בעניין ברט פארב

ranatz

New member
בעניין ברט פארב

מעניין אותי מה חושבים חברי הפורום על נושא החזרה האפשרית של ברט פארב. אפשר להבין אותו שהוא שינה את דעתו אבל הוא תוקע את הפאקרס בענק עם ההכרזה הזו.אין ספק שזוהי זכותו לרצות ולחזור לשחק אבל אם זה יהיה מחוץ לגרין ביי (וככה זה מסתמן) אני חושב שזה יעמעם קצת את האגדה. בכל מקרה אני חושב חושב שהפאקרס צריכים לוותר עליו ולתת את המושכות לארון רוג'רס, אבל אם בסופו של דבר פארב ישחק בעונה הבאה במינסוטה, או בשיקאגו הוא ייצא מניאק לא קטן... ועוד שאלה, האם הייתם רוצים לראות את פארב משחק בקבוצה שאתם אוהדים בשנה הבאה? אני לא הייתי רוצה אותו בניינרס, אבל אני גם לא רוצה את אלכס סמית...

lambdeus

New member
פארב

ברט פארב הפך לאגדה ומושא הערצה עוד בחייו.בצדק או שלא בצדק, על זה כבר ניתן להתווכח. אבל מה שבטוח שאי אפשר לקחת ממנו את רצף הפתיחות המדהים שלו וההוכחה כי עם כוח רצון ונחישות אתה יכול להתגבר על הכל. אבל... ההתנהלות שלו בשנה האחרונה לא מוסיפה לכבודו והוא צריך לדעת שיש גם דרך לסיים את הקריירה. קשה לי לומר את זה אבל הוא יכול לקחת דוגמה מגדולים וטובים ממנו, ג'ו מונטנה שבחר להתבזות בקנזס סיטי אחרי שבסן פרנסיסקו כבר מצאו לו יורש. מצד שני, הוא אף פעם לא רצה לפרוש, זו התקשורת אשמה, עם כל הדיבורים על מתי פארב יפרוש ומתי הוא יפנה את מקומו ועל זה שהוא מוונע מגרין ביי להתקדם. בקיצור שיעשה מה שהוא רוצה, בכל מקרה זה יתקבל כהתבזות ואת הנזק לשם שלו, באשמתו או שלא באשמתו, כבר הוא עשה.

צודק

בתור אוהד של האורזים אני הייתי מעדיף שלא יפרוש בכלל, אבל אם הוא כבר פרש, כל פסטיבל החזרה למשחק ולאיזה קבוצה הוא די מעפן. אני לא רוצה לראות אותו באף קבוצה אחרת, וגם לדעתי לא כדאי לו להיות מחליף לרוג'רס. בקיצור שיישאר בפרישה, אחרי שהשאיר לנו טעם של עוד בהפסד בגמר ה-nfc.

tragula

New member
להפך הגמור

כנראה אתם כבר לא זוכרים את ההרגשה שגיבור שלך פורש. לאלו מאיתנו שזוכרים את אלווי ופארב כנקודות אור בתקופה מלאה בבוקרים ומספרים כל דקה שלהם על המגרש היא תענוג. כלום העונה האחורנה שלו היתה כל כך רעה ? האם ההתלהבות שלו ואהבת המשחק לא שווה כל רגע ? הפסטיבל סביב הפרישה/לא פרישה וההתנהלות של ברט עצמו בשלש שנים האחורונות אכן קצת מיותרת (במיוחד סבפורט שלוקח את עצמו ברצינות תהומית כמו פוטבול). אבל דקה אחרי שהפרישה תהיה סופית כולם יתחילו להתגעגע. ואישית לרביב, זקנים כמונו (צעירים מברט בשלש שנים) מכירים את הקושי להפרד מהמשחק (ואנחנו לא היינו אלפית בתוך המשחק כמוהו). אז נא לתת כבוד, והעיקר שיהיו עוד כמה קריקטורות טובות ב- ESPN.

Yo-man

New member
אין סיכוי שפארב ישחק בקבוצה אחרת

הוא כבר שנים אומר שכשהוא יפרוש הוא עדין ילבש את המדים של גרין ביי, מתוך כוונה לומר שהוא לא ישחק עבור אף קבוצה אחרת. לדעתי העונה האחרונה שלו היתה מעולה. אני לא חושב שהוא יצליח ללשחזר את ההצלחה בעונה נוספת ולכן, לדעתי הפרטית והלא0משנה בכלל, חבל שהוא חוזר לעוד עונה שתאלץ אותו לפרוש כשהוא "אחרי השיא" שלו. מצד שני - כל משחק שהוא שיחק בשנה האחרונה היה מלהיב ומרתק, אז יאללה, שייתן עוד עונה. ורוג'רס - חבל עליו, אבל יש לפניו איש שהוא אגדה. הוא יצטרך לחכות בסבלנות. אני מזכיר לך שקבוצת פוטבול עושה את רוב הכסף שלה מזכיונות ומכירת מנויים. פארב הוא אחד ממקורות ההכנסה הגדולים בליגה, והכי גדול מזה 14 שנה בגרין ביי. הקבוצה לא תוותר עליו, גם אם אין להם סיכוי ריאלי לקחת אליפות השנה איתו (או בלעדיו) אני לא הייתי רוצה את פארב בפילדלפיה, אני לא בטוח שהוא מתאים לשיטת המשחק שלהם, אבל כמו שציינתי - זה לא רלוונטי. הוא לא יעבור קבוצה, ובחיים לא לשיקגו או מינסוטה!

laufgas

New member
אני חושב שהוא צריך לחזור לשחק

אבל אני חושב שכל הפסטיבל הזה לא מגיע לרוג'רס. הוא חיכה כמו ילד טוב שיגיע התור שלו להוכיח לנו מה הוא שווה, ועכשיו הוא בין הפטיש לסדן. לדעתי, מספיק שפארב יהיה הקורטרבק השני (והוא צריך להבין שברגע שהוא החליט לפרוש, ועכשיו כשהוא רוצה לחזור - זה כל מה שנותר לו לעשות בגרין ביי) וזה כבר יעזור לקבוצה ולרוג'רס שיש אייקון על הספסל כמו פארב. המצב הכי "טוב" בשביל האוהדים שייתן לגיטימציה לחזרה של פארב זאת רק פציעה של רוג'רס (חס וחלילה - אני לא מאחל לו דבר כזה). בכל מקרה, לגבי השאלה האחרונה - אני מעדיף את מקנאב הפצוע על ברט פארב. האמת, שאני גם מעדיף את איי ג'יי פילי על פארב, אבל רק בגלל שהוא זקן ולא מכיר את הקבוצה מספיק טוב כמו שני הקורטרבקים שציינתי.

Quantum2

New member
הפקרס עשו טעות-כנסו להסבר

במקום להיות ג'נטלמנים ולומר לו שהוא יכול לבוא למחנה אימונים והתחרות של הQB הפותח פתוחה, ואם הם ממש לא רצו אותו הם פשוט היו אומרים לו בסוף המחנה שהם פותחים עם רודג'רס, ואז הוא היה פורש סופית.. אז הם הלכו ראש בקיר ואמרו לו שהוא יהיה מחליף, שזה בזיון לפי דעתי!! אתם מתארים לכם את דנבר אומרים לאלווי 4 חודשים אחרי שהוא פורש שהוא יהיה מחליף? או את מיאמי אומרים למרינו? בלי קשר שמה שפארב עשה היה דבילי לחלוטין... בקיצור- שני הצדדים יצאו קטנים...ומי שסובל מכל הסיפור הזה זה האוהדים של הפאקרס...

meirhala

New member
הדוגמאות שלך נכונות, אבל לא מדוייקות

לדנבר של אלוויי ולמיאמי של מרינו לא היה אף ק"ב ראוי אחר ברוסטר אחרי הפרישה שלהם, כאן נראה לי יותר מתאימה הדוגמא של הניינרס אחרי מונטנה, כשהם שלחו אותו לצ'יפס כדי לפנות מקום לסטיב יאנג שהראה ניצוצות.. הפאקרס לקחו את רוג'רס בדאפט במטרה שיחליף את פארב בסופו של דבר, והם יודעים שאולי בטווח הקצר פארב יביא הרבה יותר תוצאות, אבל זה יגמור את רוג'רס מנטאלית שגם ככה צריך עכשיו להיכנס לנעליים של פארב, ועכשיו הוא יתחיל להרגיש שהוא רק ממלא את התפקיד של פארב באופן זמני וזה לא באמת התפקיד שלו, והפאקרס צריך שהוא ינהיג אותם.. וחוץ מזה, הוא הראה ניצוצות נגד דאלאס שנה שעברה.. לדעתי, פארב צריך להישאר בפרישה שלו, כי למרות כמה שהייתי רוצה לראות אותו באטלנטה למשל עוזר למאט ריאן להתפתח, חזרה רק תהרוס את המורשת שלו.

favrulous

New member
המקרה של פארב שונה לגמרי ממונטנה

פארב הראה העונה שהוא בין ה-5 הטובים בליגה ומונטנה היה הרבה מעבר לשיא. לגבי רוג'רס- כמה QBים בעבר הראו ניצוצות ונפלו לאחר מכן? אני לא אומר שרוג'רס לא יהיה טוב. הלוואי! אבל אי אפשר לדעת. GB קבוצה מעולה עם סיכוי לעשות הרבה רעש ופארב נותן לה את הסיכוי הטוב ביותר. זה כל מה שצריך לעניין את GB! חוץ מזה, אני נגד שחקנים שפורשים בשיא או קצת אחרי השיא. שום דבר לא צריך לקחת מפארב את ההישגים שלו עד היום, וכל עוד הוא תורם ומוביל בקבוצה שלו, הוא צריך לשחק. אני נוסע לראות את GB משחקים בספטמבר ואני רוצה לראות את פארב משחק!!! ואם אני נתקל בת'ומפסון, אני מפוצץ אותו!!! בושה!!!

meirhala

New member
אבל יש נקודה אחת שלא התייחסת אליה

אני בא בהנחה שאתה אוהד פאקרס.. אני מבין את הרצון הבאמת עז לנצח עכשיו, אבל תחשוב על זה ככה.. אוקיי.. פארב חוזר, מנצח את רוג'רס לתפקיד הפותח (מישהו באמת רואה את רוג'רס מנצח כאן?), ואתה יודע מה?? מביא את הפאקרס לסופרבול.. ושוב פורש.. מה הלאה? חזרה של פארב תגמור את רוג'רס שירגיש שכל העבודה שהוא עשה בoffseason לא הבטיחה לו את תפקיד הפותח.. ואוקיי.. תהייה לפאקרס עונה מעולה, אבל הם יאבדו את רוג'רס..

favrulous

New member
כל המטרה בספורט מקצועני זה לנצח!!!

אי אפשר לדעת מה יהיה אחרי העונה הקרובה. קודם כל ניקח מה שנותנים! אח"כ נדאג למה שיבוא אחרי. יכול להיות גם שרוג'רס ישחק טוב אחרי פארב. אי אפשר לדעת. למה צריך לוותר על סיכוי לסופרבול בשביל מה שלא מובטח בכל מקרה?

Yo-man

New member
תיקון קטן - כל המטרה באמריקה זה להרוויח כסף

ניצחון באליפות היא רק דרך נוספת להגביר את הרווחים מה שיקרה עם רוג'רס לא משנה במשוואה הזו. הוא עדין לא מכניס כסף לארגון (כמותג!!!) פארב כן. נכון שהשיקולים הספורטיביים עלולים לגרום להושבת פארב מחוץ למגרש לעד אבל אם ההחלטה תהיה ניהולית-כלכלית, פארב יחזור.

JayneCobb

New member
לא מסכים לגמרי...

ברט פרש,הפאקרס חייבים לעבור הלאה. הם מבלים אוף סיזן שלם בלהכין את כל המערכת,כל השחקנים,כל המאמנים לזה שרוג'רס הוא QB1, הופכים את הפלייבוק לגמרי... ועכשיו חודש וחצי לפני תחילת העונה ברט רוצה לחזור...זה שם אותם בבעיה מאוד קשה...

DAnalyst

New member
packers are actually doing well

the packers told favre that "they have since moved on" but that they can see him playing a role and that they understand that he does not want to be a backup but they have no intention of releasing him. they have also said that because he has repeatedly said that he's not sure he can give 100% they aren't quite sure how to treat him now that he wants back. if you read carefully you'll see that they never said he won't start, never said he'll be a backup, they just never said the starting job was his. what they did say is that they want to see how committed he is, which is basically saying "come in so we can see how hard you're working and then we'll make a decision" I imagine they don't want to tel everyone he's their starter only to have him come in and not feel like working out, and then rodgers will be crushed, or tell everyone brett's the backup and then eventually start with him and look like asses. so they are choosing their words carefully and keeping their options open. they have no intention of releasing him because it doesn't make any sense. the last thing they want is to have him playing for a division rival. it'll be bad for everyone. they said they haven't received any trade offers, but they never said they weren't willing to listen. so the packers are playing it very smart, although maybe not as sensitively as they could. if brett wants back, they can trade him and still be the good guys (he asked for a release) start him and be the good guys (everyone loves it when he plays for the packers) or have him sit and still be OK (you can't expect them to jump left and right whenever he twitches, they wanted him back, he opted out and they moved on... but they still have a place for him on the team) and if brett stays retired? no problem. they haven't offended aaron rogers in any way, so it's still one happy family.​

laufgas

New member
מה שאתה אומר זה נכון... בתיאוריה

עמרי, תחשוב על זה באופן מציאותי. נגיד ומתחילה העונה ורוג'רס הוא הקורטרבק הפותח ופארב הקורטרבק השני. למישהו באמת יש ספק את מי אוהדי גרין ביי יעדיפו לראות על המגרש? אבל לא משנה, בוא נתקדם בתיאוריה. נניח ובשבוע 4 הפאקרס במאזן שלילי של 0-4 והם מחליטים לעלות את פארב לפתוח במשחק במקום רוג'רס והם אכן מנצחים. מה באותו רגע יעבור בראש של רוג'רס? אני די בטוח שהוא יישבר מנטלית ויבין שהסיכויים שלו לחזור לשחק קטנים כל שניה שפארב על המגרש. לכן כשתתחיל העונה יש שני מצבים גרועים: 1. או שרוג'רס משחק טוב ובמקרה הטוב יותר ממש משחק כמו חיה רעה, והפאקרס מספסלים את פארב (נכון שזה לא ממש גרוע, אבל זה עושה צחוק מפארב). 2. פארב זוכה בעמדת הקורטרבק הפותח והפאקרס שוברים מנטלית את רוג'רס וצריכים לבחור קורטרבק בדראפט של 2009 כי סביר להניח שרוג'רס לא יתן לעצמו להישאר בפאקרס אחרי העונה המשפילה הזאת (אם אכן תהיה). בסופו של דבר המצב נראה טוב, אבל כשתתחיל העונה סביר להניח שמשהו יסריח.

DAnalyst

New member
you're nitpicking

but I'll play along. you're talking about the possibility that brett comes back to the packers without a guarenteed starting position and starts working out in camp. one of 2 things - either he's working hard and his heart is into it, in which case he'll start (IMO) or he comes in and does things half-heartedly, in which case he won't get the starting position, and since he does not intend to re-join the packers and be a backup, and since in this situation his heart isn't into it anyway, he'll most likely retire for good, and the fans won't have to watch him on the bench at all. so let's focus for a second on the option that he comes back and works hard at it. I think even aaron won't deny that brett is better than he is, especially when brett's working his ass off. aaron might be pissed that he's on the bench again, but let's face it - he sees it coming even as we speak, and he's been through it every year now, so I don't think it'll shatter his psyche or anything like that. he might not want to take a chance on the packers next year, and opt out to try elsewhere, but there's not much of a demand for QBs who've spent 5 years on the bench... I doubt we'll see him going after all the time he's invested there, but you know how it is - the highest bidder will get him. either way, I don't expect we'll see much turmoil in the locker room next year.​

AntiUltras

New member
לא מכובד מה שהוא עשה

הבנתי שהציעו לו להיות באקאפ ב-GB אם הוא מסכים אז סבבה

tragula

New member
לא לפי פארב

לטענתו (ואני מאמין לו) מקרתי העביר לו מסך ברור שהם לא מעויניים שהוא יחזור מפרישה. כלומר התחרות על עמדת ה- QB הפותח לא באמת קיימת, והקבוצה לא תסכים לתת לו ללכת למקום אחר (בדרך זו או אחרת). הוא גם מוסיף שההכרזה על הפרישה היתה תגובה ללחץ מצד הקבוצה והוא לא היה שלם איתה. http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3486775 בקיצור, אצל בני אדם הסיפור תמיד יותר מסובך.

joseywales

New member
ההתעסקות הורסת.

אפשר להישאב לקרקס התיקשורתי הזה ולנסות לנתח כל מילה של פארב או תומפסון, שורה תחתונה : אין דבר שאני רוצה יותר מלראות את ברט עולה לשחק העונה !!! בכל פעם שהתקפת הפאקרס עלתה למגרש הייתי מתרגש( ואני רואה אותה המון), אז אם שואלים אותי מה דעתי על כל "הבלאגן" הזה ? בסופו של דבר הבן אדם עשה טעות כמו כל אדם אחר ומותר לטעות. לא מעניין את ברט הכסף ולדעתי זה בא מהמקום הכי טוב ונכון שיכול להיות לשחקן............הרצון לשחק. אז תנו לו !

למעלה