בא לי סושי. הייתי באיטליה בסופ"ש
האחרון ואכלתי את האוכל האיטלקי הכי טוב שיש. פינקו אותי הרבה יותר ממה שאמא שלי הייתה יכולה רק לדמיין. רוצה פירוט?? טוב אני משערת שכן אז אפרט. נא להכין מגבת לניגוב הרוק: איך שהגעתי לבית של האמא של האקס האיטלקי, חיכתה לי פסטה טריה (טליאטלה) שזה עתה הוכנה ע"י האמא האיטלקיה האולטימטיבית, הבשלנית הטובה ביותר שאני מכירה. אז מה היה: אנטיפסטי: נקניקיות חזיר בר מיושנות, גבינת ריקוטה עם עסבי תיבול וחצילים לבנים בתחציץ מיוחד שיושן במרתף למשך שלושה חודשים לפני. למנה ראשונה: פסטה- טליאטלה ברוטב ראגו (מה שנקרא במקומותינו בולונז) מנה עיקרית: שיפודים מעורבים של ירקות, נקניק ביתי, והודו בליווי שלט וורזה (כרוב ירוק מסולסל בעל טעם עדין בהרבה מהכרוב שאנחנו מכירים ואגב גדל אצלם בגינת הירק...) בערב: פיצה בפיצריה באהובה עלי "לה גרוטה אצזורה"(המערה הכחולה) הזמנתי כמובן את הקפריצ'וזה שזה: רוטב עגבניות, מוצרללה, פרושוטו קרודו, ארטישוק וזיתים שחורים ארוחת הצהרים של היום למחרת (לבקשתי) פולנטה - שהוכנה בסיר גיזה, בתנור העצים שיש להם בחצר בלווי שני רטבים 1. פונדוטה: שזה גבינת פונטינה+חמאה+חלמון של ביצה= הכל מותך וסמיך. 2. ספצטינו: חתיכות קטנות של בשר עגל מבושל ביין אדום, רוזמרין, בצל ומרווה. בסוף הארוחה- מגש גבינות קשות ושמנות קפה קינוח: עוגה בערב - השוס הגדול - אבל זהו על זה אני אספר לך פנים אל פנים , חבל עלייך, שלא תתמוטטי לי. יללה ביי