בעניני החיתול ... ועוד ....

דבששש

New member
בעניני החיתול ... ועוד ....

כבר למעלה משבוע שהנסיך שלי עושה קקי רק פעם אחת ביום או ביום וחצי. עד אז הוא עשה לפחות שלוש פעמים ביום. כמובן שזה גורר כאבי בטן עד שזה יוצא ומעיר אותו בלילה. הוא יונק הנקה מלאה כבר שבעה וחצי חודשים, ממה זה יכול להיות? דבר שני- מישהי בקיאה בנושא של פצעים שנקראים אמפטיגו? כי כבר היה לו פעם כאלו וקיבלתי אנטיביוטיקה ועכשיו זה שוב נראה זה, איך אני יכולה לדעת שזה לא עקיצות? זה נראה נורא!
 
למה אנטיביוטיקה?

יש מישחה מיוחדת- רגע אקפוץ למקרר לראות מה שמה. "מופירוסין" ויש גם עוד אחת שאני לא זוכרת את שמה. ניתנות רק במרשם- מורחים פעמיים ביום וזה מעביר את הפצעים תוך כמה ימים.
 

דבששש

New member
אז ככה ...

נתנו לי אוגמנטין לחמישה ימים פלוס מופירוסין וזה חזר אז רופא אחר אמר לי שכדי שזה יעבור אני חייבת עשרה ימים אנטיביוטיקה. יש לי מופירוסין בבית, מרחתי לו הלואי הלואי וזה יעבור בלי אנטיביוטיקה אחרת אני אלך לרופא. פצעים כאלה אדומים גדולים וקשים. אוף!!! אגב מופירוסין זה כמו בקטרובן אותו דבר בשם שונה! תודה נורית.
 

בר125

New member
אז אולי כדאי לתת לו

יותר ירקות. ולנסות ירקות אחרים ממה שהוא אוכל. ואולי את שינית משהו בתזונה?
 

sagiti

New member
תני אבקת פרוביוטיקה

שהיא מצויינת לעצירויות למינהן, נתתי ליעל במשך יומיים שלושה וזה עושה עבודה נהדרת.
 
למעלה