בעל שקרן

roni2211

New member
בעל שקרן

שלום לכולם בעלי הודיע לי שהוא נוסע ל3 ימי עיון מהעבודה אני בתמימותי הרבה האמנתי לו ביוםהשני לשהותו שם צלצלתי אילו והצליל בסלולרי היה מוזר כמו שיחה מחול אמרתי לו שיומר לי את האמת איפה הוא לאחר לחצים ושכנועים רבים הוא הודה שהוא נסע לטאבה עם חבר למלוןולקזינו מה דעתכם אנו נשואים 8שנים עם 3 ילדים אני בשוק מהשקר

לנושנוש

New member
נישמע כמו סיבה לבדק בית יסודי בקשר.

אם את רוצה לעזוב מיד או אולי להתעלם, זה זכותך כמובן. בשום אופן לא מומלץ להמשיך את הקשר תוך כדאי שאתם לא מטפלים בזה ואת מנסה להשפיל אותו מדי יום וחושבת שכך תחזירי לו.

במבי53

New member
אילו היית מנדבת קצת יותר איפורמציה

אולי היינו יכולים להבין את הרקע למעשיו ולהביע דעה.......

roni2211

New member
הוא אומר שפחד שאני אדאג לו

מה שנאה כתרוץ מצוץ והוא ממש לא מפחד ממני אני חופשי מאפשרת לו לצאת מתי שהוא רוצה

מה שחשוב כאן הוא

מה שהוא לא אמר, לא מה שהוא כן אמר. את בטוחה שהוא ממש לא פוחד ממך? בן זוג שלא פוחד, אומר מה הוא רוצה. את יודעת מה, הוא פחד שתדאגי לו ותעשי לו סצינות ובלגאנים. אז הוא לא אמר לך שהוא נוסע לטאבה. בקיצור, מה בעצם את רוצה עכשיו?

לא נעים

אמון בבן הזוג הוא אחד המרכיבים אם לא היחיד להצלחה בזוגיות. כדאי שתבדקי "עמוק במגירות" מה הביא אותו לשקר לך. ולפני שאת מתפרצת, קחי אויר אפשרי שזו מעידה קטנה ותו לא.

תגידי תודה -

ה"ימי עיון" האלה מהעבודה זה סדום ועמורה - למעשה, חלק גדול מתעשיית המין בארץ מתבסס עליהם, כבר עדיף לך הקזינו בטאבה, תאמיני לי (אע"כ יש מצב שהוא וה"חבר" שלו שוכבים - אז הייתי שוקל את כל העניין שוב
)

seeyou

New member
"בעלי הודיע לי שהוא נוסע ל3 ימי עיון"../images/Emo12.gif?

האם באמת חשובה דעה של אנשים(זרים)? את אמורה לחשוב ולהחליט מה טוב לך ולא מה שאת רוצה. לא לתת לתחושות הבטן שלך או לעצות של אחרים לקבוע מה הגורל שלך ושל הילדים . יוסי נ.ב:חייט טוב מודד 10 פעמים אך גוזר רק פעם אחד.
השקר שלו זה דבר הרסני-אבל,הרסני יותר זה הפרושים שאת נותנת לשקר שלו.

אייבורי

New member
ריקבון בממלכת דנמרק

ראשית אני מציע להמנע מתחושת הצדק המפעמת בקירבך. שנית, מערכת היחסים בינכם לוקה בריקבון מתקדם, אמנם בעלך נתפס בסחי הזוגי, אבל אני אומר לך, הבעיה היא זוגית והאחריות למצב היא זוגית. בעלך נתפס משקר לך מסיבה עיקרית, לא בניתם מערכת יחסים בהם ניתן לדבר על דברים. נניח בעלך באמת נסע לסיני עם חבר, אם היה אומר לך, אישתי היקרה נורא בא לי לנסוע עם חבר לסיני, כיצד היית מגיבה ? כמה זמן היית מגיבה ככה? האם את חושבת שלאור הידיעה הזאת, היית שואלת ? אני מציע שתצאי מהשוק על השקר וכנסי לדיר באלק על מערכת היחסים בינכם. כי בקצב הזה, זה יגמר בבכי.

roni2211

New member
תודה על העיצות חיזקתם אותי במעט

אך נעשיתי חסרת אמון בו לחלוטין בלי לומר מילה מה שבטוח אני משדרת לו בקיצור יש לי עודהרבה עבודה אם אני רוצה להמשיך איתו

למעלה