בעל הזין הוא בעל הדעה...

בעל הזין הוא בעל הדעה...

זה המשפט שתמיד אמרת לי..אז שאלתי מה זה אומר..את באמת רוצה לדעת שאלת...תנסה אותי אמרתי...
מיד תפסת אותי זרקת למיטה הרמת לי את הידים למעל הראש וריתקת אותי למיטה.
התחלת לנשק בעוצמה ובפראות,
מתחיל לפתוח את חולצה המכופתרת שלי, כפתור אחר כפתור פותח ומנשק ,תובע בעלות על גופי....
פתאום נעמדת לרגע נעלמת וחזרת ובידך עניבה מסתכל עלי במבט בוחן ומכריז שוב , בעל הזין הוא בעל הדעה והתחלת לקשור את ידיי...ועכשיו אני שרועה על מיטתך פלג גוף עליון חשוף ידיי קשורות מעל ראשי, אתה מתיישב מעלי מתחיל לנשק את כולי, מגיע למכנס המחויט פותח אותו בעדינות מוריד אותו ונעמד מסתכל על גופי , קשורה וערומה מולך..מתלבט ממה להתחיל...נעלמת שוב לשניה והפעם חזרת עם כיסוי עיניים ועוד שני עניבות , כיסית את עיניי פיסקת את רגלי וקשרת את רגלי , נעמדת והסתכלת עלי שרועה על מיטתך, שוכבת ערומה מפוסקת וקשורה, והגוף שלי מגיב אליך אני כבר רטובה, מנסה לזוז מתפתלת במיטה מחכה כבר שתיגע בי, שתחדור לתוכי ואתה עומד אני מרגישה את מבטך שבוחן אותי , עד שסוף סוף אתה ניגש אלי, מנשק את הפיטמה הימנית מלקק מוצץ מענג, עובר לפיטמה השמאלית מעניק לה את אותו טיפול מסור, לאט לאט יורד אל הכוס הבוער אבל לא נוגע בו , מנשק מסביב נוגע לא נוגע מטריף את כל חושי, ואני מתפתלת בקושי יכולה לזוז , מתחננת תגע בו תחדור אליו...
ואתה נושף לתוכו מחמם אותו מטריף את כל חושי ואני ממשיכה לבקש תגע בי תענג אותי ...ואתה לוחש לי עוד מעט מתוקה עוד מעט, עולה לשפתיי מנשק אותי בעוצמה ובבת אחת חודר לכוס ולחור שמאחור לחור אחד מחדיר את הזין לחור השני דוחף אצבעות מזיין את כולי בעוצמה מטורפת עד שגופי רועד מאורגזמה מטריפת חושים....
ואתה נעמד ואומר זו הכוונה לבעל הזין הוא בעל הדעה!

חושנית14

New member
סורי, לא מעניין אותי לקרוא פוסט עם כותרת כזו אבל

מעניין אם בעל הזין מותר לו להתנגד אם אשה תופסת לו את הזין, ממששת ומושכת, אם היא מצמידה את כף ידה לביצים שלו, אם היא מבקשת שיעמוד על ארבע ויפשק רגליים והיא תצלם את התחת שלו ואת הביצים התלויות, ואח"כ תדחוף לו אצבעות או מקל או שניהם לחור של התחת, עד שישפריץ מלפנים. אם הוא מתנגד שאשה תלחץ את הביצים שלו ותעבור עם חוד של עפרון על תחתית הזין שלו, ובמקרה חריף יותר, עם חוד של סכין או מספריים.
בקיצור, אם אשה רוצה לענג את עצמה במישוש ועיסוי החבילה - זין + ביצים, אם יש לו התנגדות.

האוריקה

New member
נראה לי שמשחקי הכוחות

זה מה שמעניין..כל אחת ומה שעושה לה את זה. והכי חשוב להזכיר..כשהזין שלו עומד קשיח בתוך הפה שלך..את השולטת!

חושנית14

New member
עדיף שהלשון הגמישה שלו תעבור בין השפתיים הפנימיות

של האיבר שלך, ותתפתל מסביב לדגדגן שלך, ומסביב לרקטום שלך, ותיכנס קצת לואגינה.

למעלה