בעניין האהבה..

בעניין האהבה..

יכול להיות שקיים כזה מושג בחיי הרווקות.. אבל אני יודע שיש הרבה בחורות שחושבות שהבנים מנצלים אותן... בזה רציתי להאיר את תשומת ליבכם ולומר שאכן קיים מושג כזה.. ומאוד תלוי מהו סוג הקשר - בחור ריגשי שנקשר לבחורה מסויימת.. בעיקר מה שמעסיק אותו...זה השיחות הרגועות, והרומנטיקה פחות חשובה לו (כמובן שהתוצאה תיהיה.... אבל העיקר הוא הרגש) . לכן אל תחשבו שהבנים מנצלים אותכן לחינם . ו....אם תרשו לי להוסיף.. מדוע לא תחשבו שאתן מנצלות את הבנים בעניין של כסף ? היום כל מי שיוצא... יודע ומרגיש שהבנות עושות לו חור בכיס....! . ואני מאמין שמי שיוצא עם בנות.. מסכים איתי ש................................. .......................קשה לי לומר אתזה................................................................................................................... אבל בהחלט הם עושות כאבי ראש ! lמחילהl ובלי להרחיב בעניין שהבחור מאוד תומך בכם.... אבל הכי חשוב שתיקחו את הכל בפרופורציות הנכונות... אל תיהיו מקופחות lסתםl , ותדעו שהמעלות והחסרונות בין השניים = שוות לכל דבר !

19אריאל

New member
חחח... נהניתי משורות הסיום.

באמת, כאבי ראש וחור בכיס. עכשיו כשאני חושב על זה, אולי הקב``ה עשה טבע הגברים שיימשכו יותר לחיצוניות כדי שלא יעשו עניין מכל הבלבולי מוח של הבנות...(לפגיעות שביניכן, התנצלותי בזאת שלוחה, אני סתם מברבר מה עובר לי בראש...)

נרקו.....

הבנות שעושות חור בכיס/בראש,הן חייייייייות!! אל תכליל את הטובות בינהן!

בערך

בדרך כלל בנות מנצלות תבנים ובדרך כלל בנים מנצלים את הבנות אתה צודק במה שאמרת שזה תלוי בסוג הקשר.

"חור בכיס"..."כאבי ראש"..

למה אתם לא עושים כאבי ראש ? ומה העניין של חור בכיס? אם אתה אוהב את הבחורה אתה משקיעה עלייה מה זה משנה כמה כסף. מקסימום בי ביקש ממך להיות איתה בקשר אם אתה מרגיש שאתה מבזבז עלייה? קמצנות.

חחחחח..

ממש לא ציפיתי שהבנות יבינו את כוונתי... אבל אני יכול לומר לך שכל גבר מרגיש שיש לו בצוואר משהו מחובר - ז``א נניח מצב שלא בא לך לדבר איתה, והיא שולחת הודעה שהיא רוצה לדבר.....באותם רגעים חל עליך חובה להתקשר ולדבר, כי אם לא... היא לא תישן טוב הלילה, והיא תשקיע הרבה מחשבות לגביו ``האם הוא אוהב אותי``, ``האם אני מפריעה לו - ויש לו תוכניות....`` . ובעניין הכסף.. זה לא עניין שבא לו.. או לא בא לא... פשוט יוצאים למקום מסויים, באופן אוטומתי הגבר שולף את הארנק - ותוך שעתיים הוא מגלה שנעלם לו מאתיים שקלים, שלא תביני... זה נחמד, גם לך... וגם לגבר - אבל לא כדאי להתעלם מהחסרונות שלפעמים יכולות לשלוט על נופך הייתרונות . עד כאן ההרגשה של כל גבר שיוצא.....!

נוקם בך??????

על מה?! אני לא נוקם בך, אני אדם אמיתי ב``ה, כמה שתהיה שלילי נגדי אם תאמר דבר אמיתי אני אסכים איתך אך בדבר הזה אמרת דבר שכל התזה שלך בזה עקומה ולכן אני לא מסכים איתך וזה בעיני שטות והבל אך לא נקמה, ממש לא, זה רק צירוף מקרים.

איתן..

אני ממש לא שלילי נגדך ! ותבין דבר אחד.. שבכל הנושא של אהבה, זוגיות, ריגושים - אתה מבין בזה בדיוק כמו הקשר בן ``מחט לתחת`` ! שים לב שבתגובות הקודמות כתבת.. ``שבזוגיות.. אין מושג של אהבה, הכול אינטרסיים אישיים``, ולא נעריך בזה עד כמה אתה טועה.. אבל בקשר של חברות אני מסכים איתך שלא קיים המושג של אהבה אמיתית (שדומה לנישואין), ולכן כתבתי את החסרונות שקשרים אלו יוצרים, אם כך אתה אמור להסכים איתי.. מכיון שאנחנו באותו דעה לגבי ה``אהבה`` (כך הבנתי מהתגובה שכתבת לאחת הבנות כאן) . רק תשים לב עד כמה שאתה מתוסבך ועקום בכל הנושא הזה. ואם עד כאן לא ברור...........תודה והרבה הצלחה =)

למעלה