוב, אני חושב ללמוד תנ"ך (חבל שאין סרט, היה הרבה יותר קל :) אה, משהו ששמתי לב, בתנ"ך אלוהים אומר את הדברים בפקודות קוליות, וזה הזכיר לי את הפקודות הקוליות שאנחנו אומרים בחלומות צלולים כדי להגביר צלילות. אולי במקום "הגבר צלילות" נגיד "ויהי חלום צלול יותר" חח :) או, אם חשוך "ויהי אור" :) טוב, דיי גיא - צריך ללמוד! :) חלומות פז, Variety-

קראתי על שיטה חדשה לעשות ווילד!!

לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל קראתי בפורום של חלומות צלולים בקישורים למעלה שווילד הולך הכי טוב עם מוסיקה חלשה ליד המיטה מרדיו לדוגמה, אומרים שזה פועל הכי טוב כי זה לא משעמם כמו ליספור מספרים בראש או להקשיב לתיקתוקים של שעון, רשום לשים מוסיקה ליד המיטה מתי שרוצים לעשות ווילד, מוסיקה שאוהבים, בעוצמה של קול שמרגישים איתה נוח ואפשר לישון איתה, ואז צריכים רק להקשיב למוסיקה בלי לחשוב מחשבות וזה קל גם לא לינדוד עם מחשבות אם המוסיקה יפה ואפשר גם לשיר בראש עם השיר. רשום לנסות את זה אחרי 5 או 6 שעות שינה, ולהתעורר ל 5 דקות או 10 ואז להיכנס למיטה ולנסות. המלצה שניה שעוד פעם קראתי עליה היא שהדבר הכי טוב בחלום צלול להגביר את הצלילות זה לישטוף את הפנים עם מים קרים בזמן שנמצאים בחלום הצלול! אומרים שזה הדבר הכי יעיל להגברת צלילות אז תנסו!! אז מקווה שהוספתי לכם משהו חדש שתוכלו לנסות. ביייייייייייייי

wee man

New member
ממממ, אמרו כבר כמה פעמים ../images/Emo130.gif

אבל טוב להזכיר דברים כאלה כי אנשים שוכחים את כל השיטות עזר הקטנות האלה. הכי טוב זה גם לשיר תשיר בלב. את זה אתה גם לא חייב עם מוזיקה ברקע- אפשר עם. ממממ, זהו, ינון

אני אתמול....

התחלתי לנסות כל מיני דברים ביחד... בהתחלה ניסיתי לא לחשוב על כלום, ואז התחלתי עין ימין-שמאל, , ואז התחלתי להגיד לעצמי שאם יהיה חלום אני אדע שאני חולמת. את העין ימין-שמאל קצת קיצרתי ופשוט פעם פתחתי את ימין, ופעם את שמאל, ככה שכל פעם עין אחת סגורה ולא שתיהן פתוחות יחד. יחד עם המיצמוצים אמרתי לעצמי את המשפטים של התכנות והרגשתי כבר איך אני מתבלבלת, אבל באותו הזמן התחלתי להרגיש את השיתוק. במקום התכנות החלטתי לעבור קצת לשיר, אז התחלתי לשיר את "פנים אל מול פנים" של יהודה פוליקר, והתחלתי להרגיש כאילו כל פעם שאני נושמת האויר שניכנס מנפח לי ת´גוף, אבל כשהוא יוצא הגוף נשאר נפוח. ככה "שהיתנפחתי עוד ועוד ועוד" והחלטתי לעבור לשיר של דנה ברגר ש"הוציא לי ת´אויר", חזרתי ליהודה פוליקר ואז נירדם לי הלחי
הייתה גם את התחושה שאני לא נושמת, אבל הרגשתי את האויר באף וזכרתי שאמרו שיש תחושה כזאת, אז ניסיתי כמה שפחות להיבהל. וזה כזה כיף לנסות להזיז ת´ידיים כשהן משותקות
ואת כל זה הצלחתי לעשות בזמן שאח שלי הדליק ת´אור, היסתובב בבית, לאקי באה מתחת למיטה ויללה לי, כל בליעה כואבתתתתת לי כי אני חולה *מחר נישארת בבית* ותכף ירצחו אותי פה אם אני לא עפה מהמחשב....
אחרי כל זה לא זכרתי שוםםםםם חלום... חוץ מאחד שאני זוכרת שהיה משהו אבל לא יודעת על מה... אבל זה כיף
לילההההה טובבבבבב פרינסס---,--´-{

לימונדה

New member
:))))

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! ורציתי לשאול או להציע לך משו... אולי כשתיכנס לתוך החלום הצלול, תלמד שם תנ"ך! בשביל השיטה הזו (שאני פיתחתי בלי לדעת אם היא עובדת) אתה צריך לקרוא את כל הפרקים המחברת והחומר לפני השינה, כך שהם יהיו מאוחסנים בתוך התת מודע שלך. כשתתעורר בחצלול, תיקח ספר או תשים קלטת בוידאו ותלמד לתנ"ך בתוך החצלול... נשמע לי די אפקטיבי אתה לא חושב? אוהבת- לימו!

Variety

New member
תגובה

בעקרון, לדעתי זה נחמד מאוד. קראתי בכמה מקומות שזה אפשרי, אבל אני רוצה לנסות את זה בעצמי. בעקרון, המוח הרבה יותר מרוכז כי אין את כל המידע מחוש הראיה, שמיעה, מגע... לכן, לדעתי אפילו לפיתוח רעיונות - נוכל להגיע לדברים גאוניים בלי בעיה. חלומות פז, Variety-

לימונדה

New member
בעיקרון...

זה הדבר הראשון שאני רוצה לעשות ברגע שאני אצליח לשלוט בחלומות שלי... לפני מבחן וזה... זה נראה לי הכי אדיר פשוט... בכלל חצלולים זה כלי נהדר לכל מיני דברים... אולי אפשר להרחיב אופקים עם זה, ללמוד להירגע ואולי אפילו לרזות מי יודע? אה כן, ואפשר גם להתעמת עם פחדים... המממ, אז אם תנסה תגיד לי איך הלך לך טוף? אוהבת-לימו!

למעלה