בעניין שאלון סקר שוק

crusher

New member
בעניין שאלון סקר שוק

אני צריך לעשות שאלון סקר שוק למוצר מסויים כחלק מעבודה שאני צריך להגיש ואין לי כל כך רעיונות לשאלות... מישהו יכול לעזור להמציא שאלות שאפשר לשים בתוך שאלון סקר שוק

clev

New member
מה המוצר?

לא ניתן לבנות שאלות, אם לא נדע מה המוצר הנמכר. ולאיזה קהל יעד?

crusher

New member
המוצר

נתנו לי לעשות שאלון למוצר דמיוני, אז החלטתי להמציא מטען אוניברסלי לכל הפלאפונים.... קהל היעד: כל מי שיש לו פלאפון...

clev

New member
שאלות לסקר

1. כמה פעמים ביום אתה מטעין את הפלאפון שלך? פעם אחת. פעמיים. לא זוכר . 2. האם קרה לך שנגמרה לך הסוללה במהלך היום? כן, המון פעמים כן, לפעמים לא / לא זוכר 3. איכן אתה מניח את הפלאפון שלך כאשר אתה לא בשיחה? בכיס שלי. על השלוחן. תלוי עלי 4. האם אתה קונה מוצרי צריכה נוספים לפלאפון? כן, אפילו ממש לאחרונה כן, אבל לעיטים רחוקות. לא / לא זכור לי 5. האם חשובה לך הקידמה הטכנולוגית שבפלאפונים? כן, אני אוהב לחדש. לא כל-כך יותר הצעירים. לא / לא מעניין / אין תשובה. 6. איזו חברה אתה מעדיף? פלאפון. אורנ'ג. סלקום. 7. מה דעתך על מטען אוניברסלי? אחלה של רעיון. מעניין. לא מבין בזה / מה זה? זהו.. אפשר לבנות עוד המון שאלות. אבל אני חושב שנתתי לך את הכיוון. בדרך כלל שאלה מספר 7 היא האחרונה. אני מציע לעשות 15 שאלות. מקווה שעזרתי ובהצלחה. חן לב קופירייטר, שיווק ופרסום. זה תופס אותם! 050-380162 [email protected]

crusher

New member
וואי מעולה

אני אשתמש בחלק מהם... נתת לי רעיונות לעוד שאלות

למעלה