בעל קנאי

talbig

New member
בעל קנאי

בעלי קנאי בטרוף אנחנו נשואים 19 שנה!אם נניח הוא מתקשר לנייד שלי ואני בממתינה הוא חוקר וכועס ודורש לדעת עם מי דיברתי ,הוא מחטט לי בתיק ,בודק את הנייד שלי ופעם אפילו החביא לי בתיק מכשיר הקלטה קטן שבפוקס עליתי עליו.איך להתעלם ממנו ולא להלחץ?

אייל 151

New member
טוב שאת מספרת על הפרט השולי הזה. זה הופך את

הבעל שלך מבעל קנאי לבעל נבגד וזה כבר סיפור אחר. אם היית אשתי מזמן כבר הייתי עולה עליך

מלודי6

New member
../images/Emo45.gif

קנאות היא צרות עין, אי נחת מהצלחת הזולת, תשוקה, תאווה, קיצוניות, אי רצון להתפשר, אדיקות, מסירות, פנטיות... הפעולות שלו נובעות על-מנת לקבל תשובות במיקומו בתוך מערכת היחסים שלכם, שכמעט ולא קיימת, זה דיי טבעי שכשאדם מרגיש נבגד, הוא ינסה לוודא האם התחושות שלו אכן מתקיימות במציאות, האם הן משהו אובייקטיבי ולא סובייקטיבי, עובדתי ולא רגשי. talbig, את רואה את החלק הרגשי בלבד (את הקנאות), כאשר בעצם הוא כבר עבר לשלב המעשי, והחלק המעשי שלו עכשיו פועל בכדי למצוא ראיות. את בישלת את הלחץ, שיהיה לך בתאבון.

talbig

New member
כולכם לא מבינים שהוא כזה מיום

מיום שאני מכירה אותו! סגר אותי מחברים חברות משפחה והאטימות והפרימיטיביות הזו השטלטנות הם שגרמו לי לברוח ממנו!הוא בהתנהגותו הביא את זה על עצמו!

אייבורי

New member
אכן צערך מובן

והרגשת הקורבן והפגיעות מובילים אותך בחדווה להתנהלות שאיננה מקובלת אפילו עליך. כאלו שקנאותו היא סיבה נאותה לבגידתך. אבל הרי לך רשימת פעולות קודמות ראויות הרבה יותר. 1. להתגרש 2. לקחת אותו ואת עצמך לטיפול זוגי 3. להתעמת להתמודד ולסרב לחנק.

לא הבנתי -

עיצבן אותך שהוא עוקב אחרייך אז לקחת לעצמך מאהב? WTF
?

אייבורי

New member
בקיצור

את לא צריכה להתעלם את צריכה ללמוד להסתיר יותר טוב. בכל מקרה אני מציע שתכנסי ללחץ, בסוף תתפסי זה יגרום לו עוגמת נפש גדולה, עלבון, כעס ומאחר ואתם נשואים, זה יגרור כאב לכולם.

seeyou

New member
איך להתעלם ממנו ולא להלחץ? ../images/Emo12.gifפשוט

תכירו לו את המאהב-ייתכן שתקבלי "אישור". יוסי

שילה1

New member
בקיצור: רע לך בנישואין,המאהב משלים חוסרים,

והבעל כבר יותר מחושד. הרי הכל ברור לחלוטין,וככל שתקדימי לסיים הנישואין בדרך מכובדת-ייטב לכל המעורבים.

למעלה