בעניין החוברת

SmartToyBoy

New member
בעניין החוברת

ובכן, החלטנו לשנס מותניים ולעבוד ת'כלס. החוברת נמצאת בתהליכי אישור סופיים (מבחינה תוכנית) ותופץ בעזרת ה' בשיטת ה"מעגלים" (כל פעם מס' אנשים מסויים יקבלו אותה ויגיבו עליה, על מנת לקבל ביקורת בונה ולשלוט בהפצה עד כמה שניתן). יחד עם זאת, יש מס' דברים שעדיין נשארו בסימן שאלה. בנושאים אלו נשמח לשמוע את דעת חברי הפורום. נציין מראש כי איננו מתחייבים לקבל או לא לקבל הצעה כלשהי. הנושאים הם: 1. שמה של החוברת. יש לנו כבר מספר שמות אופציונליים. הדרישה לשם היא שתהיה לו קונוטציה יהודית/דתית וכן (ברמה זו או אחרת) לנטייה המינית. כמו"כ עד שלוש מילים. 2. עיצוב כריכת החוברת. גם כאן יש לנו רעיון כללי, אך נשמח לשמוע דעות נוספות בנוגע לגודל, לצבע וכן למשפט/קטע קצר שיהיה כתוב על הכריכה. 3. בניית אתר. אנחנו מאוד רוצים שבשלבים מתקדמים יותר יהיה גם אתר שבו יהיו לכל הפחות: החוברת עצמה, חומרים נוספים, קישורים, פורום בסיסי (בסימן שאלה), דרכים נוספות ליצירת קשר. אם מישהו יכול לעזור - בבנייה, בהצעות או בכל דבר - יבורך. 4. שמות של רבנים. כל מי שחושב שהוא מכיר רב מסויים שיהיה מעוניין לעיין בחוברת (ואולי אף לתת את הסכמתו), מוזמן לשלוח במייל/מסרים או טלפונית את הפרטים ע"מ שנוכל ליצור איתו קשר. תודה מראש על העזרה (-:

סבבב

New member
אז ככה...

עצתי לשם החוברת הוא : נפש בנפש לגבי עיצוב הכריכה: רקע של שמים עם כמה עננים לבנים, וזוג יונים באותו צבע (כאילו מאותו מין) ביחד...

מקבל הצעתו של סבבב לשם החוברת ולעיצוב.

מקבל את הצעתו של סבבב לשם החוברת " נפש בנפש וגם הצעתו לגבי עצוב הכריכה. אסף.

סבבב

New member
הסבר:

ראשית, סוג של שימוש במילה "נפש" הלקוחה מ- "עצת נפש". שנית, מהרעיון התנכ"י או התלמודי שמדבר על דוד ויהונתן שמסביר ש- "נפשו היתה קשורה בנפשו". ועל כן, הצעתי את "נפש בנפש". כמובן, שתמיד יש מקום להצעות נוספות.

טוהרtoar

New member
מסכים+2 הערות

אני מציע לשקול להוסיף לכריכה בגופן נפרד [אולי גם יחסית מטושטש לראשית] את הפסוק "ונפשו קשורה בנפשו" [כמדומני שזה נוסח הפסוק] זה משווה לחוברת גוון מעמיק ואכמ"ל
אם רוצים שיופיעו שתי יונים לבנות כמטפורה לשני יצורים זהים, כלומר שזה יהיה מוטיב מרכזי, צריך שזה יהיה בולט לעין. לכן לעניות דעתי כדאי שהם יופיעו על רקע שחור ולא בהיר

יודיX3

New member
סבבב אני לא אוהב את השם שבחרת

נשמע יותר מדי כמו הבטאון של ארגון "עצת נפש" שאני מוקיע

סבבב

New member
מעולה...

סופסוף מישהו שלט מסכים איתי, כבר כמעט הרגשתי כדיקטטור... עכשיו אתה יודע שחובה עליך להציע שם קליט במקום... ואגב, זה בכוונה מזכיר את "עצת נפש" כדי להוות קונטרה.

SmartToyBoy

New member
ובכן...

קודם כל תודה לכל מי שהגיב. אני אגב בעד השם באופן כללי, וגם ההערות של טוהר חשובות ונשקול אותן. לגבי האתר - תודה רבה ארמדיליו על ההצעה. אפנה אליך במסרים :) שבוע טוב שיהיה !

dkey

New member
כמה מחשבות

קשה לייעץ לגבי מוצר שאין יודעים מהו. אני תוהה באיזה קו נוקטת החוברת. האם היא מדגישה למשל את עמדת הפסיכיאטריה והפסיכולוגיה. אני קצת תוהה לגבי טיבה של החוברת כשאני רואה בין דפי הפורום כל כך מעט אנשים דתיים שחיים כהומואים דתיים לכל דבר ועניין. ביחס לשם, בעיני צריך לקרוא לילד בשמו. שם כמו הומוסקסואלים ולסביות דתיים. זה ישר עונה על ההכחשה שאצל הדתיים אין דבר כזה. עצת נפש, נטיות הפוכות וכו' זה נסיונות להמלט מלקרוא לילד בשמו. ולכן, נפש בנפש זה חמוד בעיני אבל לא מבינים במה מדובר. באשר לעיצוב הכריכה. הייתי מציב תמונה ובה שני גברים דתיים או שתי נשים דתיות או כל הארבעה יחד. זה הנושא ולזה צריך לתרגל גם את העיניים. בהצלחה עם היוזמה. כל יוזמה ברוכה ותקווה שתשנה משהו.

למעלה