בעל הבית השתגע ???
תשמעו... הדבר הראשון שאני חייבת למצוא עבור הבית זה מדרגות. כי ברור לי ולאדריכלית שאנחנו בבעיה עם המדרגות. כשנכנסים לבית רואים מולכם קיר מסך זכוכית עד גובה הקומה השניה. דרכו את הפאטיו המרוצף דק. הרצפה תהיה בגרניט פורצלן צהבהב. מימין מדרגות בשיש תואם לגרניט (שיראו כמה שפחות שאלו שני חומרים שונים.... המדרגות משיש כי מדרגות מריצוף זה מכוער בעיניי. רק עם שיש אפשר לעשות מדרגה ושתראה יפה). משמאל כניסה לחדרי השינה. מאחור - דלת הכניסה שתהיה *באלומיניום יצוק בצבע כסף*. צבע הפרופילים של החלונות עוד לא הוחלט... מכל ערב רב של מרקמים וצבעים אנחנו מתקשות ביותר להחליט איך יראו המדרגות הקלות המרחפות שיעלו מהרצפה לקומה השניה בדיוק מול הדלת ולאורך כל קיר הזכוכית. זה אלמנט עיצובי נורא חשוב בבית.... ואז היום היתה לי הברקה. כל כך מטורפת שאני חייבת לשמוע דיעות. (אבל לא מבטיחה להתחשב בהן
). מזכירה לפני הסיפור שהבית עצמו יהיה מאופק, גם אם מלא חלונות לנוף. הצבעים השולטים יהיו צהבהב, נירוסטה, שמנת ואולי עוד צבע כהה (כמו הדק) כלשהו שיאזן אותם. הוא גם בקוים מאד ישירים, אין בו שום דבר מעוגל. כי אני כזו (כולל המרובעות
)... אבל אני גם בתוך תוכי אומנותית ומופרעת ומלאת מקוריות והפתעות... ואיכשהו הרעיון הזה פשוט מתלבש מעולה על האופי שלי (טוב, זה רעיון שלי): יש לי קעקוע על הכתף. שעשיתי לעצמי באמצע תהליך הפרידה מבעלי לשעבר. זה סמל ידוע מאד שהולך איתי כבר שנים רבות ובעיניי עצמי מסמל אותי בעיניי עצמי, יותר מכל דבר אחר (על קצה המזלג - היא הוא מסמל אגירת מידע בכל המימדים שלו, כולל המימד הרביעי, וכי הוא מסמל זוגיות וכי הוא מסמל חיים וכי הוא מסמל את פלא הבריאה ואת המקום שבו קשה להבין אם זה נס או מדע... וכל אלו מאד קשורים אליי בתוך תוכי). מצרפת תמונה של הקעקוע שיש לי (זו התמונה שהורדתי מהאינטרנט מאתר של צייר שצייר אותה, ניקיתי, שיפרתי צבעים והלכתי למקעקע שיעשה לי). כבר הרבה זמן שאני חושבת לקנות פסל דומה לבית, לפחות של דגם DNA. ואני לא מוצאת. ואז פתאום הבנתי - למה אני צריכה פסל כשיש לי מדרגות ? אז חיפשתי איך נראות מדרגות סליל כפול ומצאתי את זה: http://www.yorkspiralstair.com/Difference/ (זה מכוער, אבל רק תסתכלו על המעקה ואז על הקישור הבא...) ואת הדבר היפה נורא הזה: http://raberindustries.com/reinhart1.jpg ואז חשבתי ככה: שאם לא מוצאים שום דבר שמתאים בדיוק למרקם והצבע של הסביבה אז כדאי כבר ללכת על הכי רחוק מזה
והכי מופרע. אני חושבת על לעשות שם מדרגות מברזל, כמו הדוגמא השניה שנתתי עם המעקה של הראשונה (רק יותר עדין) מברזל כמובן. שיראו היטב את הסליל הכפול. ואז להשתולל עם הצבע. שזה יראה כמו ה-DNA בקעקוע שלי. כלומר, צבע שמשתנה לאורך שדרת הסליל (זה החלק הרחב במדרגות שמסתובב) וגם צבע משתנה במעקה. עוד אופציה היא לשמור על צבע אחד ב"שדרה" ולשחק עם צבעי המעקה בצבעוניות עזה כמו בסליל הזה: http://www.thetriplehelix.org/wordpress/wp-content/uploads/2006/11/dna.jpg מטורף לגמרי ? או פשוט אם זה משהו שאני אוהבת ללכת על זה ? איך זה מרגיש להכנס לבית כל כך מרובע ולמצוא מול העיניים פסל מטורף וצבעוני עולה בעליזות לקומה השניה ? ככל שאני כותבת על זה ככה אני אוהבת את זה יותר... יאללה, דיעות
תשמעו... הדבר הראשון שאני חייבת למצוא עבור הבית זה מדרגות. כי ברור לי ולאדריכלית שאנחנו בבעיה עם המדרגות. כשנכנסים לבית רואים מולכם קיר מסך זכוכית עד גובה הקומה השניה. דרכו את הפאטיו המרוצף דק. הרצפה תהיה בגרניט פורצלן צהבהב. מימין מדרגות בשיש תואם לגרניט (שיראו כמה שפחות שאלו שני חומרים שונים.... המדרגות משיש כי מדרגות מריצוף זה מכוער בעיניי. רק עם שיש אפשר לעשות מדרגה ושתראה יפה). משמאל כניסה לחדרי השינה. מאחור - דלת הכניסה שתהיה *באלומיניום יצוק בצבע כסף*. צבע הפרופילים של החלונות עוד לא הוחלט... מכל ערב רב של מרקמים וצבעים אנחנו מתקשות ביותר להחליט איך יראו המדרגות הקלות המרחפות שיעלו מהרצפה לקומה השניה בדיוק מול הדלת ולאורך כל קיר הזכוכית. זה אלמנט עיצובי נורא חשוב בבית.... ואז היום היתה לי הברקה. כל כך מטורפת שאני חייבת לשמוע דיעות. (אבל לא מבטיחה להתחשב בהן