בעל במילואים

בהצלחה, שניהם אתך בבית או שיש לך לפחות את

הבוקר קצת לאגור כוחות ? מקווה שיהיה מזג אויר טוב, זה תמיד יותר קל.. שלי תמיד נהיו חולים בדברים הכי מוזרים ביום שבעלי היה יוצא למילואים או לחו"ל.

תודה../images/Emo13.gif

הגדול בגן עד 13:00 הקטן איתי.ולרוב שניהם ישנים צהריים.ככה שהחלק הקשה זה אחר הצהריים. הכי מעצבן שהוא לא יהיה במסיבת פורים של הגדול בגן
ומקווה שלפחות ייצא בסופ"ש אבל,כרגע,אני מעדיפה לא לחשוב על זה.אתמודד עם זה כשנהיה שם

מקלחים ביחד.

מכינים את כל הבגדים והציוד, ומלבישים אותם בחדר האמבטיה. סיפור ולישון. מתישים אותם אחרי הצהרים במשחקים, או בטיול בחוץ. הולכים לשחק עם חברים בבית של חברים או מזמינים אלייך הביתה.(בד"כ גם האמהות חברות, או שכך נולדת חברה חדשה ). מבקשים יום בשבוע שסבתא וסבא יבואו לבלות איתם גם אם את בבית. באותה עת. (אם זה אפשרי מבחינת הגיל, הבריאות, מקום המגורים של סבא וסבתא).

shlala1

New member
מנסיון של שנה בלי בעלי

אספר לך שזה לא כל כך נורא. אני אמנם גרה עם אמא שלי אבל היא עובדת מהבוקר עד אחרי שהבנות שלי נרדמות אז היא לא עוזרת לי במהלך השבוע רק בסופ"ש. אני עם שתי הבנות בבית ואני משתדלת לעשות הכל איתן ביחד כלומר לדאוג לקלח אותן יחד, ולדאוג שהן אוכלות יחד, וישנות צהריים יחד (בזמן הזה אני מנקה ומסדרת את הבית ומכינה משהו לאכול) אצלך הם בגן אז זה אפילו יותר נחמד.תאמיני לי שהתרגלתי והשד לא כל כך גדול.

למעלה