בעניין חלומות

winterbabe

New member
בעניין חלומות

שלום לכולם, אני חדשה כאן בפורום. נעים מאוד. רציתי לשאול, מה אתם חושבים על הסוגיה הבאה: מזה תקופה ארוכה אני חולמת על האקס שלי. כל פעם זה חלום אחר, ואיכשהו הוא מופיע. פעם אחת הוא יותר דומיננטי ופעם פחות. זה לא על בסיס יומי או משהו, אבל זה לעיתים תכופות מדיי. ולמה אני אומרת תכופות מדיי? או! כי קודם כל, אני נשואה באושר, עם בחור שאני איתו כבר יותר מ- 5 שנים. האקס הוא מישהו שהייתי איתו תקופה ארוכה - שנתיים - והוא היה הרציני הראשון. סה"כ לא פגשתי ולא ראיתי את הבחור מאז שנפרדנו בערך, שזה משהו כמו 7 שנים. מדי פעם אני שומעת עליו מאוזן שלישית, אבל אני לא יודעת עליו יותר מדיי. הוא יצר איתי פעם קשר דרך "חבר'ה" אבל זה היה מאוד שטחי - מה שלומך, מה את/ה עושה וכו'. לא נפגשנו ולא דיברנו (למרות שהוא מאוד רצה שאני אתקשר אליו, אני פשוט הרגשתי שזה לא מתאים). סה"כ עברתי הרבה עם הבחור הזה, ואני מודה שאני סקרנית לדעת מה קורה איתו, אבל לא ברמה שזה חלומות כל כך תכופים. יש למישהו עצה/פתרון? תודה ויום טוב winter

לא מזמן חלמתי על האקס שלי

האמת זה היה קצת מלחיץ כי מה פתאום עכשיו כשכל כך טוב לי עם חבר חדש כבר שנתיים פתאום הוא נכנס לי לחלום. מה זה אומר. אחרי קצת מחשבות ופרשנות אחת בפורום הבנתי שכנראה הוא כדמות מיצג אצלי משהו ובגלל זה הוא הופיע בחלום. השאלה היא אם יש לך רגשות אליו גם כשאת ערה או שהוא מופיע רק בחלום?

מוּסקט

New member
כשחולמים על אהבות ישנות

בעצם חולמים על כל אותם עניינים בלתי גמורים הקשורים למערכת היחסים ההיא. לא מדובר על האיש אלא על ה-issues. יכול להיות שאתם חווים במערכת היחסים הנוכחית חלק מאותם עניינים, או שקרה משהו לאחרונה שעורר את המודעות שלכם לחלק מהאספקטים במערכת היחסים עם האקס.

אטיוד5

Active member
כל ...

מה שקרה לך בחייך עשוי/עלול להופיע בחלומך. גם דמויות מדומינות עשויות/עלולות להופיע. אין שום קשר בין ההופעה הזאת לבין השאלה אם יש לך או אין לך רגשות חיוביים/שליליים כלפי אותו אדם או רגשות בכלל. כמובן שאם אדם היה דמות מקורבת לך בחייך יש לו סיכוי גדול יותר להופיע בחלום. והאקס שלך הוא בודאי כזאת דמות. לא הייתי מיחס לכך חשיבות מבחינת "אוי, למה אני חולמת עליו?". ולכן זה לא צריך להטריד. זה מטריד רק אם הוא גורם לך לחלומות סיוטיים, שזה לא נעים. לא יודע אם יש משהו שאפשר לעשות בקשר לחלומות בלהה.

למעלה