בעמק יזרעאל

dayynn

New member
בעמק יזרעאל

איזו מסעדה מומלצת לאירוע משפחתי 16 אנשים בשבת בצהרים?
תודה

salo22

New member
טאנטי באצ'י

אם יצליחו לסדר לכם שולחן, גם בחוץ לדעתי נחמד לשבת בהנחה שלא חם מידי. אם אתם לא מכירים את המסעדה חובב ללמוד עליה לפני ולראות אם תתאים לכם מבחינת כל הפרמטרים. אם אתם בכל זאת בוחרים לאכול שם, ארוחה שמתחלקים על מנות מומלצת מאוד, הפיצות והסלטים גדולים ונדיבים, גם הפסטות.

salo22

New member
אגב לקחת בחשבון ששבת בצהרים הזמן הגרוע ביותר

לביקור במסעדות, בעיקר הפופולאריות כמובן. חובה להזמין מקום, בעיקר עם 16 איש, ולהיות מוכנים מנטלית שדברים יכולים גם להשתבש, המטרה היא כמובן כמה שפחות. היינו בטאנטי גם בשבת בצהרים בקבוצה גדולה ובהחלט התמודדו שם בגבורה עם חריקות קטנות מתקבלות על הדעת. גם סמיר אמיס הוזכרה כאן כאופציה מזרחית, לא הייתי שם והגיוני שיהיה שם מלא עד מאוד בזמן האמור.

החתולית

New member
טאנטי באצ'י זה רעיון מצויין

למרות שלדעתי השולחן הגדול שלהם מכיל רק 16 איש.

בדקו גם את אדלה.

salo22

New member
אנחנו היינו 14 וזה די מקסימום וצפוף

אבל לשאול אם אפשר לסדר שולחן בפנים או בפסאז' בחוץ למרות שבחום גבוה זה כנראה לא כל כך נעים.. אבל הם מסדרים גם בפנים למעל 10, לנו אמרו שאפשר לסדר שולחן ארוך היכן שנרצה, פחות או יותר.

חנול

New member
אכן אדלה אופציה נחמדה

גם ערוכים לקבוצות גדולות, גם נוח יותר להגעה מבישים ראשיים, ובעיני האוכל סביר בהחלט, בהנחה שאין ציפיות יותר מדי גבוהות.

טנטי באצ'י בחוץ בצהרים???? חם לאללה

אם כבר אז בחדר הפנימי וגם זה בערך גבול הקיבולת שלהם מבחינת מספר האנשים בחדר הזה.

אדלה זה ברירת מחדל פחות מוצלחת בעיני. מה עם בלה? בכניסה לבית שערים? למרות ביקורות לא כל כך אוהדות שהיו לאחרונה
על ידי מבקרים "מקצועיים" - האוכל שם טעים ומגוון .

גם ללה בצומת כפר ברוך יכולה להכיל 16 סועדים ברווחה . גם שם אוכל מגוון, כל אחד ימצא מה לאכול שם. אם כי - אין שם בשורות קולינריות או הפתעות מדהימות.

PantherettePitz

New member
בבלה הייתי לפני כמה חודשים

כחלק מקבוצה בגודל דומה. לא נראה היה שהם ערוכים לזה - מזל שהיה לנו הרבה מה לעשות ביחד כי לדעתי היינו שם לפחות שלוש שעות, כנראה שיותר, ורוב הזמן לפחות מישהו אחד המתין למשהו.

(האוכל דווקא היה בסדר גמור, למי שלא אכפת לו לחכות בערך שעה בין מנה למנה).

karpe

New member
גם אוקטגון בצומת נהלל מתאימה

גם ידידותית לילדים וגם אוירה נעימה עם ירוק מסביב.

dayynn

New member
קודם כל תודה להצעות.

שמעתי ביקורות לא טובות על אוקטגון. אולי לא מעכשיו?
היכן ממוקמת טאנצ'י באנצי?

karpe

New member
האמת..

לא ביקרתי שם, אבל נראה מקום קטן מדי וקצת קלאסטרופובי לקבוצה גדולה.

salo22

New member
זה בהחלט רחוק מלהיות אוקטגון

אבל זה גם הרבה יותר מוצלח בגיזרת האוכל, לטעמי. ביקור באוקטגון לפני שנים היה משעמם מאוד, אפילו לא זוכר מה אכלתי. באמת צפוף "מישפחתי" ודי שמח שם בטאנטי, כדאי לקחת את זה בחשבון והכי פשוט להתייעץ בטלפון. השולחן הגדול בפינה פנימית שקרובה מאוד למטבח הקטן אבל אולי אפשר גם 16 שם, זה בהחלט צפוף ואם מחפשים מסעדה עם מרחבים בין שולחנות ועוד בשבת בצהריים, זה לא המקום.
לגבי ישיבה בחוץ לא יודע עד כמה זה בעייתי, לי לא אכפת היה לשבת שם עם צל במיוחד כשעכשיו יש גם ימים מעט נעימים יותר בעיקר באיזור הצפון, אבל זה עניין אישי כמובן.

karpe

New member
זו לא מסעדת גורמה

אבל אני נהניתי שם (בקיץ שעבר, בשבת בצהריים).
המחירים סבירים ועכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם תפריט לארועים, יכול לצאת משתלם ונוח יותר לקבוצה של 16 איש. תבדקי.

http://www.octago.co.il/site/menu/general.php

pix37

New member
אני זוכר רק ביקורות שליליות

לא מכיר אף אחד מהסביבה שאוכל שם.
בקיצור על דעתי עדיף לוותר ולחפש אופציה אחרת.

אוסיף לכם לרשימה גם את שפר׳ס ברמת ישי

למעלה