זה ממש לא
בא משחצנות. זה בא ממקום שאבא שלי קיבל כדורים מפסיכיאטר לפני כמה שנים - והוא ממש לא היה צריך. כשהוא ביקש לבטל, הפסיכיאטר הגדיל לו את המינון, והוא הפסיק על דעת עצמו ועשה עבודה עצמית, עבודה עם מחוייבות לגדילה. והשינוי היה קוונטי. גם ידוע לי שיש הסכם בין רופאים וחברות תרופות, ועם כל הכבוד, כל חברת תרופות יש לה אינטרס כלכלי שאנשים יקחו כדורים, אולי אני תמימה, ואולי אני לא באותו קו מחשבה איתך, אבל בעיניים שלי כדורים הופכים אנשים לחולים. ורק אני רואה את זה ככה, זה לא אומר שזה אמת אלא דעתי בלבד. השינוי שאני עברתי היה מהותי. בראייה שלי על העולם, בראייה שלי על עצמי, זה הביא לי אפשרויות שלא חלמתי שקימות לפני, בזוגיות, ביחסים עם כל מי שסביבי, בעבודה, במשפחה, הביא אותי לארה"ב לחצי שנה (שבחיים לא חלמתי שאני אגיע לשם אי פעם, זה לא היה נראה לי אפשרי) זה הביא אותי לעשייה למען עצמי, עשייה אומר, להפסיק לחלום על ולעשות את. בסופו של דבר, אין לי מושג יותר מהאחר, אני עדיין תלמידה וכל החיים אהיה תלמידה. , אני כן יכולה להגיד לך שהסדנה הזו שיתנה את ההסתכלות שלי, והביאה אותי למצב של שלום בעולם שלי. שלום בעבודה, שלום בבית, שלום בכל מקום שאני נמצאת בו, וכל הפואנטה היא שאנחנו חיים כאן ועכשיו כל השאר זה חלומות או מחשבות או זכרונות. ועכשיו וכאן אני רוצה להיות בשלום, באהבה, בשמחה בהנאה. אז אני יוצרת את הרגעים האלו כל הזמן. כי האחריות לאושר שלי היא עליי בלבד. ומה שאני עושה כאן בפורום זה מספרת את החוויה שלי את הראייה שלי למקומות שבהם אנשים סובלים בהם. 100% מהסבל קיים (ושוב בעיניים שלי בלבד) מזה שאנשים מאמינים לסיפורים, לשקרים. חושבים שמחשבה שלהם היא אמת והיא עובדה. ואז מתנהלים לפי העובדות האלו, גם אין פה פתיחות לאפשרות אחרת (כי אפשרות אחרת תביא תמיד תוצאה אחרת) וגם התגובות ל"עובדות"האלה יוצרות בדרך כלל תוצאה הפוכה ממה שהם באמת רוצים. והראייה הזו שפיתחתי, באה בעבודה קשה ואימון יומיומי, ומחוייבות ונחישות ליצירת עולם טוב יותר עבורי ועבור היקרים בחיי. וזה בלי פסיכולוג, זה דווקא בעזרת אימון. לי זה אפקטיבי יותר. אתה חושב שפסיכולוג, כל שיטת טיפול היא חשובה. העיקר שאדם רוצה לעבור פריצת דרך בחייו. זה מה שחשוב. ומי אמר שאי אפשר גם וגם? הפסיכולוג יכול ללות אותו תהליך ארוך ובמקביל הוא יקח לעצמו 5 ימים סדנה.. אתה כותב ממיטב כספו, אבל מיטב כספו תמיד ילך למשהו, למיסים, לבילויים, לקניות,למחוייבויות אחרות, ולמותרות.. ומי החליט שזה בזבוז? אני הרגשתי שזה היה שווה כל שקל. ואני גם שמה כסף בצד לאפשר לעצמי ללכת לסדנת המשך. כי חשוב לי להמשיך את התהליך כל הזמן. ועוד משהו קטן. לרוב, אני נתקלת באנשים שכל כך רוצים שינוי לעצמם, אבל מפחדים כי האנשים החשובים להם לא מאמינים בהם, או לא מאמינים שהם יכולים להשתנות, ויבטלו המון מקומות שניתן לגדול בהם באמת. לרוב גם, זה לא מתוך ידע אל א מתוך בורות, כי הם שמעו מישהו מספר על חבר שלו שהיה... במקום להגיד לו כן אתה יכול ואנחנו מאמינים בך, אני מאמינה שכל אדם אם הוא יבחר בכך, יכול להוציא מעצמו את הגדול שהוא.