בענין הספויילרים

בענין הספויילרים

וזה שווה הודעה חדשה !! כל הפורום ניהיה ספוילרים ...יש כאלה שלא רואים ומתקדמים באינטרנט והורדות לא חוקיות ואי אפשר כבר להיות בפורום דיי עם זה כבר כי זה מעצבן !! מה דעתכם לדבר על דברים שכן קוראים ביס ?! אז אני בטוחה שיותר יכנסו ויכולו להשתתף בדיונים

טוב אני אשחק אותה../images/Emo108.gif

כאילו אני לא יודע מה יקרה ואשאל אתכם, אלה שבאמת לא יודעים מה יקרה שאלות האם לדעתכם הם יצליחו לברוח? במידה והם יצליחו לברוח מי יהיו האנשים שיברחו בסוף? במידה והם יברחו האם כולם ישארו ביחד או שיתחלקו לקבוצות? אם כן איזה? במידה ולא יבחרו האם הם בכל מקרה ינסו ייתפסו או שבכלל לא ינסו לברוח? האם תיהיה איזו התפתחות בין מייקל ושרה?

גצית 16

New member
אממ אני לא יודעת אם זה קשור אבל..

זה בהחלט לא נוגע לספוילרים.. אבל נכון שלינקולין <דומיניק> דומה לאייל קיציס?? וגם לניק לאשי <הבעל לשעבר של ג'סיקה סימפסון>.. קבלו תמונות ותביעו דעה..חחח ולהודעת המקור-> אומנם זה לא כל כך קשור למה שאמרת אבל זה דיון שלא קשור לספוילרים..

Gilliana

New member
לא, ו... בכלל לא

נראה לי שאת מסתמכת רק על התספורות הדומות ולא על שום דבר אחר כי אני באמת באמת באמת שלא מצליחה לראות שום שמץ של דמיון.

mayden

New member
שמת לב,

שאיפה שיש ספויילרים, יש סימן כזה של
? :\ ואם את רוצה לפתוח דיונים למי שמסתכל בYES, את מוזמנת ככל שאני יודע את לא צריכה אישור מאף אחד לפתוח דיון.

למעלה