בעעעעעעעעע

ashkeloni

New member
בעעעעעעעעע

המדובב של סל לא דיבב עוד כמה דמויות? בכל מקרה, הצורה הזאת של סל קיבלה קול לא מתאים....לדעתי...

Koston15

New member
לדעתי היה צריך לתת לו קול...

ציפציף אבל לא ממש היו צריכים לדובב אותו כמו טינשין

טינשן????קול ציפציף???../images/Emo19.gif

אולי שיאטזו...אבל גם זה לא מתאים לו!!! צריכים להשאיר אותו אילם

Koston15

New member
גם נכון אבל אני לא כתבתי שהוא

יהיה עם קול פחות גברי

Matrix man

New member
WTF?!

"אני הורס רק לשם הרס"....המשפט הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי והיה פרק חביב

nrtood

New member
הקול לא מתאים

נכון הקול שלו לא מתאים לו, אבל אי אפשר להאשים כי גם היפנים נתנו לו קול לא טוב וגם האמריקנים (למעשה רוב הקולות שם נשמעים כמעט אותו הדבר). קשה לתת לצורה ההתחלתית של סל קול. דרך אגב המדובב הוא גיורא קנת ועושה את הקולות של גוד והמורה הפרטי של גוהן.

URNFS

New member
חחחח,מסכן המדובב הזה

סוף סוף נפטרים מגוד,הוא חושב "הנה,קצת חופשה" ושמים אותו בתפקיד סל...XDD

חחח../images/Emo19.gif

מעניין איך זה ישמע עם הצורה המושלמת של סל
: או:תאי ג'וניור... ושמת
שכל שם לא נכון הם שמים את השם הנכון בתור שם משפחה(שומי גארליק,פאריז פריזר)

הקול נורא \=

מסכן האיש הזה שהוא שאב אותו ;;;;;;;;;;;;; היה פרק די משעמם,חוץ מהקטעים שהראו את 17 וטראנקס ^__^ הדיבוב של סל נורא \=

OFIRB9

New member
מקיטה מכוכב וג'יטה

הם קראו לכוכב וג'יטה, לא לשם משפחה (יש לו בכלל?) קול מ-ג-ו-ח-ך שמראה מחסור נואש במדובבים טובים יותר (אפילו יובל סגל יכל להיות קול יותר טוב אני מודה) אבל לדעתי אנחנו יותר מסכנים מהמדובב כאילו אנחנו אומרים "יו איזה יופי סוף סוף נפתרנו מגוד והנה הוא בה סל! מעניין אולי שינו לסל את השם? או שאולי יקראו לו מפלצת לכל הסאגה... אגב חשבתי שלסל יש הרבה יותר צורות, חשבתי שהצורה הזו נמוכה יותר.... ואני שונאת את הפה שלו.............

d1f2

Active member
הם לא.........

הם לא יקראו לסל כל הסגה מפלצת הם פשוט לא יודעים מה השם שלו. נראה לי שבפרק הבא סל יוריד לפיקורו את היד פיקורו יגיד לסל שאין לו סיכוי נגדו עכשיו. ואז פיקורו יבקש ממנו לספר על עצמו(על סל) מי הוא? ואיך הוא הגיע?

omrisupersayan

New member
מישהו יודע???

מה הסרבר של דרגון בול זי בתוכנה "מירק" mirc ???????????????????????

למעלה