"בעל הטורים"

ראם ערן

New member
וישנו עץ הפורום

אשר מנסה לאחד את חברי הפורום לעץ אחד. אם אתה נצר למשפחת רבנים מיוחסת. אני משער שתתחבר לעץ בנקל. ערן

שרה המל

New member
עד היום לא הצלחתי

אף פעם, להכנס לעץ-הפורום, וכבר חשבתי שי לי ממש בעיה. והנה עכשיו - בעזרת הקישור שכאן - פתאום הצלחתי ! באמת מעניין. שרה

א77

New member
עם איזו תוכנה נפתח עץ הפורום

כוונתי לעץ המנסה ללכד את כל חברי הפורום, באקרובט זה לא מצליח. בעצם, נפתח, אבל איני רואה מאומה.

ybrandes

New member
"בעל הטורים"

שמי ברנדס יצחק בזמן שהכנתי עץ משפחה אמר לי אבי כי פעם סיפרו לו כי משפחתה של סבתא רבה שלו מוצאה הוא מ"בעל הטורים". שאלתי לכם כיצד או היכן נמצא חומר על "בעל הטורים"

צריך להגדיל ל-300%

כדי לראות משהו צריך להגדיל את הקובץ בעזרת הזכוכית המגדלת, עד לגודל של 300% למשל, ואז כבר אפשר לראות בבירור את כל השמות. ושאלה לארנון: מה עם קובץ בפורמט gedcom? אבינעם

א77

New member
מגיעה לך התודה והברכה

גם אם איני מצליח לראות כלום אף ב300%

שרי סילבר

Active member
גם לי היתה בעייה כזו פשוט כי גירסת האקרובט היתה ישנה. התקנתי גירסה חדשה, והפלא ופלא, העץ הופיע.

ornan

New member
לי יש אקרובט 5 יש יותר מעודכן?

הבעיה שעץ הפורום עולה, הסיפורים, התמונות רק הריבוע הימני שאמור להופיע עליו עץ המאפשר לראות את השמות פשוט לא נפתח. חשבתי שלא הורדתי נכון את התוכנה - אבל "מומחה אמר לי שהיא הורדה כמו שצריך. מקווה שימצא פתרון, העץ שלי יופיע בקרוב?

האתר של Acrobat Reader

האתר הוא www.adobe.com. אני משתמש בגירסה 5.0.5 (ומצליח לראות את העץ), וממסתבר באתר הנ"ל שכבר יצאה גירסה 5.1 חלומות פז, אבינעם

../images/Emo24.gif תיכף יבואו המומחים בעניין

אני רק אומר לך "ברוך הבא" לפורום ואספר לך קצת אודות מה ששאלת. הכל נלקח מחיפוש פשוט ברשת ולא מידע אישי... "בעל הטורים", ר´ יעקב בן אשר (1270-1343), חי בגרמניה וידוע כמי שסייע בעיצוב החוק היהודי. בין ספריו: "אורה חיים" (בנושא האמונה) "אבן העזר" (בנושאי נישואין וגירושין), "חושן משפט" |בנושא חוקים אזרחיים), "יורה דעה" (בנושא חוקים שבשגרה) הוא היה בנו השלישי של ר´ אשר בן יחיאל (רא"ש)(1250-1329), אשר חי בטולדו, ספרד. הרא"ש נלחם בפילוסופיית היתר באותה תקופה ובית הספר שלו משך תלמידים מאירופה ורוסיה. בנו של "בעל הטורים", שלמה, מת בתקופת "המגפה השחורה" (1348-1349), אשר הרגה כ - 1/3 מאוכ´ אירופה באותה תקופה. אם תרצה למצוא את החיבור שלך לאלה, נצטרך לעבוד קצת... ארנון

ybrandes

New member
תוספות

מקור משפחת סבי היה נדבורנה שבגליציה, סבי דב(בייריש) ברנדס נולד ב 1900 אחריו נולדו עוד 8 אחים ואחיות. הוריו היו ישראל ברנדס ואלקה גיטל למשפחת לוי סבי עלה לבדו ב- 1921 עוד 2 אחיות עלו ב- 1935 וכול יתר המשפחה כנראה נספתה בשואה. סבי התחתן אם מרים לבית רדונסקי וחי את חייו בפתח-תקוה שם נולד אבי נפתלי ב- 1932 ושם נולדתי אני ב- 1956 ושם גם נולדו ילדי.

האם אתה הכנסת את העץ ל - JewishGen

מצאתי את העץ עם הפרטים על המשפחה הנ"ל ב - JewishGen. האם אתה הכנסת אותו? ארנון

למעלה