בעל TDM צהוב

דAדA

New member
בעל TDM צהוב

אני מקווה לטובתך שאתה קורא את הפורום. לא משאירים כך את האופנוע ללילה בחניון ציבורי (בכפר סבא). לא נעול ,בלי אזעקה, בלי כיסוי..... לא חבל ? אופנוע כזה יפה יש לך....

*Trinity*

New member
חבל שלא נתת כתובת מדוייקת...

אבל לא נורא, כמה חניונים ציבוריים כבר יש בכפר סבא? תוך שעה שעתיים מאתרים את הכלי, מעמיסים ונוסעים אל עבר הזריחה. רק בפעם הבאה, תעשה טובה, אני מחפשת 450 רייסינג...

../images/Emo45.gif שעה חיפשתי את האופנוע

שעה , שעה שאני מחפש TDM צהוב , לא יכלת לשים שלטי הכוונה "TDM צהוב"? לא יפה
. או לתת את כל הפרטים , או לא לתת שום פרטים.

malganis

New member
נצל"ש לשאלת פחיות.

נשרפה נורה ראשית בפחית. (פיאט פונטו) צריך מוסך? וכמה צריך לעלות? או שאפשר בקלות לקנות נורה ולהחליף לבד? ואיך? תודה למרות ה"בושה"
(פחית של הזוגית..)

דAדA

New member
למה מוסך??

לך לחנות אביזרי רכב ושם כבר יחליפו לך . ולדעתי יעשו את זה חינם. בלי קשר זה מש לא מסובך......... בהצלחה

YAYA15

New member
עזוב אותך פחיות

ראיתי אותך רוכב ביום שישי MORM style (כפכפים)

natla

New member
פעם אחרונה שקניתי נורית לפחית

זה עלה לי 5 ש"ח לאחת (עבור נורה 12V). החלפתי לבד, בדיוק 10 דקות עבודה. יש מוסכים שגובים עבור זה 20-30 ש"ח (נורית חדשה + החלפה),חבל.

TomaC

New member
איזו נורה ואיזו פונטו

החלפת נורה בפנס חזית שמאלי של פונטו ספייס זה בלאגן לא קטן..... לגבי הימני זו לא בעיה... המנורה- H7 יחסית יקרה (30-50 ש"ח). החלפה פשוטה. אם זו ספייס דבר איתי...

malganis

New member
תוקתק במוסך.

לך תדע איזה נורה לקנות והזמן לוחץ. אז הבחור במוסך(ליד הבית) קפץ לקנות נורה-10 דקות. 36 ש"ח לנורה סיפר לי. מה???? החליף ת'נורה-5 דקות. (מה זה פשוט...) על הדרך סידר איזה שימון לכבל קלאצ'. סה"כ 50 שחין ותקילין עם חשבונית וחותמת. חג שמח למרות הבזבוז המשווע.

bendoe

New member
שירשור לפורום מכוניות../images/Emo11.gif../images/Emo150.gifראה

הוזהרת

M a x

New member
../images/Emo12.gif הפכת למזהיר הלאומי?

מעניין מה זרובבלה היתה אומרת על זה ......

bendoe

New member
סג"ן בנדו לשרותך המפקד,מתיצב למלא

חובתי עקב שינת יתר למנהלים בתוקף המפקדדדד
המפקד,שמה של אישתי אנו זרובבלה בפעם האחרונה אלה Rיאלה המפקדדדדד

ronironiron

New member
זה לא קובץ , יש לך אפשרות ליצור אחד

ואז אתה פשוט מסמן לשלוח אותו , ללא הכנסת פרטים , מסמן "לצפות עכשיו" ואז יש לך את הקישור לסרטון שהפקת בהצלחה

למעלה