בעל מודאג

בעל מודאג

שלום בנות, אני בעלה של קוקילידה 5, ואשמח לקצת עזרה. אני ואשתי אחרי עוד תשובה שלילית של סבב מוקפאים. אשתי חולה באנדומטריוזיס האנטישמי הזה, בגדול היא עברה ניתוח של שעתיים וחצי הארוכות בחיי (שנפלו על חצי גמר המונדיאל) לניקוי ציסטות והידבקויות באגן אצל דר' סוריאנו. לאחר מכן התחלנו טיפולי פרויות אצל השכן שלו (דר' אליצור), עברנו שני טיפולים, בהם למרות המינון הנמוך של ההורמונים יצאו עוברים יפייפים והדר' היה מבסוט. היום אחרי שניי סבבים + שני סבבי מוקפאים אנחנו קצת אבודים, למרות שהדר' אומר שהטיפולים טובים ואין עוד מה לחשוב על אלטרנטיבות לקבלת יורש קטן אני קצת מתחיל להילחץ. האם יש דברים שלא חשבנו עליהם? בדיקות? טיפולים אחרים? מקרים אחרים של עוברים יפים שגם לא הצליחו? אשמח לקצת עזרה. בכל מקרה אני חושב שכולן גיבורות ואני מצדיע לכן, בעלה האוהב של קוקילידה 5.

galim29

New member
לבעל ה- ../images/Emo47.gif

קודם כל, תרשה לי לאמר לך שלדעתי אתה גיבור לא פחות מאיתנו החולות במחלה האנטישמית (למרות שלדעתי דווקא האנטישמים אי שם באירופה מגלים מודעות הרבה יותר גבוהה מאשר פה אצלינו במדינת היהודים)
כל בן זוג תומך שאנחנו פוגשות פה מרגש מחדש. אני משערת שתקבל תשובה מפורטת מבעלות הידע בנושא פוריות פה אצלינו. לא התחום שלי.
אבל ממה שאני זוכרת, אליצור נחשב אחד המומלצים שלנו. אבל, אולי יגרום לכם להרגיש יותר טוב ללכת לחוות דעת נוספת. אולי לשולמן א ו מומחה אחר שמומלץ פה או בפורום פוריות? אני מעלה את זה רק כדי להרגיש שעשיתם באמת הכול. לפעמים משנה מקום משנה מזל. אם אני מבינה נכון, אתה קצת מתייאש ורוצה לדעת אם יש עוד אופציות? אני לא חושבת שאצל רופא אחר יציעו משהו אחר אז אולי כדאי להמשיך לנסות ולהמשיך להאמין? נרראה לי שתחושת הבטן שלכם היא מה שצריכה לקבוע. אם אתם מרוצים מהרופא המטפל, אז שווה לתת צ'אנס ולהמשיך איתו. בסך הכול הוא מכיר אתכם והתחלתם אצלו תהליך. אבל שוב, תמיד אפשר לגשת לרופא נוסף לשמוע עוד חוות דעת. החלמה מהירה לקוקלידה וד"ש חם.

זואילי

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

שני סבבים זה עדיין... מעט מאוד..
ומוקפאים זה ממש לא מובן מאליו, זה אומר שמשהו בפרוטוקול ובביצית ובזרע עושה את העבודה.
כמובן שתמיד אתם יכולים לפנות לייעוץ נוסף אצל רופא אחר. בינתיים, אפשר לבדוק שוב מעבר תקין בחצוצרות - צילום רחם. לבדוק רירית רחם בהיסטרוסקופיה אבחנתית. (ואז יש מיני דרכים לעזור לרירית אם יש שם בעייה). לעשות פיפיל במהלך הפרוטוקול. לעשות הנצה לעוברים אם יש להם מספיק תאים. לנסות דיקור וצמחי מרפא. להתחיל לגלגל בדיקות קרישיות מקיפות. אני מבינה את הלחץ, אבל יש גם סטטיסטיקות (איכס, שונאת כאלה) ומן הסתם כל רופא פוריות יצטט אותן וידבר על הסיכויים בששת הטיפולים הראשונים... אני באופן אישי חושבת שהכל עניין של מזל (אחרי שכמובן עושים את המקסימום בכל סבב). והמזל מתי שהוא יבוא, עם הרבה התמדה וסבלנות. (אם יש כאלה..
).

היסטרוסקופיה אבחנתית

בנות, תודה רבה על התמיכה, הפעם בעלי לקח את זה קשה, היתה לו תחושה חזקה שהפעם זה יצליח.... כנראה שנצטרך פשוט להתמיד ונקווה שהמזל יגיע אלינו בקרוב, כי בנתיים המצב הגופני שלי מתדרדר...וזה מפחיד אותי, לא בא לי להגיע לניתוח שוב... הדר' שלח אותי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית. כדאי לעשות אצל סוריאנו? יש לו את כל המכשור המתקדם? מה המחירים? האם לקחתן משכחי כאבים? לאיזה רמות כאב לצפות? אפשר לחזור לעבודה אחרי הבדיקה? האם יש החזרים מכללית פלטינום? טוב, מקווה שלא חפרתי לכן עם כל כך הרבה שאלות... תחזיקו לי אצבעות, אני ממתינה לווסת... מקווה לעבור את הימים הקרובים בלי להתפגר
לילה טוב קוקי

פיצ 50

New member
אני עשיתי אצל סוריאנו

אבל עברו כמה שנים ככה שלגבי המחיר זה בטח השתנה. לגבי כאבים: לי אישית לא כאב ככ, יש אי נוחות בבדיקה עצמה, החיטוי שורף נורא אבל סוריאנו מיומן וזה עבר די בסדר.. בערב של הבדיקה נחתי ולמחרת תפקדתי כרגיל... לקחתי אופטלגין לא מעבר... לגבי החזרים אין לי מושג, לי אישית במאוחדת לא היה החזר בגלל שאת הבדיקה הם נותנים דרך רופאים שלהם... בכל אופן המון הצלחה בובה ותרגישי טוב... היה מרגש לראות שבעלך ככ דואג לך ואכפת לו.....זה לא מובן מאליו...

עשיתי אצל גולדנברג

גם אבחנתית וגם ניתוחית. הוא נחשב "ל"מומחה בתחום ! על האבחנתית שילמתי בזמנו כ1200 ש"ח בהשתתפות המושלם. זוכרת שבררתי אז אצל סוריאנו והוא דרש 1500 ש"ח. לקחתי משכך כאבים, הבדיקה עורכת שניות בלבד! לי אח"כ היה כאב רק מהגז שעולה לכתפיים. לדעתי בהחלט ניתן ללכת לעבודה אח"כ.

נזכרתי...../images/Emo163.gif

על ה 1200 ש"ח קיבלתי החזר גם מהמושלם וגם מהפלטיניום בגובה כל הסכום. אם אני לא טועה המושלם החזיר 600 והפלטיניום 600 (מקווה שאני זוכרת נכון). את יכולה להרים טלפון ל2700 ולברר בדיוק מה ההחזרים כיום עבור כל רופא שאצלו תבצעי את הבדיקה.

זואילי

New member
עשיתי אצל סוריאנו

המיכשור מתקדם. הוא עושה עם גז. (יש רופאים שעושים עם מים) לדעתי המחיר היה כמו שמייקילולי כתבה (לא זוכרת..), בזמנו היה לי החזר משמעותי עם כללית מושלם. היה לי נסבל יותר מצילום רחם. מה שכאב לי היה הספקולום.. ואח"כ בכתפיים מהגז (זה עבר מהר כי הלכתי.. הגז התנדף די מהר). היה לי גם דימום קל שפסק מהר מאוד. ברור שלקחתי משכך כאבים
וגם כדור הרגעה. אם אחרי צילום רחם חזרתי לעבודה, מניחה שגם אחרי היסטרו זה אפשרי. זה באמת אינדיווידואלי ותלוי באיך תעברי את זה. שיהיה לך מחזור שמח! (בעעעע, איך הייתי מתעצבנת מהפרסומת הזאת).

למעלה