בעעעעעעעייייייייה

בעעעעעעעייייייייה

שלום לכולם! אני חדש פה ויש לי בעיה שאני לא יודע כיצד לטפל בה. לאחרונה קבלתי באימייל איזה קובץ וכמובן שזה הדביק את המחשב שלי (לא פתחתי כמובן אבל עדיין) ועכשיו אני מקבל בכל יום לאימייל כ 100 הודעות על returned email בקיצור איזה תולעת מעצבנת יושבת לי במחשב. שמתי לב שבמשאבים יש קובץ bargains.exe שכאשר אני מכבדה אותו זה מפסיק לשלוח אימיילים. הפעלתי אנטירוירוסים ושום דבר לא עזר.. לא מצא.. אני כבר אובד עצות.. בכל פעם שאני מפעיל EXPLORER או תוכנת אימייל זה ישר מריץ את הקובץ.. וגם בעקבות זה שמתי לב שהאינטרנט שלי נהיה הרבבבה יותר איטי יש לי ADSL ובעיקרון הוא רץ מהר.. מה לעשות??? תודה..

לינק

New member
זה קובץ ספייוור

תוריד spybot או adaware (יש בקישורים) והם אמורים לטפל בו. מה שכן, אני לא בטוח אם הקובץ הזה לבד יכול להסביר את התופעה שתיארת, אז תריץ בבקשה סריקה אונליין של אנטי-וירוס פנדה או rav (גם בקישורים) ורצוי אפילו שתתקין פיירוול לראות מה מתקשר עם האינטרנט. בעצם תריץ גם בדיקה של טרואיינים, כלומר, תעשה את כל השלבים של טיפול במחשב

uzi2

Active member
spyware ששולח דרך דוא"ל?

השם של זה אמנם מזכיר את ה- Burgain Buddy אבל זאת לא התנהגות טיפוסית של spyware אלא של איזו תולעת דוא"ל. הייתי ממליץ על בדיקות בכל מיני אנטיוירוסים אונליין שיש בקישורי הפורום, ואם לא זוהה אז לחזור הנה. אם זוהה ולא הוסר, אז לחזור אבל עם השם של הוירוס/תולעת.

לינק

New member
אמרתי את כל זה

שלא סביר שהקובץ הזה אחראי לבדו לכל התופעות ושיריץ אנטי-וירוס

שום דבר לא מצא את זה..

הרצתי.. ואף אנטיוירוס לא זיהה את זה.. וזה ממשיך לרוץ בזיכרון.. אוףףף

אוקיי זה כן!

סבבה! הורדתי תוכנה שאמרת adware הוא מחק מלאאא קבצים איזה 190 נראה לי ועכשיו זה כבר בסדר :) תודה רבה!

למעלה