בעניין האטמים..

בעניין האטמים..

האטמים מורידים לגמרי את הסיכון שתידפק השמיעה, או שעדיין ישנו סיכון? אני מתלבטת אם להתחיל את כל העניין של התופים, כי יש לי בעיית שמיעה קלה.. וגם ההורים קצת חוששים.. אגב אני בת 16..

Vdrums

New member
במצב כזה אולי כדאי להתייעץ עם רופא, כדי להבין

מה יכולות להיות ההשלכות גם עם אטמים.

MrBurns

New member
אגב אטמים,

ניסיתי לתופף גם עם אוזניות חוסמות רעש וגם אטמים. הקטע שאני לא יכול לתופף,בלי לשמוע בדיוק מה אני עושה ואיך אני נשמע..ככה שיוצא שאני מנגן עם אוזניים חשופות. למישהו יש המלצה על אטמים מסויימים שעונים איכשהו לדרישות?

drums123

New member
וואלה אחי יכול להיות שיש לך בעיית שמיעה

לא הכי קלה. כי לי יש בעיה ממש קלה (מטבע הדברים...) וכשאני עם אוזניות אוטמות רעש\אטמים אני שומע מספיק בברור כל חלק במערכת והם אפילו נשמעים יותר טוב עם הרבה פחות אוברטונים.

MrBurns

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב

לא שאני לא שומע,אני פשוט לא שומע בבירור , לא בגלל שזה חלש,בגלל שזה סתם לא נשמע ברור... אגב,אם אני הולך לאדוט,כמה יעלה לי לקנות אוזניות,מותאמות לי אישית?

webernir

New member
מצאתי פתרון במכון שמיעה "אדוט"

לאחר חיפושים נרחבים בתחום ויצירת קשר עם הרבה מכוני שמיעה בארץ מצאתי פתרון מעולה ב"אדוט", מכון שמיעה שמתמחה בפתרונות למוסיקאים, שם התאימו לי אטמים מיוחדים שמנחיתים את הווליום ב-15DB בלי לפגוע באיכות הצליל. זה נעשה באמצעות פילטר מיוחד שמעוגן בפטנט. יש גם אפשרות להנחתה של 9DB או 25DB (מתאים במיוחד למתופפים). אפשר לקבל פרטים נוספים באתר של מכון השמיעה - http://www.adut.co.il ד"א, למיטב ידיעתי, אחרי החיפוש המעמיק, הם מכון השמיעה היחיד שעושה את האטמים המיוחדים האלה בארץ. בחו"ל ניתן למצוא את המוצר בחברות גדולות ונחשבות כמו Ultimate Ears - www.ultimateears.com/. המחיר אגב זהה כך שלא מצאתי סיבה להזמין מחו"ל.

webernir

New member
תלוי במה רוצים

המחיר משתנה בהתאם למה שאתה רוצה... בזמנו הם גם עשו לי את ההתאמה למוניטור IN-EAR ואני עד היום מאוד מרוצה ממנו. לדעתי הכי טוב ליצור איתם קשר ולברר כי אין לי מושג לגבי מחירים.

HelloweeN

New member
נגיד אטמים כמו שלך, עם פלאג

למוניטור. בגדול, כמה יכול לעלות?

webernir

New member
מממ... קצת סדר.

אז ככה. בנוגע לאטמים שמנמיכים ווליום בלי לפגוע באיכות הצליל, אכן מדובר בחברת ELACIN. פרטים טכניים ניתן לראות באתר של מכון השמיעה - http://www.adut.co.il לגבי הIN-EAR- יש לי אזניות IN-EAR של חברת SHURE. יש להם מספר דגמים (מפרט שונה ומחיר בהתאם) שמגיעים עם שרוולי סיליקון/גומי/ספוג. שרוולים אלו לא נוחים לנגינה לאורך זמן וגם לא אוטמים כמו שצריך. באדוט עשו לי שרוולים מיוחדים בהתאמה אישית לאוזן שלי (לא ניתן להעברה בין אדם לאדם), ככה שהאטימה מעולה וככה אני גם שומר על האזניים וגם נהנה ממוסיקה באיכות מצוינת (הווליום בIPOD על 40% ואני מפציץ תופים). יתרון נוסף הוא בהופעות- אין יותר צורך במוניטור על הבמה (מה שמשפיע רבות על הסאונד בPA) ואני שומע באיכות טובה יותר ובווליום נמון יותר. מקווה שהצלחתי לסדר קצת את הבלבול.

tb 181

New member
אני רק מקווה שאתה משתמש בהם כמו שצריך..

על הבמה. כתבתי על זה חתיכת הודעה כאן פעם.

HelloweeN

New member
מישהו יכול לזרוק מחירים לדוגמא?

שנדע על איזה סדר גודל מדובר?

cheshire catz

New member
אני זוכר כל פעם

שדיברנו על המכון שמיעה הזה אז דיברו על מחירים 200-300

למעלה