בעעעעעעעעע

דסדס

New member
בעעעעעעעעע

זה זיפט המצב הזה. זה סוג של "אוף אוף אוף!" נמאס כבר. די! כבר אין את הכוח באמת להתמודד עם הדברים, יושבים שומעים חדשות מנסים להיות מעורבים, כשבעצם אנחנו כ"כ רחוקים... רחוקים לא רק מבחינת מעורבות, רחוקים מבחינת לעשות משהו. הרי אני יודעת, מחר בבוקר או אם נדייק עוד כמה שעות, אני אקום, ואמשיך את הסדר יום שלי כרגיל. למה? כי אני לא בצפון. למה? כי אני לא מכירה את החטופים. אז כן, "החיים כרגיל" אבל זה לא גורם למצב הזה להיות פחות מגעיל. אני שונאת בלאגן, ושונאת אי וודאות לגבי העתיד. אני צריכה לדעת בדיוק מה קורה, בדיוק מה הולך לקרות, איפה אני הולכת לגור עוד חודשיים, ובכלל, צריכה לדעת הכל. במדינה שלנו, כניראה שזה לא אפשרי. אז כן, נמשיך לשמוע חדשות, לעקוב אחרי כל הרחשות, כל תקיפה, כל קטיושה, אבל כניראה שיותר מלהתבאס, ולהרגיש שחרא במדינה הזאת, לתמוך במששלה שסוף סוף החליטה לפוצץ להם את הצורה, לא נשאר לי הרבה מה לעשות. מחכה לימים טובים יותר. תנחומים למשפחות.

בעעעעע

הכי גרוע זה להזכר שתל אביב לא ממש רחוקה מחיפה. בשביל טילים זה מרחק יריקה.

אומי5

New member
בעעעעעעע

השאלה היא מה יגיע אלי קודם (אני גר צפונית מזרחית לאשקלון) . הקאסם המתקדם לאיטו ,או רקטות וטילי החיזבאללה העולים במדרגות ללא הפסקה? אני שוקל להתחיל לבנות מקלט......

boten d

New member
תן לי לצטט אותך

תוך כדי שחטפת אתמול שני מארסים רצופים (בלי להזכיר מה היה קודם) אמרת: "אם יהיו פה קסאמים אני או אסע לחברים במרכז או אעלה על המגדל מים לצלם קסאמים באוויר". מאיפה הגיע המקלט?

אומי5

New member
אכן חטפתי שני מרסים רצופים

אבל זה היה אחרי 10 נצחונות שלי (אחד היה מרס =11)ואפס שלך התעייפתי. לגבי המקלט ,מי כמוך יודע שזה לא מה שאני באמת חושב עליו עכשיו ....

למעלה