בענין הגיל

בענין הגיל

יש לי בעיה. אני טובה במתימטיקה אבל לא בחשבון. לא בטוחה בת כמה אני, אז עושה חשבון [שנת לידה - 2004] = ולא מרגישה שהתוצאה מתאימה... חבר אינטרנטי ותיק בן 63 אמר לי שככל שנוספות שנים למנין חייו ככה הוא מרגיש יותר צעיר. מה הולך פה? איפה שגינו? תלתל-סתום-אחד

אברום1

New member
הכל עיניין של בסיס...

פשוט במקום לעבוד בעשרוני תעברי להאקסה והכל יסתדר... ח ח ח (ד"א כך אני מוצא עצמי בן 28 במקום 40)

ותגיד...

זה עם או בלי לשלם לפלסטיקאי? או, הקסה יקירי...אני יוצאת עם מיקרוסופט לאחרונה. הוא פטר אותי מחישוב תאי. העיקר הצחוק בחיים. שיימשך עד 90 ו-, כשארגיש בת 18 ו-. הספירה לאחור החלה!

סנדרה ב

New member
תסבירי לי, בשם החבר

האינטרנטי שלך, איך זה יכול להיות שהוא מרגיש צעיר יותר משנה לשנה?? הגיל הוא לא רק מספר. הוא ההסטוריה הפרטית של כל אחד. והוא מספר את האמת עלינו. איפה היינו ומה עשינו, ומה למדנו והאם החכמנו. זה לא wishfull thinking?? להצהיר שאתה מרגיש צעיר, למרות שכל העובדות מצביעות אחרת ?

אינטרנטי אינו היחיד

זה משהו שבא מבפנים. שום פלסטיקאי לא יכול לעבוד על זה גם אם ישלמו לו את השורה התחתונה בחשבון בנק של ביל גייטס. זה - או יש, או אין. רוב האנשים שאני מכירה מרגישים ככה, ולדעתי ההדיוטה, המשותף לכולנו הוא שה"ילד" שבתוכנו חי וקיים ונושם היטב. המעטים שפגשתי ושלא היה להם את זה היו משני סוגים: 1)כאלה שנולדו זקנים ונשארו זקנים. 2)כאלה שפחדו מהזיקנה פחד מוות. מעניין, לא?

מאדי 1

New member
הכל שטויות

צריך הרבה שנות ניסיון
וחוכמת חיים
כדי להבין שהכל שטויות
כשמגלים את זה הלחץ יורד ומרגישים יותר צעירים. מה לא ברור?

כן! ובכלל-

נראה לי שככל שאנחנו יותר לתוך החיים ככה מתמעטות טרדות היומיום. הילדים גדלו, יש יותר זמן לעצמנו ואז ה"אני" הקטן מציץ החוצה והתחושה הצעירה הולכת ומתפתחת. הכל ממש שטויות. אני איתך!

ophra

New member
ראיתי אתמול איזה סרט בטלוויזיה

סרט "נשים" שכזה...
חבורת נשים מבוגרות ישבו יחד והסתכלו על תמונות ישנות אחת הנשים אמרה שם (וסליחה אם אני לא מדייקת בציטוט): "אם רק הייתי יודעת את כל מה שאני יודעת היום, עם אותן ירכיים של אז"
לעמוד עירומה מול המראה מזכיר לי לפעמים את הגיל שלי או לפחות את העובדה שאני כבר שייכת ל"מבוגרים" גם תקשורת עם הילדים שלי וחבריהם משמשת לעתים כתזכורת כזו אם כי במקרים האלה זה בעיקר מצחיק אותי (אני
אמא של-
פפפפחחחחחחחח....
) אבל בפנים, בבטן, אני נהנית להרגיש מבוגרת יותר, רגועה יותר, פחות מבוהלת מהעולם יותר מנוסה ומכירה ויחד עם כל זה - צעירה אחושלוקי צעירה
עפ

הזכרת לי שני דברים

אחד - שבאמת ככל שאני יותר זמן על פני כדור הארץ, ככה אני יותר רגועה. כאילו טרדות וצלקות אינם תיבת פנדורה אלא המטמון של אלדין. שני - בדיחה ישנה על האיש הזקן שניסה לתמרן אט-אט את הולוו 740 שלו לתוך מקום חניה. פ-ת-א-ו-ם הגיחה מאחור מיני מינור ותפסה לו את המקום. מהמכונית יצאה צעירה יפה-משהו-משהו ואמרה במתק שפתיים "ככה זה כשאתה צעיר ויפה". הזקן הכניס לרברס, לחץ על הדוושה, ומעך את המיני מינור. יצא מהוולוו ואמר: "ככה זה כשאתה זקן ועשיר".

לא מרגישה יותר צעירה אבל בהחלט

מרגישה very much ALIVE וזו הרגשה נפלאה!!!לי בכלל יש מנהג שכמעט לכל מי שאני מכירה אני פונה בשם "ילד",כשמנסים לתקן אותי,אני מפנה את תשומת ליבם ,שכל זמן שאנחנו עוד לומדים,משמע שאנחנו עוד ילדים.ויודעת שיש לנו עוד הרבה מה ללמוד.אז לא משנה הגיל,העיקר התרגיל....
,להנות מהדרך,להפסיק לספור שנים,להנות מכל מה שבא,ולא לפחד ממה שיבוא.

סנדרה ב

New member
טובבבבבבבבבבב

תלתלים. LOL!!! לכולנו יש ילד בפנים, אבל "הבחוצה" שלנו כבר לא צעיר יותר. אני עם עופרה בעניין הירכיים , בתור משל להרגשה של נפש-צעירה-בגוף-כבר לא. ובכלל לא חושבת שזה שטויות, מאדי. השנים אכן מוסיפות לנו תבונה ונסיון, ובשום אופן לא הייתי רוצה לחזור להיות בת 18, אבל איתן נוספות גם מגבלות פיזיות וצרות בריאותיות, ועוד כל מיני רעות חולות... לפעמים אני מרגישה את מנין 43 שנותי בכל הכובד....

רו נה

New member
הילד נמצא בפנים

אבל אותו ילד צריך תעצומות נפש, צריך עבודה עצמית רבה, כשהוא בתוך גוף מתבגר. זו עובדה - הגוף מתחיל לבגוד בגיל מסוים, תחושות משתנות, יש בעיות או חס וחלילה מחלות שמופיעות עם הזדקנות הגוף, מסכימה שיש קשר הדוק בין גוף לנפש, הילד שבך עלול להרים ידיים אם את נתקלת בבעיה גופנית. עצוב להתבגר, אפשר לעשות את זה אחרת. דרושה עבודה רבה, השקעה, וכל מה שבא לנו בקלות בגיל צעיר דורש מאמץ רב יותר עם ההתבגרות. מוכנה לוותר על התובנה של היום ולחזור לאז, יחד עם התמימות שאבדה לי בדרך. ובכלל להזדקן בכבוד, להזדקן בכיף ומתוך הנאה ושמחה שמורה לרוב לאנשים אמידים. אפשר לעשות עבודה עצמית, אפשר להתפתח רוחנית ללא הוצאות רבות, אך אפשר לקמול ולנבול כאשר אתה איש או אישה מתבגרים עניים. הבדיחה שלך תלתלית מוכרת לי ולא מצחיקה אותי בגלל שהיא סטיגמטית. אשה יפה וענייה לעומת גבר זקן ועשיר. טוב, זו רק בדיחה
, אבל להיות זקן לא אומר שזה להיות עשיר ובעל רכוש.

סנדרה ב

New member
פשרה.

אני רוצה להתבגר (להזדקן נשמע כל כך זקן, רונה), אבל יותר לאט!! שהשנים לא יחלפו כל כך מהר, ושאותותיהן לא ישאירו סימנים עמוקים מדי... אפשר?

למעלה