בעלת דירה משיגת גבול

shay6748

New member
בעלת דירה משיגת גבול

שלום, אני לא בטוח שזה הפורם הנכון אבל אני כבר מיואש... בעלת הדירה שלי(שכירות) רוצה לבוא ולקחת סט כלים שלה מהדירה שלי בשעה שאני לא נמצא בבית. היא לא מוכנה לתאם מראש שעה אחרת. בחוזה כתוב שחייב תאום מראש של 24 שעות. האם מותר לה להכנס לבית ולקחת את הכלים אפילו ללא אישור ונוכחות שלי? מה ניתן לעשות בנידון? אם אין מה לעשות, איך ניתן להכניס סעיף מתאים בחוזה (לפעם הבאה...) אלפי תודות למי שיענה במהרה כי אני ממש לחוץ שי

לא נהוג שהמשכיר יכול להכנס

לדירה מתי שהוא רוצה וללא תיאום מראש, בודאי לא כאשר יש סעיף שמתייחס מפורשות לתיאום הביקור. אני מציעה שתציע לה שתביא את הכלים אליה.

shay6748

New member
היא מתנהגת בצורה משונה

ולא מעוניינת בשום פיתרון אחר. היא הודיעה לי רשמית שהיא מגיעה לדירה וזה לא משנה אם אני שם או לא. חלק מהביקור שלה הוא במטרה לבדוק ש-"הכל בסדר"... האם ניתן לפנות למשטרה עקב ביקור שכזה? האם ניתן לבטל חוזה בשל ביקור שכזה? האם מותר לי להחליף מנעול?

shay6748

New member
תיקון

הסעיף בחוזה אומר שהיא צריכה להודיע 24 שעות מראש. זה משנה?

shay6748

New member
האם זו עילה לביטול חוזה?

ללא תשלום כל קנס כמובן...הכוונה היא בביהמ"ש שכן נראה כי רק שם אני אוכל לסגור את זה...

זו עילה

להודיע לה במכתב רשום שהיא מפרה את ההסכם והחוק וכי אם תעשה כן שוב, תודיע על ביטול ההסכם.

shay6748

New member
דבר נוסף

האם אני יכול לפנות למשטרה בעקבות כניסה שלה לדירה?

shay6748

New member
גם אם היא לקחה מהבית דברים?

האין זה מוגדר כפלילי? הבעיה שיש בדירה רכוש רב שהוא שלה, ואם היא לוקחת מבלי שאני יודע אח"כ היא יכולה לטעון שמעולם לא נגעה בו....

אם היא לקחה דברים

השייכים לה זה לא פלילי. לא ברור לי איזה מצב זה בו אתה שוכר דירה בה מצוי רכוש רב השייך למשכירה.

shay6748

New member
היא עשתה מהבית שלי מחסן (ציני)

השאירה דירה מרוהטת בריהוט איכותי + מעט ג'אנק שיש בחלק מהארונות. אז מה אפשר לעשות!??!?!? ממה שאני מבין ממך כל מה שניתן לעשות זה: 1. להתחננן בפניה לשקול שוב שעה אחרת 2. לקחת כמה שעות חופש מהעבודה 3. להשלים עם העובדה שבעלת הבית יכולה להגיע לבית מתי שבא לה. מיואש שי

אפשר

לתאם אתה מועד בו תיקח את כל החפצים השייכים לה. להודיע לה שאתה לא מוכן שהיא תכנס לדירה ללא רשותך וללא תיאום מועד אתך. ואפשר גם...לעזוב את הדירה בתום מועד ההסכם.

shay6748

New member
משלוש יוצא אחד

1. מלכתחילה ביקשתי ממנה לקחת את כל הרכוש ששייך לה, והיא כמובן לא הסכימה )(טוב לה לאחסן רכוש אצלי....) 2. כבר הודעתי לה וככל הנראה לא ממש מזיז לה 3. יש לי עוד שבעה חודשים לגור בדירה.. זה נהיה ממש סיוט, כל חודש סיפורים חדשים. האמת היא שפחות מטריד אותי הקטע שמחר היא תבוא לקחת את הדברים ויותר מפריע לי עצם המחשבה שבכל שבעת החודשים הבאים היא תעשה זאת.... בעל דירה זה כמו בחורה עד שמוצאים אחד טוב אסור לתת לו לברוח שי

למעלה