בעל במשבר גיל ה-40??
שלום לכל המומחים
אני נשואה כ-13 שנה. אוהבת אותו (עדיין) ואני מניחה שהוא אותי.יש לנו 2 ילדים מדהימים ומשפחה נהדרת. כל שנות נישואיי לו תמיד הרגשתי "נלחמת".הוא בחור קשה, לא ידידותי,ומצבי רוח משתנים. אני הקלה בבית, זורמת, מנסה שיהיה טוב לכולם.יש לו כל הזמן טענות אלי וכל הזמן מחפש איך לריב ושיהיה לא נעים.הוא מושפע מאוד מהעבודה שלו שלא הביאה אותו לשום מקום בשנים הללו, ואת כל ה"עצבים" מוציא עלי. עברנו עוד הרבה דברים (13 שנים,בכל זאת..)אבל אני מרגישה עכשיו שפשוט נמאס לי! לפני שבועיים פתאום החליט שרוצה לעזוב. להיות עם עצמו...אמרתי לו שיעשה ככל העולה על רוחו אבל אני לא אעזור לו לשבור את המסגרת. כמובן שהוא עדיין איתי ,אבל התחיל "לשגע" אותי עם דבר חדש..מספר לי שנפגש עם בנות לקפה..כי רוצה עכשיו סטוצים...(גיל 40, או מה??)אח"כ אני יודעת שזה שקר, כי או שאומר לי, או שאני יודעת שהיה בכלל בעבודה. חוץ מזה, טורח להתקשר אלי כל שעה, לודא היכן אני ומה מעשיי..ולספר לי סיפורים שאקנא לו. התחננתי שנלך ליעוץ. הוא לא מוכן בשום אופן. הלכתי לבד פעמיים אבל כמובן צריך אותו.אני לא רוצה לפרק מסגרות, בפרט שאני יודעת שיש עדיין אהבה חזקה בנינו. חוץ מזה ילדיי עברו לפני 3 חודשים טראומה כשאימי נפטרה פתאום (בני 7 ו-11),ואני לא רוצה להזיק להם שוב. אז...מה עושים?????
שלום לכל המומחים