בעלת הבית קרצייה!!

בעלת הבית קרצייה!!

מה עושים כשבעל הבית כבר נהפך למן אמא שנייה שכזאת?? לא הייתי יומיים בדירה,ואני גרה ביחידת דיור בחצר שלה,ראתה שאין אור יומיים התקשרה היום לאמא שלי!!! כי לי לא הייתה בטרייה. לפני שבוע לא חזרתי שוב לילה,והתקשרה אליי ביום למחרת כי בעלה דאג "לילדה"!!!! סעמק!! הלוווו אני בת 26 עוד 4 חודשים ומחוץ לבית כבר שנה!! מה עושים עם בנאדם כזה?? לעבור דירה כרגע אין מצב,טוב לי..מה הלאה? מה עושים???

רומזים בעדינות שאת לא הילדה שלהם

אם זה לא עוזר, רומזים בפחות עדינות. ולמה יש להם את המספר טלפון של אמא שלך?

gesus

New member
גם לבעל הבית שלי יש את המספר של ההורים שלי

הוא התקשר אליהם רק פעם אחת כשהוא לא הצליח לתפוס אותי במשך שבוע כשהייתי בחו"ל. אני לא רואה בעיה בזה. לעומת זאת, בעל בית שמתנהג כמו אמא פולניה זו בעיה, אבל זו בעיה שאי אפשר יותר מדי לטפל בה כי בסה"כ הוא עושה את זה מדאגה ולא בכוונת זדון.

בעיה שאי אפשר לטפל בה?

אם היא תבקש ממנו לא להתקשר אליה בעניינים שלא קשורים לדירה, זה לא יעזור?

הבעיה שזה גם מעבר...

אני נכנסת אליה לפעמים בשביל לתת לה שכ"ד והיא מביאה לי אוכל..היא דופקת לי לפעמים בדלת כדי להגיד שלום ואז שוב..נכון,מביאה לי איזה אוכל שבישלה. קשה לעצור אותה,כי אני אומרת לה לא וזה לא עוזר..זה כבר נהפך כאילו שהיא הסבתא שלי.

כמה זמן את כבר גרה שם?

אם נתת להם להנות מספק עד עכשיו זה באיזשהו מקום גם אשמתך. אם את נותנת לה שכ"ד זה לא אומר שאת חייבת להישאר לארוחה, נכון שזה קצת לא מנומס, אבל תגידי שאת חייבת לרוץ ותלכי. אני לא מאמין שהם יחסמו את הדלת. אם היא דופקת בדלת, עד כמה שזה מגעיל פשוט אל תעני, אם היא תשאל אחר כך תגידי לה שהיית עסוקה במשהו ולא יכלת לפתוח את הדלת. אנשים הם לא עד כדי כך מטומטמים, אחרי כמה זמן הם יראו שאת ממציאה תירוצים כדי להימנע מהם, והם יבינו את הרמז. אולי הם קצת יעלבו ויסתכלו עליך בעין לא יפה אחר כך, אבל צריכה לבחור בין זה לבין אמא פולניה. תודה לאל שאין לי את הדילמות האלה, אם לא יהיה שום תקלה או משהו בסגנון אני לא אדבר עם הבעל בית שלי עד סוף החוזה.

אני גרה שם כבר שנה (החודש)

וכנראה אולי גם אני הגזמתי באיזשהוא מקום.. אני אנסה לעשות את מה שהצעת לי..וננסה לא לענות לטלפונים שלה.

gesus

New member
זה יעזור, אבל זה לא נעים

בעלי הבית שלה ממש דואגים לה. מכינים לה אוכל, בודקים שהכל בסדר בדירה. לדעתי פשוט צריך לרמוז בעדינות. לא לכעוס ובטח שלא לסנן. זה הכי גרוע.

האמת שאם היא נמצאת שם כבר שנה

ונתנה להם להתרגל למצב הזה, זה באמת לא אשמתם והם בסך הכל נחמדים. אבל אם היא תמשיך "להגיד להם בצחוק שהיא לא ילדה" וכל מיני רמיזות עדינות שצריך תואר שני בפסיכולוגיה כדי לקלוט, המצב לא ישתנה. ואני מסכים איתך, היא לא צריכה להכריז עליהם מלחמה, וזה גם לא רצוי כי גם אם הם לא יציקו לה יותר עדיין היא תראה אותם דיי הרבה וחבל שיהיה בינהם יחסים עקורים. מה שכן אין לדעתי בשלב זה (אחרי שנה) אפשרות לעשות שינוי בלי לגרום לקצת צער. מילא אם היא הייתה שם שבועיים, והיא הייתה מבקשת בנימוס שלא יתקשרו אליה אלא במקרים שקשורים לדירה, הם אולי היו חושבים במקרה הכי גרוע שהיא קצת אנטיפטית ומקבלים את זה.

לסנן אותה

לבקש ממנה בעדינות לא לפנות אלייך ואל ההורים שלך בעניינים אישיים (כמו איפה היית בלילה).

כבר אמרתי לה

שבוע שעבר בחצי הומור שכזה שאני לא ילדה..והיא אמרה שבשבילם אני עדיין ילדה. אמא שלי לא מבינה על מה ולמה אני מתעצבנת כי זה מדאגה..אבל עדיין..אי אפשר לא לענות,כי אז היא תתקשר לאמא שלי

roaic

New member
חחחחחח..ממש נפלת אהה??

אני גר כבר 4 שנים בדירה שכורה בתל אביב...... הבעל בית שלי רואה אותי פעם בשנה.....וממש אין לו את הטלפון של ההורים שלי. (למה מה קרה????). ו....את השכנים שלי,אני רואה אחת לחודש...וגם זה בקושי. חחחחחחחח איזה כיף לי

תמרים2

New member
yaeli היחידה

אולי את "ילדה", אבל תסבירי לבעלי הבית שלך שאת "ילדה גדולה" שלא צריכה את אבא-אמא צמודים, ואין צורך לדאוג לך.

תודה,

אני אנסה לעשות זאת היום (כנראה) בשביל לתת ת'שכר דירה,נראה מה יהיה! כי שוב לא הייתי לילה נראה מה יהיה לה להגיד

יקירתי ../images/Emo24.gif, התגעגעתי ../images/Emo9.gif

אני חושבת שאולי כדאי לרמוז שאת מרגישה כמו ילדה קטנה, ואולי קצת להתרחק מהם- לא לשתף יותר מידי, להזכיר שיש לך זוג הורים אחד והם מספיקים בהחלט. לעבור דירה בטח שלא צריך... אבל פעם הבאה שהדירה שלך לא תהיה יחידת דיור
, אני אישית לא מסוגלת לגור כל כך קרוב לבעלי הבית. למזלי הם רחוקים מאוד מאיתנו.

התגעגעת? אני פה ובנייד../images/Emo8.gif

כן,אתמול כבר אמרתי לה שעם כל הכבוד אני כבר שנה מחוץ לבית ואני לא צריכה עוד אמא... (כמובן בעדינות..) פעם הבאה לא יודעת עדיין לאן אני אעבור...יחידת דיור זה מגניב

למעלה