בעסה עם מדור עתודה!!!!

berrale

New member
חרטוטים

יוסי, אם בא לך ללמוד דו-חוגי, תלמד דו-חוגי. מה הקשר לתואר שני וכו´ וכו´??? לגבי הצבא, ברור מאליו שהם יכולים להתייחס למקצוע שמעניין אותם והם לא צריכים, גם מבחינה חוקית, להתייחס לכפל התואר. כלומר זה שלמדת גם פיסיקה למשל לא צריך "להפריע" לצבא או לעניין את הצבא לעניין השיבוץ. זה סתם עניין צבאי בירורקטי דבילי, כמו שאמרו לך, שמסלול זה אינו מוכר אצלם. הצעתי לדרך פעולה תלויה בחשיבות הדבר לך: א) תערער, כולל במכתב חריף למס´ גורמים. כולל דרגות בכירות. כל עוד אתה אזרח- מותר לך. ב) אישית, אם הדבר היה חשוב לי מאד, הייתי שם עליהם פס ועובר חוג, אבל אני מזהיר מראש לגבי הצעה זו (ההצעה ברוח - מה הם כבר יעשו לך ? יפטרו אותך ??? הרי הם בידיים שלך ולא להפך). בהצלחה

yossi c

New member
בעסה עם מדור עתודה!!!!

הגשתי בקשה לעבור מסלול ממדעי-המחשב חד חוגי,למדעי-המחשב+פיזיקה דו-חוגי, והם דחו אותה בטענה ש-"מסלול זה אינו מאושר ע"י עתודה". אני לא מבין מה העניין!! אני אפילו מכיר מישהו שעשה מחשבים-חשבונאות דו-חוגי בעתודה, ומישהו שושה מחשבים-ערבית דו-חוגי בעתודה, אז דווקא פיזיקה לא???? תהרגו אותי, אני לא מבין את הראש של צה"ל.. הם יכולים לקבל שניים במחיר אחד, ולא מאשרים.. מישהו יודע אם אפשר לערער על כך? או אם יש דרך אחרת לבצע את השינוי? חג-שמח, יוסי

thepunk

New member
מוזר, כי אני עם כאלה שעושים את זה

אני לומד הנדסה+פיזיקה בת"א ואני לומד עם עתודאים במדעי המחשב פיזיקה ... תבדוק את העניין

למעלה