בעל כבוי

Snow lily

New member
בעל כבוי

שלום,
אני נשואה פלוס. עם בעלי כבר 7 שנים. הוא מעולם לא היה טיפוס שאוהב מגע. להיפך- הוא נרתע ממנו.
חום גורם לו רתיעה של ממש. הוא לא מחבק, לא מנשק, ואין משחק מקדים לפני יחסי מין.
יחסי מין עבורו הם דרך להגיע לפורקן כאשר אוננות לא מספיקה לו.
יחסי המין שלנו מתרחשים אחת לחצי שנה- שנה. אני לא מגיעה לאורגזמה משום שאין גירוי לפני חדירה, והוא גם לא מעוניין בכך.
הוא לא מוכן להיפגש עם מטפל או לנסות לשנות משהו. לדבריו, ״זה מה שיש״. ניסיתי לשוחח עמו, לפנות לייעוץ- כל דבר. ללא הועיל.
אני עצמי לא יכולה להגיע לבד לפורקן (ניסיתי כבר הכל).

האם יש איזושהי דרך לדכא דחף מיני אצלי?

פערים בחשק המיני

שלום,
כשקראתי את זה חשתי כאב. את מתארת מצב לא פשוט. אם אחרי כל מה שתיארת לא ירד לך החשק המיני אז כנראה שהוא פה כדי להיות ואני חושבת שכך ראוי.חשק מיני זה סימן לבריאות. ממליצה בחום לגשת את לטיפול מיני ולהתייעץ. אין חובה שהוא יבוא

Snow lily

New member
איך זה יכול להועיל,

אם בעלי לא מוכן לשנות שום דבר ביחסים בינינו?

אם בן הזוג לא מוכן

במצבים בהם בן הזוג לט מוכן לבוא לטיפול אכן עולה השאלה אז אם ואיך זה יעזור אם רק אני אבוא. התשובה לכך היא שזוגיות זו מערכת חיה. מה הכוונה? הכוונה לכך שאנחנו מושפעים מבני הזוג שלנו ומשפיעים עליהם. אם בן הזוג משתנה ומשנה התנהגויות , בהכרח שתהיה לכך השפעה על השני. פעמים רבות כאשר אנחנו במצבשל סירוב מצד בן הזוג לבוא לוטיפול אלנו עושים עבודה לשינוי דרך מי שכן מגיע לטיפול ודרכו ואיתו משיגים תוצאות. כמו למשל להבדיל טיפול פסיכולוגי בילד דרך הטיפול בהורה. ישנן גישות טיפול שמאמינות ששינוי ושיפור מערכת היחסים בין ההורה לילד צריכה להיעשות דרך הטיפול בהורה. ההורה כסוכן השינוי.
השאלה היחידה האמיצה שכדאי שתשאלי את עצמך היא האת את מסכימה לחיות כך במצב הזה כפי שתיארת מבלי שישתנה והשאלה אחריה היא אם את רוצה.

למעלה