בעעעעעע (הצילו
)

בעעעעעע (הצילו ../images/Emo4.gif)

כל הקטע הזה של ההתלבטות מדכא, מבאס אני לא יודע מה אני :אני מבולבל אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי

Blackice

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא.

דבר ראשון- תתעודד. זה באמת לא סוף העולם, וזה בא ממישו שהתלבט משך איזה 8 שנים ולא ידע מי הוא ומה הוא רוצה. (בי, בימים אלה.
) תרגיש מוזמן לכתוב פה, לפרט את מה שמטריד אותך ואולי נוכל לעזור, מנסיון וכו´. כמו כן אני ממליץ לך לבקר ב www.brainbow.co.il , האתר של "מלאכים בוורוד" שם יש מאמרים שיוכלו לעזור לך ואנשים לדבר איתם בנוגע לזה. ואתה מוזמן ליצור איתי קשר באייסיקיו- 129443193 , ולדבר איתי על זה אם אתה מעוניין. וכמובן,
ברוך הבא לפורום!
ארז

TwelveEyes

New member
אהמ.. *מכחכחת בגרונה*.. אממ..

ארז.. דארלינג.. אני לא חושבת שהוא חדש :) *די בטוחה שהיא כבר ראתה אותו כאן* *בטח טועה* damn you, סניליות! בכל אופן, בתגובה, אני אחזור ואשאל: למה אנשים כ"כ ממהרים להגדיר את המיניות שלהם? מה כ"כ בוער לכם? כמו ארז, גם לי לקח זמן עד שהגעתי למסקנה שאני בי, וזה שהבנתי את זה רק בגיל 16 וחצי לא הרס לי שום דבר, ואני לא מרגישה שהפסדתי משהו. קחו את זה באיזי, אנשים... זה לא ייברח לכם לשום מקום.

אל תמהר להגדיר

אל תמהר להגדיר את עצמך, כי אח"כ עוד תווכח לדעת שטעית!
ויהיה קשה לחזור בזה, אחרי שכולם חושבים שאתה הומו - להגיד שאתה בי ו-ל-ה-פ-ך אז כך את הזמן שלך - תנסה קצת
וקצת
ותחליט...

זהו שאני לא אומר לכולם

שאני בי אני אומר להם שאני עוד מתלבט ואני לא יודע מה לעשות זה כאילו מחכים למשהו והוא לא מגיע וזה מבאס אותי וזה מבלבל אותי

למעלה