בעניין קו"ח...

רעיה 30

New member
בעניין קו"ח...

סיימתי את לימודי באוניברסיטה לפני מס' שנים , אך נותרה לי עבודה לא גמורה ולכן התואר עדיין לא הושלם. האם לא לציין כלל בקו"ח את לימודיי אלה???

orom

New member
להיפך-כדאי לציין את לימודיך

ולציין כי לא סיימת אותם וחסרה לך עבודה אחת.

רעיה 30

New member
לא אראה כמישהי שלא מסיימת מטלות??

לא סיימתי ללמוד בשנה האחרונה...אלא לפני 5-6 שנים...(וזה נסחב מסיבות אישיות).... ובכלל, כשאלך למלא טפסים בחברות כ"א, איך אני אציין את הלימודים הללו? הרי לא אוכל לסמן וי ליד "תואר ראשון"...כי אין לי עדיין תעודה להראות...

ש איילת

New member
גם אני התחלתי לימודים

באוניברסיטה ועזבתי באמצע.. למרות שאין לי תואר ראשון במקצוע הזה אני כותבת שלמדתי.. ולא מסמנת
ליד התואר הראשון בטפסים של חברות כוח האדם... האם את מעוניינת לעבוד במקצוע הזה שלמדת ולא סיימת?

רעיה 30

New member
ואיך את כותבת את זה בקו"ח?

סתם לימודים לתואר ba? עבדתי עד כה בתחום שלמדתי. רוצה לשנות. אם אני כרגע מתחילה בקורס להסבה מקצועית, איך אציין זאת בקו"ח?

ש איילת

New member
למה ס ת ם לימודים לתואר BA?:)

אני מציינת שבין השנים ככה וככה : לימודים במגמה...באוניברסיטה.... לדעתי , חשוב לציין גם אם לא מסיימים. ואם נשאר לך פרוייקט אחד לקראת סיום לציין את זה. אני עזבתי אחרי שנה ושלושה חודשים לימודים של שלוש שנים ואני כותבת שלמדתי למרות שאין לי תואר בזה. ישנן סיבות לעזיבת לימודים/הקפאת לימודים/הפסקת לימודים..

ש איילת

New member
לגבי קורס להסבה מקצועית..

תחת קטגורייה של 'לימודים' אני חושבת..: (אולי בקטגוריה אחרת..או בפני עצמו).. מתאריך xx/yy/zz - קורס הסבה מקצועית: ....

orom

New member
השאלה היא

איזה קורס הסבה מיקצועית עשית- אם עשית קורס של 1000 שעות דינו לא כקורס של 100 שעות מבחינת ההשקעה והיקף הקורס. אם הקורס הוא מקיף כדאי להכניסו תחת השכלה אולם אם הקורס בהיקף נמוך אז יש להכניסו תחת קורסים.

למעלה