בעניין צבע לאופנוע

צמצמון

New member
בעניין צבע לאופנוע

אם ציפוי הצבע (הלקה)מתקלף לי מהקטנוע האם אפשר לצפות את הצבע מחדש.... מי שיודע מחירים יעזור בהרבה תודה

M a x

New member
אם זה רק ציפוי הלכה ניתן לחדש אותו

המחיר תלוי כמובן בגודל המשטח,לעומת זאת אם ניזוק הצבע עצמו יש צורך לצבוע מחדש. בכל מקרה אם זה רק ציפוי לחלק אחד זה יעלה בסביבות 100 שקלים.

stilgur

New member
מחפש רכב (ארבע גלגלים)

כדי להעמיס עליו את האוסטרי ולנדוד בארץ מאחר וקץ ישבני והוויתי מהרטיטות בכל אופן ראיתי סקודה פיק-אפ 1340 סמ"ק, שנת 93´, יד ראשונה, מצבר ורדיאטור חדשים, עבר פאקום ראש, נראית אחלה גם נוסעת סבבה, בלי מזגן ונטולת רדיו, צמיגים יחסית חדשים, 151000 ק"מ בשעון, 5 הילוכים - אוטו ! מחירון 5600, הציעו לי ב-5000, עם הרכב אני מקבל גם ברזנט לארגז, טיפול 10000, טסט עד נובמבר, מים ירוקים, אולי (בספק)רדיו, וכסא חדש. זהו בערך כמדומני, נראה לכם שווה ? זה מיועד רק כדי לשאת את האופנוע ומידי פעם בחורף וכו´. זה יהיה רכב שני ולא יומיומי. האם שווה לקחת לבדיקה ? בקיצור כרגיל, כל מה שיש לכם תגידו ! וכן, הייתי כבר במכוניות ושאלתי, הם רדומים כל היום ! לך דבר עם האלפקות... סתם, הם עזרו לי שם, לפחות ניסו.

stilgur

New member
למרות חוסר התגובות ! ../images/Emo46.gif

אני לוקח ת´אוטו לבדיקה מחר, תאחלו
. אני והאוסטרי שבקרוב יעלה על צ´כי/ת. ואולי יצא להם .... מה יוצא באמת מאוסטרי+צ´כית ? מי יענה על המשוואה הזו ? איפה הפיזיקאים ?

צמצמון

New member
נגיד קטנוע....

יש גם בפלסטיק מקימה כל החל וגם במרכב...מתחת למושב בצדדים כמה אתה מעריך את זה?

למעלה