בעל כרחי

שראליס

New member
בעל כרחי

כבר כמה חדשים אני חושב על יציאה אם שוה או לא לאחרונה החלטתי שלא שוה משום שאני מסודר נשוי יש לי ילדים ואם אצא מי יודע מה יהיה לא אשתלב בחברה וכו' עדיף לי לחיות בהצגה ככה ללמוד בכולל וכו' ואולי בהמשך אחזור להאמין באלהים ולא אתלבט יותר מה אתם חושבים?

אני חושבת ש...

אתה מתנדנד ואינך בטוח בעצמיך ועם כל הכבוד אתה מסוג האנשים שצריך להיזהר מהם (גם אם כתבת בשבת זה עדיין לא מעיד שאתה "מכוחותינו", כי אולי יבוא יום שתחזור להאמין ולא תתלבט יותר) ועוד משהו שאני חושבת זה שאם השם שמופיע בכרטיסך האישי הוא אמיתי, כדאי מאוד שתמחוק את שימך. שבת שלום!

וזה על סמך מה?

צריך להזהר מכל מי שלא מכירים אבל בינתיים הוא לא ביקש פרטים של אף אחד ולא נתן שום סיבה להחשיד אותו מעבר לזהירות סטנדרטית.

mik504

New member
המסכה והאיש,אני דווקא חולק על חתימתך.

כשטוב לי אני לא צריך אף אחד????ברור שכשטוב אנחנו רוצים מישהו לחלוק איתו את החוויה הטובה,דמיין לעצמך אותך יושב בשוויץ מול נופים מדהימים ומסביר לעצמך כמה זה מקסים?? כשטוב לך אתה יכול להתמודד עם בדידות יותר בקלות אך עדיין צריך מישהו לידך וכן כשרע לך,תמיד יהיו את האחרים שגם להם רע והם יירצו אותך וביחד תתבכיינו אחד לשני,ועל זה נאמר "על נהרות בבל שם ישבנו גם בכינו"

תמחק את השם בכל מקרה

אם זה אתה אז חבל שתסבול(כתבת שאתה עדיין מתלבט)ואם זה מישו אחר אז למה להפיל עליו תיק?

ברוך הבא

לגבי מה שכתבת, בטח תמצא כאן מקום אוהב ואוהד עם חברים שיוכלו לתרום לך מנסיונם על גבי הפורום (קיימים אשכולות רבים בנושאים דומים ואתה מוזמן להתרשם מהן בזמנך החופשי). באופן כללי אין דבר שלא ניתן לעשות, אם עושים את זה נכון, וזו כל התורה על רגל אחת. אז רק תתאקלם ותרגיש בנוח וה' הטוב ינחך בדרך טוב שבת שלום

mister xy

New member
../images/Emo245.gif

לפני שאתה נעול על עצמך בעניין האמונה ברור שלא כדאי לך לעשות שום צעד משמעותי. אחרי שתמצא את עצמך ותדע איפה אתה עומד תוכל להתייעץ פה עם החברים מה כדאי לעשות, וכמובן שתצטרך לנדב מעט יותר פרטים על עצמך. עצתי לך, דבר ראשון לעזוב את הכולל ולחפש משהו ממשי לעסוק בו, גם בתור חרדי מאמין זה לא תכל'ס להשאר כל החיים בכולל. אחרי שתמצא לעצמך משמעות בחיים יכול להיות שכל הרהורי הכפירה יעלמו להם כמאמרם ז"ל בטלה מביאה לידי שעמום וכו'. אך אם בכל זאת חשקה נפשך למצוא את האמת תוכל לחפש מידע ברשת שיעזור לך להחליט בעניין האמונה. מצורפים קישורים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2165&MessageId=139132871 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2165&MessageId=142181375

סוג ב

New member
ברוך הבא

בדיוק בגלל זה אתה אנוס/בעל כורחך. כן.. לא תמיד שווה לצאת. לדעתי, אם אתה באמת לא מאמין שיש אלוהים, אין סיבה שפתאום תאמין שיש. אם אתה לא ממש סגור על עצמיך, כדאי לך מאוד לקרוא חומר ברשת. גוגל.

ברוך הבא

אי אפשר לייעץ על רגל אחת, בא תשתתף ובמשך הזמן תהיה סגור על עצמך יותר.

למעלה