בעעעעעע

בעעעעעע

יש לי כאב גרון או גירוי לא ברור כזה...שתיתי תה עם דבש...וגם עם כפית קצת...האם למצוץ סטרפילס יעזור?מותר?

TheGreatNut

New member
האם את נוטה:

- לדבר בקול הרבה. - לכעוס. - לקלל או להתלונן. ?

oversensitived

New member
בנוסף..

*מרימה קול* אתה פשוט טמבל גדול ובלתי נסבל חרטטן בלתי נלאה כוסעל***** נמאס לי מהחיים האלה כל הזמן אני צריכה לעבוד *מרימה קול* ההודעה נכתבה בהומור =P

TheGreatNut

New member
אני שאלתי בשיא הרצינות.

את כותבת בפורום רפואה משלימה. במני זרמים ברפואה המשלימה כאבי גרון יכולים להגרם בין היתר מכל אחד מהאופציות שהעלתי. בגלל זה שאלתי האם אי אלו מהאופציות תקפות לגבייך.

אחד55

New member
חמודה עם פה ג'ורה ../images/Emo13.gif

אני בעד :) תארו לכם שכל החמודות היו חייכניות ומנומסות... איזה עולם משעמם היה לנו... טוב שיש חמודה אחת פיראית.

אסתר84

New member
היי

כאבי גרון או גירוי באזור הרבה פעמים עדות לקושי לבטא רגשות או תחושות.. ביטוי לאנרגיה מינית כלואה או קושי להפתח מינית. תשימי לב למחזוריות של הכאב מתי הוא חזק יותר מתי הוא מופיע. תראי אפילו דלקת בגרון שאותה הרופאים אוהבים להעביר עם אנטיביוטיקה היא ביטוי למשהו עמוק יותר. סטרפסליס או דבש לא שיש לי משהו נגדם לא מטפלים בשורש הבעיה.. לראיה אצלך זה פשוט לא עובד. תבדקי בחיי מה מפריע לך ולמה קשה לך להוציא אותו. אסתר

אסתר84

New member
הי

את בפורום רפואה משלימה. ברפואה הטבעית מקשרים גוף ונפש. לכל כאב/תחלואה/רגישות יש מעין קוד שמפעיל וביטוי בפיזי מופיע באיבר. כך ענה לך הבחור שלפניי וכך אני עונה לך. כמובן שיש שלא מקבלים זאת. זכותם. לא בעניין לשכנע . מאידך אם תפני לרפואה קונבנציונלית תקבלי תשובות ברמה הקונבנציונלית שאינה מחברת גוף ונפש. גרון הוא גרון, ראש הוא ראש . על זה נאמר "הכל פתוח והרשות נתונה". רק תבחרי במי להאמין ולכי על זה. אין על אמונה. לילה טוב אסתר

המשך....

לא הבנתי אי אפשר לענות פה עם אני יכולה למצוץ סטרפסילס כי אין לי חום רק כגיררי מעמבן כזה כאב אני יודעת?

0 אור 0

New member
סטרפסילס זה סוכריה

שיש בה גם כמה אלמנטים מחטאים ומרגיעים, אם את אוכלת ממתקים, את בהחלט יכולה למצוץ גם סטרפסילס - ואפ לא תגזימי בכמות, הוא גם לא יותר מדי מזיק.

0 אור 0

New member
שאלת אם תה עם דבש וחלב אמור לעזור

אז לא במיוחד הדבש עוזר מאד - למשל יש תרופת סבתא ידועה של סירופ דבש בבצל, הסבתא שלי בכלל היתה מערבבת דבש ולימון, ובאמת אפשר גם להכין חליטה של תימין ולהמתיק עם דבש, ואז הצירוף עוזר במידה מסויימת. אבל הפורום הזה לא ממש עוסק בתרופות סבתא, אז את מוזמנת לעבור לפורום ההוא ולחפש תשובות שניתנו בעבר

0 אור 0

New member
נראה לי שאת לא מתחברת בכלל לפן הרגשי של

הרפואה המשלימה. אז אל דאגה, יש גם שיטות שלמות ורבות שמטפלות מההיבט הפיזי של הדברים (למרות שגם בו יש הוליסטי - הוא רק מוסתר). את יכולה לגשת למטפל בצמחי מרפא שיתאים לך תערובת צמחים שגם תחזק אותך וגם תקל על הכאב בגרון. ו

למעלה